Jak přestat kojit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
7.7.19 20:57
@Anonymní píše:
@P4ja pro me to prave ani o pohodlnosti neni. Kdybych plne kojila, budu jen rada. Jenze takhle sebou vsude taham stejne prikrmy, plus ten stres, aby si malej vzal dost z prsa :? A co se tyce me, docela jsem to fyzicky nedavala. Druhy den nekojim a je mi mnohem lip.

No, právě, pokud jsi ve stresu, tak to dítě cítí a hlavně se nedělá tolik mléka. Jinak já byla v šestinedělí taky neskutečně unavená, ale sedlo si to. Možná to chtělo nějakou laktační, ale pokud už ses rozhodla, tak už to nemá smysl lámat přes koleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.19 21:40

@P4ja stresu jsem mela fakt hodne, navic jsem vegetarian, takze ty ziviny v mleku asi nic moc a jednou mel malej fakt celodenni koliku.
Jsem rozhodnuta. Jen doufam, ze udelam vse dobre a neuzenu si zanet. Ted jsem odstrikala 10ml z kazdeho prsa ale ta bolest spis pnuti je fakt chutovka :/

• Citovat
  • Upravit
21091
7.7.19 21:51
@Anonymní píše:
@P4ja stresu jsem mela fakt hodne, navic jsem vegetarian, takze ty ziviny v mleku asi nic moc a jednou mel malej fakt celodenni koliku.
Jsem rozhodnuta. Jen doufam, ze udelam vse dobre a neuzenu si zanet. Ted jsem odstrikala 10ml z kazdeho prsa ale ta bolest spis pnuti je fakt chutovka :/

Nepočítej cos odstrikala, je to fuk. Jj, je to nepříjemné, docela pomáhá studený obklad.

Jinak i matka vegetariánka by sama měla mít dostatek živin. A maso umět dobře nahradit. Budeš to potřebovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.19 22:04

@P4ja ja si tak kontroluju kolik muzu odsat vis…proste nepoznam pocit ulevy. Mne se ulevi az kdyz je uplne prazdno. Tak ja problem se svoji vyzivou nemam i tehotenstvi bylo na pohodu. Akorat porodem moje energie sjela do minusu a zustala tam :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21091
7.7.19 22:08
@Anonymní píše:
@P4ja ja si tak kontroluju kolik muzu odsat vis…proste nepoznam pocit ulevy. Mne se ulevi az kdyz je uplne prazdno. Tak ja problem se svoji vyzivou nemam i tehotenstvi bylo na pohodu. Akorat porodem moje energie sjela do minusu a zustala tam :mrgreen:

To je normální, to i většině ostatních.. Jenže když budeš pořád odsávat vše, tak se pořád bude tvořit a ne vždy odsaješ stejně. Třeba v noci se tvoří víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
7.7.19 22:21

Hela ja plne kojila 2 mesice, prikrmy jen v porodce, mala prospivala… pak najednou bim a konec, mala kolika, ja mlika dost ale proste se nadrela a zacala chatrat… no uvazovala jsem nad prikrmy, zkusila jsem to, ale mala nakonec nepila ani to ani ono… to bych mohla prdet :nevim: tak jsem presla na UM a mala ma po kolikach, roste a ma faldiky… proste kdyz to nejde tak to nejde… Vubec se neobhajuj ani nestyd, prece nenechas dite rvat hlady a trpet jen kvuli tomu, ze ostatni jsou jak najati na kojeni.
Jak pise Paja, nesmis do prazdna, fakt jen chvili a dost ;) ja si uzivala dokud se mi to nevyfouklo aspon krasny dekolt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.19 01:10

@P4ja @Yopii tak me vzbudila bolest prsou. Trochu jsem odkapala, masirovala jsem ztvrdliny. Prosim ujistete me, ze ta silena bolest je normalni a brzy to prejde.

• Citovat
  • Upravit
921
8.7.19 06:45

Preslo te to jak jsi odsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.19 07:40

@Yopii jo trochu. Bolelo rozmasirovani tech zatvrdlinek. Jeste jsem chladila. A ted rano uz mam zase prsa bolavy, ale to je asi pochopitelny. Treba levy prso mi prijde i min natekly, jen tam mam jednu bolavou bulku. A pravy je natekly teda dost. Jdu zase odstrikat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.19 07:41

Po odstrikani spis ty prsa jako mravenci a pnou. A boli teda hlavne dotek. Jinak se to da vydrzet.

• Citovat
  • Upravit
921
8.7.19 08:28

Hele nesmi ti horet, ty nesmis mit horecku, jinak to ustoupi neboj… v nejhorsim zavolej na gyndu - tam casto poradi i sestra… ja mravenceni mela kazde kojeni, u me to bylo, ze se mi samovolne spoustelo mliko z druheho prsu, nez ze ktereho jsem kojila… hele nesmis ty prsa mit proste tvrde jak beton a pocit ze explodujes :nevim: ty kulicky boli a boli pak i vic protoze je masirujes, ale po odsati by to melo byt lepsi a kulicky by mely povolit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.19 08:42

@Yopii nehori, ani nemam teplotu. To s tim druhym prsem, ze se spousti taky mliko to jsem mela taky a mam i ted kdyz odstrikavam. A pak je jeste masiruju ale svedi me potom kuze.
Levy mi prijde ok a nenality, jen ta boulicka jedna boli a mam flicek na kuzi, lehounce zacervenaly (cetla jsem, ze tak zacina zanet?). Pravy je nality, mistama tvrdy.

• Citovat
  • Upravit
21091
8.7.19 09:11
@Anonymní píše:
@P4ja @Yopii tak me vzbudila bolest prsou. Trochu jsem odkapala, masirovala jsem ztvrdliny. Prosim ujistete me, ze ta silena bolest je normalni a brzy to prejde.

Jj, mě to taky bolelo. V noci to bylo nejhorší. Ale postupně se to zlepšovalo. Na dotek mě to bolelo tak týden. Ale bolest postupně slábla. Pomáhaly mně ty studené obklady a hlavně je zchlad hned po odstrikani. Zastavit se laktace. A můžeš zkusit ty homeopatika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.7.19 09:12
@Anonymní píše:
@Yopii nehori, ani nemam teplotu. To s tim druhym prsem, ze se spousti taky mliko to jsem mela taky a mam i ted kdyz odstrikavam. A pak je jeste masiruju ale svedi me potom kuze.
Levy mi prijde ok a nenality, jen ta boulicka jedna boli a mam flicek na kuzi, lehounce zacervenaly (cetla jsem, ze tak zacina zanet?). Pravy je nality, mistama tvrdy.

To je přece normální, že se tvoří mléko zároveň v obou prsech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.19 09:23

@P4ja homeopatika uz mam objednany - lac cannus. A jeste si delam 2× denne salvejovej caj. Odstrikavam vzdy trochu po cca 6 hodinach. Ono to spis tak stipe nez boli. Nesmim se na to soustredit. Vcera pri zehleni me to nebolelo :mrgreen:

@P4ja píše:
To je přece normální, že se tvoří mléko zároveň v obou prsech.

Jj, ale to levy mi prijde fakt min. I z nej hur jde mleko.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová