Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky všem
Mám takový problém
chci si dát knížku do mobilu ale štečka mi nepodporuje soubory tipu.Jar a já potřebuji ten jar otevřít v PC nebo ho převíst na nějakou jinou koncovku
BBohužel nevim jak a tak vás prosím poraďte Mod děkuji k2007
To by mě taky zajímalo, kolikrát chci něco stáhnout a nemůžu protože je to koncovka JAR prej je na to nějakej program winamp nebo tak nějak ale kdo to s tim má umět že jo ![]()
Spustíš to, pokud máš nainstalovanou Javu. Každopádně bych to nezkoušela. Knížky se většinou v jar formátu nevyskytují. Pokud se chceš podívat, co je uvnitř, mělo by to jít otevřít v libovolném programu, který zvládá zip soubory. Kdes vůbec k té knížce přišla?
@kotyk http://www. ulozto. cz/xCtWxFL/knihy-do-mobilu-harry-potter-stmivani-zip TU v zipu jsou právě že soubory. jar a já hlavně nevim jak je dostat do něčeho aby mi to přelouskal telefon
@kotyk nějak se tomu odkazu nechce tak si zadej do uložta toto: knihy-do-mobilu-(harry-potter,–stmívání)
@K2007 Tož, koukám na pár a budeš potřebovat java čtečku knih.
@K2007 A co se podívat na net, jestli existuje nějaký convertor? Mě zase čtečka nepodporuje. doc, tak převádím na epub
.jar se pouziva pro zapakovani java aplikaci a metadata souboru, takze ty data tam jsou ale konverze neni tak uplne jednoducha.
@K2007 Můžeš se pokusit to otevřít třeba ve winraru a podívat se do jednotlivých souborů. Těch pár kousků, co jsem prolezla, měla většinou jednotlivé kapitolky jako normální textové soubory. S těma si pak můžeš dělat, co chceš.
@kotyk Hmmm. do toho textovýho souboru by to bylo nejlepší, protože vím že ten mi to podporuje
.jar je java, dělají se v tom třeba i hry, ale konverze nebude žádná sranda, radši to najdi s jinou příponou