Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj vsichni cekatelky,snazilky, tehulky a maminky.
ja patrim mezi snazilky.o prvni mimi jsme ve 12 tydnu prisli
a tet se snazime znovu.kdyz jsem byla tehotna,tak jsem to priteli oznamila jen tak suse JSEM TEHOTNA a tetko uz bych to chtela udelat nak romanticky.nemate nake rady jak to udelat aby to bylo nak super romanticky?vim ze miminko strasne chce a udela mu to radost at to reknu jakkoliv,ale prece jen bych to chtela udelat nak jinak nez minule.mne krome toho ze ho pozvu na veceri nic nenapadlo
,tak budu moc rada za vase rady a zkusenosti ,jak jste to oznamily vy.moc vsem predem dekuji ![]()
Ahojky!
Já bych koupila nějaký minibotičky a dala je do botníku nebo na rohožku kam dáváte boty. Tak, aby je jakmile přijde domů viděl, aby se nedaly přehlédnout. ![]()
Tak ať to tentokrát dobře dopadne!
Ahoj Dalmatinko,
já nechala udělat tričko s nápisem BRZY BUDU TÁTA a pak jsem ho pěkně zabalila a dala mu ho se slovy: koupila jsem ti tričko, tak ho omrkni, jestli ho budeš chtít nosit
mělo to velký úspěch!
Jinak samozřejmě gratuluju a držím palce ať to tentokrát dobře dopadne ![]()
doufam ze otehotnim brzy.snazime se teprve mesic a dneska prisla doufam ma posledni mrcha ![]()
boticky super napad,ale jsem poverciva a bojim se neco kupovat.mozna snad udelam vyjimku.minule jsem uz nakupovala na miminko ostosest a pak to tak dopadlo a ty vecicky se nemuzu ani podivat. ![]()
tricko taky super napad.jen tak dal.moc dekuji
taky vam preji moc a moc stesticka a zdravoucka miminka
Kamarádka to řekla svému mužíkovi tak, že si večer napustili vanu a samo že byli při svíčkách. Pak mu řekla, ať zavře oči a otevře pusu. No a do pusy mu dala dudlíka. Pak mu to řekla nějak nevím přesně
, že se konečně podařilo to velké štěstíčko, že má v bříšku mimi a že bude taťkou. No se slovy by sis už musela poradit sama
, ale ten dudlík se mi taky docela líbí.
Šárka
Ahoj,
manžel to věděl dopředu, že si jdu dělat test, takže tomu jsem ho jen ukázala. Teď řeším, jak to říct zítra mámě. Nejsem na velké řeči, takže jí asi taky ukážu test a zeptám se? Hádej, kdy mám termín
Je to stejný den, kdy se narodila babička, mámy máma.
Lasička
Jen si to pěkně rozmysli!!!
Já bohužel po delším čekání na mimi, když jsem viděla ten test s dvouma čárkama, tak se mi zatemnělo před očima a hned jsem to volala manžovi, který nebyl doma a jen jsem mu koktajíce řekla, že se to asi konečně povedlo! No romantika žádná, a tak dlouho jsem si to vždycky představovala jak mu to řeknu a je mi to líto, že jsem to takhle prošvihla! Tak snad na podruhé ![]()
Ty botičky u botníku jsou super, ale můj manža se obávám, by se zul a ještě by ty svoje boty na to hodil, ten jak ho to nepraští do hlavy, tak nevidí ![]()
Tak přeji ať těhu vyjde a potom se pochlub co jsi vymyslela ![]()
Danny
Ahoj, že jsem těhotná věděl manžel hned,ráno jsem si dělala test a když se vzbudil,řekla jsem mu „ahoj taťko“.Chvilku mu to docházelo
,vymlouval se na nevyspání
. Ve 20.týdnu jsem se na UZ dozvěděla,že čekáme Honzíka,tak jsem koupila mašinku,hezky ji zabalila a dala jsem ji tatínkovi se slovy:„Hádej,co budeme mít?“ U druhého jsem koupila autíčko, jenže nějak to nevyšlo(pan doktor se koukal kdo ví na co),takže na sále překvápko - máme holčičku.
.Susana
ahojky.dudlik super napad,ale myslim si ze by ten muj ani tu pusu neotevrel,proto ze by si myslel ze to je naka lumparna ![]()
SUSAN to je krasny prekvapko
.parecek je prece lepsi
,nez dva kluci
Ahoj Dalmatinko, no překvápko to bylo veliký,na sále jsem myslela,že se dr.přehlídla(nějak mi to nedocházelo) a hlavně sestřičky se bavily,když při propuštění oblíkaly Zuzanku kompletně do modrýho a chodily se mě ptát,jestli to modrý oblečení je fakt na ni, jestli to nepopletly.Susana
Ahoj,
tak já jsem koupila manželovi malinké ponožky a pohled s miminkem od Anny Geddes a na ten jsem napsala něco jako „Ahoj taťko, schovej mi ty ponožky, přijdu si pro ně v červnu“. Pak jsem mu řekla, že má na stole dárek, vytáhl ty ponožky a řekl, že ty mu budou malé
Až když jsem mu řekla, že tam má ještě dopis, tak to pochopil ![]()
Rodičům jsme to oznamovali podobně - koupili jsme dudlíky a napsali jsme dopis „Ahoj. Jelikož momentálně trávím veškerý čas na houbách, nemám čas se stavit, ale už si chci u tebe vybudovat místečko, a tak začínám nanášet první věci. První věcička je v tašce. Přijdu si pro ni v červnu.“
Ahoj, tak já nejsem ani romantická, ani povídací, takže
mému muži jsem jen ukázala test (ve dvě v noci), dali jsme si pusu a spali dál, tedy on ![]()
nejbližšímu příbuzenstvu jsem zaslala SMSky ve znění: Ahoj tati/mami/brácho, přibližně od letošních Vánoc tě budeme oslovovat DĚDO/BABI/STREJDO. Nanka a Ondřej (O zbytek se postarala moje maminka
)
Plánujeme sourozence, takže jsem včera vymyslela, že dám pravděpodobně Matýskovi na blog hádanku Kdo je to? + fotku testu + Správnou odpověď se dozvíte přibližně .. a TP.
A kdysi dávno jsem vymýšlela, že bych příbuzenstvu rozeslala papírovou zavinovačku jako byla na staré krabici od Sunaru (jenže kde ji sehnat, že) a připsala bych, že „druhý díl“ dostanou tehdy a tehdy..
Nanka
fakt moooc hezký !
Já jsem nastávajícímu taťkovi koupila k jeho narozeninám mimi jiné malinkaté capáčky- dostal je samozřejmě zabalené jako dáreček ![]()
Mým rodičům jsme koupili perníkové srdce „Babičce a dědečkovi“ a druhá babička dostala hrníček s nápisem „Babička“ ![]()