Jak poznám poslíčky v těhotenství?

824
11.6.14 14:47

Jak poznám poslíčky v těhotenství?

Ahojky holky chtěla jsem se zeptat jak poznám poslíčky? Mám od 24tt takové stahování dělohy, ale jen při větší zátěži, myslíte že by to mohli být poslíčci? Teď jsem ve 29tt a občas je mám a začínají být bolestivé…děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1134
11.6.14 15:14

To bude spíš tvrdnutí břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
11.6.14 15:15

To stahování dělohy je asi „tvrdnutí břicha“ - je to normální, ale nemělo by to být moc často a hlavně nesmí to bolet - ve 29.tt je podle mě na bolestivé poslíčky brzo, osobně bych se nechala zkontrolovat mimčo je ještě hodně malinký a nezralý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
11.6.14 15:18

Bolestivé být v tomto týdnu nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
11.6.14 15:27

Je to takové nepříjemné ale jen jednou za měsíc to mám třeba :-) miminko je v pořádku byla jsem na kontrole a zapoměla jsem to říct doktorovi, no je fakt že máme zemědělství tak docela náročný no asi bych měla zvolnit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
11.6.14 15:30
@hanula23 píše:
To stahování dělohy je asi „tvrdnutí břicha“ - je to normální, ale nemělo by to být moc často a hlavně nesmí to bolet - ve 29.tt je podle mě na bolestivé poslíčky brzo, osobně bych se nechala zkontrolovat mimčo je ještě hodně malinký a nezralý…

miminko je v pořádku byly jsme na kontrole a vše je jak má :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
11.6.14 15:31

@Pajulka90 jednou za měsíc :lol: od 24tt do 29tt? Takže jsi to měla jen jednou :lol: :lol: nejspíš ti tvrdne břicho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
11.6.14 15:31

A je docela možné že mi to magnesko pomohlo i na to břicho protože spíš mi to odeznělo jak jsem ho začala brát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
11.6.14 15:32

To mi začaly ty nepříjemné jinak má stahování dělohy a rozztahování dělohy od 20tt jsem to špatně napsala omlouvám se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
11.6.14 15:35

@Pajulka90 dle tvých předešlých založených témat jsi dost vystrašená těhule :lol: užívej si to, brzo to zkončí a uvidíš že se ti bude po břichu stýskat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
11.6.14 15:38

Já to trochu uvedu na pravu míru, myslím, že nejsem tak vystrašená ´, ale nějak nevěřím, že by moje těhu bylo dokonalé, myslím tím bez problému samozřejmě, že mám problémy jako každá těhule, ale myslela jsem tím ty vážnější, celý život se mi nějak nedařil, tak nevěřím trošku že by se mi konečně poštěstilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
11.6.14 15:41

Před porodem jsem vyčetla, že poslíčci se můžou objevovat už kolem 25tt :-) Ale to, co popisuješ, je spíš tvrdnutí břicha. Po námaze nebo třeba nějakém stresu je to obvyklý. Samovolně - no, mně doktor říkal, že u některých žen je to problém i několikrát denně, u některých nevadí ani dvacetkrát denně. Ale jestli jsi to měla zatím jen parkrát, tak v pohodě.
Poslíčci prý bolí jako při menstruaci, u mě to bylo něco jako kdybych se hodně praštila do zad - musela jsem to vždycky rozdýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
11.6.14 15:45

No já to měla párkrát tak je fajn, že nic hrozného mě nečeká, už mám docela plné kecky doktorů během těhu jsem byla u tolik doktorů že už bych se něčím takovým nechtěla moc zabývat :-)no každopádně budu muset zvolnit ted bych měla si těhu už jen užívat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.6.14 16:38

@Pajulka90 pokud máš bolestivé stahy, tak se šetřit - ať se Ti to nerozjede :think: Jinak nwm, mám stahy od 18 tt, 24 tt se mi začal rozjíždět porod.. teď občas stahy jsou, ovšem jak poznat, že jsou to fakt jen poslíčci, to netuším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
12.6.14 08:02

Tak poslíčci a tvrdnutí.. já měla tvrdnutí už dvakrát a s tím jsem jela rodit. žádný MS bolesti jsem neměla.

Ted už tři týdny trpim, s každým tvrdnutím i po půl hodině mám bolest, ale spíš jakoby tlak na močák, nic hrozného, ale profunět to tu minutku musím.

Jsem 36tt a jak řikam timto trpim už 3 tydny a dole se nic neděje, malý je vysoko, vše zavřené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí