Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, holky!
Taky zvládáte čekání tak špatne? Co odvede vaši pozornost? Vlezlo mi to na mozek, měla bych už snad navštívit odbornou pomoc
Mám 5 dní zpožděnou menstruaci a i když chci, tak nedokážu myslet na nic jiného. Snažím se nepozorovat se, ale stejně se pozoruju v jednom kuse. Kdybych se dočetla, že příznakem těhotenství je upadnutí pravé ruky, tak mi do oběda ta ruka odpadne
V zásadě mě nezajímá nic jiného, než jestli jsem těhotná. A samozřejmě se pro jistotu vždy každý měsíc do menstruace chovám jako těhotná. Před čtrnácti dny jsem sama sebe výchovně donutila sníst tatarák, sushi se syrovou rybou a jít do sauny ![]()
@p.Zv. a co říká test? 5 dní už je poměrně dost. Jak to přežít? Blbě
, jsou to muka.
@xstrasilka To, co mi z toho vylezlo, muze znacit blizici se menstruaci. No za dva dny zkusim zas, ale je to nanic porad nevedet, na cem clovek je…
@p.Zv. duch tam je, ale na 5 dní zpoždění celkem slabý. Jsem ti nepomohla
.
@Aamanda
Dtejně děkuju za reakci
Však já vim, že nezbývá než čekat, no je to na palici
Možná by se čekalo líp, kdyby se to neodehrávalo přímo v našem těle, takhle se to člověka hodně dotýká…
@p.Zv. já jsem nepochopila zda tehotná být chceš nebo nechceš?? ![]()
@p.Zv. Hlidas ovulaci? Ten test je pozitivní - pokud byla ovulace později, tak muze byt takhle slabý kvůli tomu
Ahoj, uplně Ti rozumím. Příští pátek bych to měla dostat a stále doufám, modlím se, abych nic nedostala. Ale dnes sem byla u gynekologa a dělal mi ultrazvuk a asi by viděl, jeslti jsem těhotná - sex byl o víkendu. Takže to asi dostanu:(
Držím palce.
@Bábrdl píše:
Zjevně velmi chce.
Ano, velmi chci
pěkně řečeno ![]()
Děkuju za poznatek, kdy probehla ovulace netusim, ja to na sobe neumim vysledovat, snazime se teprve od unora a testy zatim nekupuju, abych tomu nepropadla jeste vic, uz takhle jsem posahana dost a mela bych zklidnut hormon
Ale samozrejme kdyby se nezadarilo dyl, tak bych zacala ovulaci testovat.
@p.Zv. Ahoj, asi všechny snazici s tebou souciti a prozivaji to same - je to na palici a jak rikša, pokud by tehotne upadla ruka, uz jssem dávno bez ![]()
jinak ja mit takovouhle druhou carku na testu - tak teda testuju jak diva( ale jen stejnou značkou ze stejnou citlivosti) pokud carka ob den sili myslim, ze si muzes gratulovat ![]()
@p.Zv. Stejný duch jsem měla já na 7 den zpoždění a byl to syn
I když mám dost pravidelný cyklus 26-28 dni. Nicméně po synovi jsem měla jednou zase dušiky na TT a bylo to biochemické těhu. At´ u tebe bude to první pozdrav od miminka ![]()