Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše:
@P4jaJj, ale to levy mi prijde fakt min. I z nej hur jde mleko.
I to je naprosto normální.
V lékarně si kup homeopatika na zastavení laktace, opravdu nemůžeš kojit? je to škoda..
@Anonymní píše:
V lékarně si kup homeopatika na zastavení laktace, opravdu nemůžeš kojit? je to škoda..
Mas nejake tipy? Me to taky mrzi! Planovala sem si plne kojit a myslela, ze nebude problem. Ale na druhou stranu dite potrebuje spokojenou matku, ne vystavenou, ne ve stresu. ![]()
@Anonymní píše:
Mas nejake tipy? Me to taky mrzi! Planovala sem si plne kojit a myslela, ze nebude problem. Ale na druhou stranu dite potrebuje spokojenou matku, ne vystavenou, ne ve stresu.
Na ta homeopatika,? Ta jsou snad jedná. Jinak pokud jsi kojila každé tři hodiny, tak to dítěti stačit nemuselo a ani na to rozběhnutí laktace. Ale některé porodnice to tak řeší, 3 hodiny, a pokud má dítě hlad tak hned láhev. ![]()
Jak pise Paja, rozdil mezi prsy je normalni… dej tomu cas postupne to prejde… jinak ano, tim zaceevennim muze zacinat zanet, ale u me to vylo tim, ze jsem si furt do toho mista starala… prestala jsem se na nej zamerovat a byl klid
@Yopii dam vedet. Jsem trosku hysterka, co se zdravi tyce. Jak me trochu pichne uz bych letela k dr. Takze davat bolavym prsou cas je vyzva
diky za podporu a ze jste me neodsoudily.
@Anonymní píše:
@Yopii dam vedet. Jsem trosku hysterka, co se zdravi tyce. Jak me trochu pichne uz bych letela k dr. Takze davat bolavym prsou cas je vyzvadiky za podporu a ze jste me neodsoudily.
Hele i kdyby cokoliv, tak zanet prsa neni smrtelny
drzim palce a uz jen usmev ![]()
@Anonymní píše:
@Yopii dam vedet. Jsem trosku hysterka, co se zdravi tyce. Jak me trochu pichne uz bych letela k dr. Takze davat bolavym prsou cas je vyzvadiky za podporu a ze jste me neodsoudily.
Hele já měla zánět a to jsem u toho normálně kojila. Dva dny 39. Dostala jsem ATB a bylo to potom v pohodě. Fakt se na to neumírá. ![]()
Tak jsem volala gynekolozce a pry mam stahnout prsa. Omezit tekutiny a neodstrikavat ![]()
@Anonymní píše:
Tak jsem volala gynekolozce a pry mam stahnout prsa. Omezit tekutiny a neodstrikavat
Tak spíš zavolej laktační. Mně řekla, že hlavně žádné stahování. A odstrikat minimálně a ty tekutiny teda taky.