Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holčičky, potřebuju poradit, vůbec nevím jak se to počítá. Včera 2.12 jsem podstoupila KET, zaváděno se 5ti denní embryo. Poslední menstruaci jsem dostala 14.11 a trvala do 18.11. Může mi někdo poradit prosím v kolikátým týdnů a dni bych měla být dneska 3.12? Vím že jde o hloupou otázku, ale jsem totální začátečník a nevím od kdy počítat. Děkuju za vysvětlení či rady. ![]()
@Denny000 A neni to jedno??Urcite ti rekli kdy delat tehotensky test a urcite jsi termin zavadeni mela prave podle menstruace, takze ted by jsi v podstate mela ovulaci, kdyz se vezme v uvahu cyklus 28 dni…takze + - od prvniho dne posledni menstruace…vajicko se ted musi zanorit do delozni sliznice, ve chvili kdy se tak stane, zacne produkovat HCG takze za cca 10 - 12 dni uz by jsi mela videt neco malo na testu…myslim si to, zkusenost nemam, otehotnela jsem vzdy spontánně
To máš stejně jedno, doktor ti pak řekne přesně podle utz a podle toho se bude vše řídit.
Zatím nepočítej vůbec. Začni až budeš mít pozitivní test. Jinak 2+6.
Dobrý den
Byla jsme na ket ve stimulovany cyklus beru 1-1-2 estrofem a 1-1-1 progesteron besins mám endometriózu. KET proběhl (embryo bylo pěti denní)25.1 za 14 dní jsme si mela dělat test ten mě vyšel pozitivní tak jsme šla za 2 dny na kontrolu odběr krve dopadl dobře a na ultrazvuku šel vidět gestacni váček ted momentálně mám jen lehké občas bolesti podbřišku ale nic víc ani nešpinim je možné že se ten gestacni váček se bude vyvíjet dal
Všechny děti do jednoho, které se kdy narodily, byly kdysi ve stádiu gestačního váčku s embryem na ultrazvuku nespatřitelným, který se pak vyvíjel dál…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.