Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Měsíční paušál. Jde docela vybrat a nastavit podle toho co reálně potřebuješ.
Paušál a trvalý příkaz v bankovnictví. Za mně nejjednodušší. Nemusím hlídat kolik provolám ani v zahraničí (v rámci EU tedy).
Máme měsíční paušál. Platí to manžel příkazem. Mají možnost firemního tarifu u Vodafonu. Tak si nás všechny stáhnul pod sebe. My jsme ani děckám nechtěli kredit. Takže i oni mají nějaký paušál. Teď zas přes léto jim dal Vodafon neomezená data. Mají to vždy přes léto a Vánoční prázdniny.
Paušal, a stahuje se mi platba měsíčně inkasem. U nás i děti 13 a 17 mají už paušaly. Jen 8mi letá kredit, a data z magenty, ji zatím stačí jedno giga.. a ani a to nesjede, časem dostane více dat ale paušal spíše zatím nee. Kredit za 300 ji vydrží rok ![]()
Máme balíček více tarifu, TV a internet, jinak by mohl lépe vycházet nějaký ten paušál, nemusí být moc volných minut a SMS, ale více dát
Přijde faktura, zaplatím to příkazem a je to ![]()
Taky máme firemní tarif, mám tam staženou i dceru. Strhávají mi to z výplaty, takže se nestarám absolutně o nic. Jen občas mrknu na částku, ale je to směšná částka… Předtím jsem to měla inkasem.
Data mám v mobilu 100G/350 měsíčně (taky předplacenka, ale mám nastavené automatické dobíjení a obnovu - takže absolutně neřeším nic, dobíjí se samo) + na volání 2. SIM taky na kredit a to je tak 500/rok, takže tam mi dobíjení neva (prostě tam každý půlrok hodím 200, taky bych to asi mohla nastavit automat, ale…)…
Prostě platím paušál, mám 6GB a pak pomalejší rychlostí 256kb/s. Vyčerpat těch 6GB se mi podařilo asi 2× za polsední 3 roky, i tou pomalou rychlostí jsem fungoval normálně, jen se vše načítalo pomaleji. Je ale fakt, že na mobilu obvykle nekoukám na videa. A jelikož mám nastavené inkaso nic neřeším.
Máme paušál, firemní tarify poskládané podle potřeby. Za 5 čísel platím kolem 1200. Těch 5 čísel, co máme, tak mezi nimi máme volání i SMS zdarma i v rámci EU.
Dojdi k operátorovi a nech si dát nabídky od jiných a vyjednavej. Ono ty ceny dokážou stáhnout dole. ![]()
My máme také celá rodina firemní paušál. Nastavený různě na volné minuty a data podle míry používání.
Ahoj holky, já si vždycky podle potřeby dokupuju data a kredit. Nijak se neomezuju, spotřebuju a provolám vždy kolik potřebuju a teď jsem viděla ve výpise, že průměrně za to zaplatím 300,– Kč/měs. Volám sice minimálně, zato na internetu jsem furt. Akorát u mojeho operátora je to vždy omezené na měsíc, takže si nemůžu třeba jednorázově koupit 50GB, to by se mi už nevyplatilo. Docela mi to vyhovuje, jen je dost otrava se tam furt přihlašovat a dokupovat to. Přijde mi, že všichni ostatní to mají zařízené nějak jednodušeji a kredit snad už taky kromě mě nikdo nekupuje. Tak by mě zajímalo, jak to máte řešené vy. Neexistuje třeba nějaká služba, že by se mi vždycky automaticky vyúčtovalo, co spotřebuju? Zatím jsem nic takového nenašla. Jako jo, mohla bych se na to zeptat rovnou operátora, ale znáte to. Akorát by mi začali vnucovat něco co nechci a o to zrovna taky nestojím.