Jak přestat kojit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
8.7.19 09:27
@Anonymní píše:
@P4jaJj, ale to levy mi prijde fakt min. I z nej hur jde mleko.

I to je naprosto normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.19 09:30

V lékarně si kup homeopatika na zastavení laktace, opravdu nemůžeš kojit? je to škoda..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.19 09:52
@Anonymní píše:
V lékarně si kup homeopatika na zastavení laktace, opravdu nemůžeš kojit? je to škoda..

Mas nejake tipy? Me to taky mrzi! Planovala sem si plne kojit a myslela, ze nebude problem. Ale na druhou stranu dite potrebuje spokojenou matku, ne vystavenou, ne ve stresu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21091
8.7.19 10:35
@Anonymní píše:
Mas nejake tipy? Me to taky mrzi! Planovala sem si plne kojit a myslela, ze nebude problem. Ale na druhou stranu dite potrebuje spokojenou matku, ne vystavenou, ne ve stresu. :nevim:

Na ta homeopatika,? Ta jsou snad jedná. Jinak pokud jsi kojila každé tři hodiny, tak to dítěti stačit nemuselo a ani na to rozběhnutí laktace. Ale některé porodnice to tak řeší, 3 hodiny, a pokud má dítě hlad tak hned láhev. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
8.7.19 10:56

Jak pise Paja, rozdil mezi prsy je normalni… dej tomu cas postupne to prejde… jinak ano, tim zaceevennim muze zacinat zanet, ale u me to vylo tim, ze jsem si furt do toho mista starala… prestala jsem se na nej zamerovat a byl klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.19 11:49

@P4ja no prave! Malej je na UM uz od porodnice :,( a me jen rekli, ze se rozkojim a dobry. Nerozkojila.
@Yopii ja si tam taky asi vic saham a sleduju to, ale je to fakt skoro neviditelny.
Tak mimino ma dnes svuj den a ja na prsa ani nemam cas myslet, ze boli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
921
8.7.19 12:21

No vidis :palec: to bude ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.19 12:24

@Yopii dam vedet. Jsem trosku hysterka, co se zdravi tyce. Jak me trochu pichne uz bych letela k dr. Takze davat bolavym prsou cas je vyzva :mrgreen: diky za podporu a ze jste me neodsoudily.

• Citovat
  • Upravit
921
8.7.19 12:38
@Anonymní píše:
@Yopii dam vedet. Jsem trosku hysterka, co se zdravi tyce. Jak me trochu pichne uz bych letela k dr. Takze davat bolavym prsou cas je vyzva :mrgreen: diky za podporu a ze jste me neodsoudily.

Hele i kdyby cokoliv, tak zanet prsa neni smrtelny :nevim: drzim palce a uz jen usmev ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.7.19 12:52
@Anonymní píše:

Hele já měla zánět a to jsem u toho normálně kojila. Dva dny 39. Dostala jsem ATB a bylo to potom v pohodě. Fakt se na to neumírá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.19 12:58

@Yopii @P4ja ja mam ten zanet hroznej strasak. Nevim proc. U nas v rodine to mely. Dekuju! Je to moje prvni mimco. Tehotenstvi nebylo snadne, porod byl hrozny, dva tydny po nem jsem nefungovala a ted ani kojeni nevyslo. Obcas to na cloveka dolehne :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.19 14:28

Tak jsem volala gynekolozce a pry mam stahnout prsa. Omezit tekutiny a neodstrikavat 8o

• Citovat
  • Upravit
21091
8.7.19 14:38
@Anonymní píše:
Tak jsem volala gynekolozce a pry mam stahnout prsa. Omezit tekutiny a neodstrikavat 8o

Tak spíš zavolej laktační. Mně řekla, že hlavně žádné stahování. A odstrikat minimálně a ty tekutiny teda taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.19 15:30

@P4ja tak se v tom vyznej 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.19 08:49

@Yopii @P4ja tak dnesni noc co se bolesti tyce lepsi. Mam jen par zatvrdlinek dole a prave prso natekle ale zmizel flek a hlavne od vcera od 13 jsem neodstrikala a dobry. Jen teda kdyz masiruju, tece mi mleko. A prsa brni a pichaji nez boli.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová