Jak přestat kojit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
9.7.19 09:59
@Anonymní píše:
@Yopii @P4ja tak dnesni noc co se bolesti tyce lepsi. Mam jen par zatvrdlinek dole a prave prso natekle ale zmizel flek a hlavne od vcera od 13 jsem neodstrikala a dobry. Jen teda kdyz masiruju, tece mi mleko. A prsa brni a pichaji nez boli.

Jj teď už to bude v pořádku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
9.7.19 18:58

Mliko jeste chvili potece, ale to je uz jen dozvuk :palec: zakze super to je dobre… nech je i zpocnout od toho masirovani atd. Ono to taky dela neplechu, ale dobre, ze je lip a lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.19 08:07

@P4ja @Yopii dnes v noci jsem se vzbudila a mela na pyzamu obri flek z praveho prsa. Myslite, ze je to ok, ze si prso takhle ulevilo samo? Aby to zas nemastartovalo laktaci…
Jinak zas je o neco lepe. Mozna pomaha i ten tvaroh co si jednou denne patlam anebo zavinovani na noc (jen lehce).

• Citovat
  • Upravit
21091
10.7.19 08:37
@Anonymní píše:
@P4ja @Yopii dnes v noci jsem se vzbudila a mela na pyzamu obri flek z praveho prsa. Myslite, ze je to ok, ze si prso takhle ulevilo samo? Aby to zas nemastartovalo laktaci…
Jinak zas je o neco lepe. Mozna pomaha i ten tvaroh co si jednou denne patlam anebo zavinovani na noc (jen lehce).

Když nekojis a neodstrikas, tak se nic nestartuje. Mléko ti může téct ještě dobu. Nepozoruj se tolik a věnuj se malému ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.19 08:34

@P4ja nepozoruju. Spis v noci :mrgreen: pres den to nestiham.

• Citovat
  • Upravit
21091
11.7.19 08:50
@Anonymní píše:
@P4ja nepozoruju. Spis v noci :mrgreen: pres den to nestiham.

Tak to máš dobré, já byla ráda, že se aspoň trochu vyspím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.19 10:27

@P4ja kazde 2-3 hodiny vzhuru. Da se to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.19 08:58

@P4ja @Yopii ahoj, tak jsem to zvladla! Prsa jsou splaskla, bez bulek, neboli, jen obcas zabrni bradavky a obcas vytece mliko. Dekuju vam za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21091
15.7.19 09:29
@Anonymní píše:
@P4ja @Yopii ahoj, tak jsem to zvladla! Prsa jsou splaskla, bez bulek, neboli, jen obcas zabrni bradavky a obcas vytece mliko. Dekuju vam za rady :kytka:

Tak to je dobře. Ať se daří. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
15.7.19 14:16
@Anonymní píše:
@P4ja @Yopii ahoj, tak jsem to zvladla! Prsa jsou splaskla, bez bulek, neboli, jen obcas zabrni bradavky a obcas vytece mliko. Dekuju vam za rady :kytka:
no super sikula :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna