Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky!
Koukam, ze jsi tomu taky slusne propadla, to jsem rada, ze v tom nejsem sama
Bohuzel po necelem tydnu by to gynekolog nepoznal, myslim, ze se to pozna nejdriv po trech tydnech, spis po mesici nebo se pletu? Ty teda hlidas ovulaci?
@zhp píše:
@p.Zv. …jinak ja mit takovouhle druhou carku na testu - tak teda testuju jak diva…
To mi vubec nerikej, nebo to zitra budu nadsene zkouset zas
mela bych to vydrzet aspon 2 dny…
@Evženie77 píše:
@p.Zv. Stejný duch jsem měla já na 7 den zpoždění a byl to synI když mám dost pravidelný cyklus 26-28 dni. Nicméně po synovi jsem měla jednou zase dušiky na TT a bylo to biochemické těhu. At´ u tebe bude to první pozdrav od miminka
Dekuju za podporu!
Uvidime, nesmim se k tomu moc upinat ![]()
Jsem na tom podobně. Taky si připadám dost pošahaně. Čtvrtý den zpoždění. Zatím netestuju..
To je rozumny, pak bys treba skoncila s nejakym stinem z druhy carky jako ja a nema to cenu, akorat tomu clovek vic propada, dela si zbytecny iluze atd. Ja uz chci, aby bylo zitra, zitra budu mit zpozdeni tyden
Drzim moc pesti, at jeste par dni vydrzis a preju chladnou hlavu!
Achjo, tak jsem to nevydrzela a testovala dneska zase. Jsem fakt posuk
Nejvic se bojim, aby to nebylo falesne tehotenstvi, prdla jsem na to dost…
Moc dekuju!
Ten pokrok od vcerejska je neuveritelny, dneska uz bych to i ja prohlasila za pozitivni test. Zacinam se radovat. Ale dokud to neuvidim v budoucnu na ultrazvuku, nemuzu si u svyho tela byt jista, jsem schopna si to vsugerovat i hornonalne
Jinak manzel tomu neveri
zacne verit, az to rekne doktorka ![]()
No, mně to připadá jasně pozitivní!!!Mít takovej test, tak snad už nakupuju výbavičku
.Mám pocit, že z toho čekání mi brzo hrábne..Bohužel u mě to tento měsíc zase nejspíš nedopadne ![]()
@RanníKáva Moc drzim pesti, at se zadari! Snad se ti podari nejak se rozptylit mezitim… Jo, jo, mne uz to taky sneska pripada pozitivni, ale bojim se tohohle https://www.zena.cz/…icle:805124/?…
@p.Zv. píše:
@RanníKáva Moc drzim pesti, at se zadari! Snad se ti podari nejak se rozptylit mezitim… Jo, jo, mne uz to taky sneska pripada pozitivni, ale bojim se tohohle https://www.zena.cz/…icle:805124/?…
No ja si myslím, že tohle je docela vzácné. Nějaké ty těhotenské příznaky si vsugerujeme v době snažení všechny, ale falešná březost je spíš doménou fen
.Spíš je poměrně velká šance, že takhle rané těhotenství nedopadne, ale to se prostě stává a příroda ví proč. Zažila jsem to v únoru..Ale proč se neradovat, třeba to vyjde a strachováním nic nezachráníš. A bolet to bude v případě neúspěchu tak jako tak, i když si těšení zakážeš. Držím palce!!!
@p.Zv. Gratuluji, to je ONO
přeju at´ všechno dobře dopadne.
@p.Zv. pročetla jsem celou diskuzi a jsem zvědavá, jestli těhotenství potvrdila už doktorka? držím palečky, ať všechno dobře dopadne ![]()
@movahu
stale jeste cekam
byla jsem na gynekologii 3 tydny po vynechani a byl tam jen gestacni vacek. Nicmene moje doktorka je zrejme presny opak vsech gynekologu, o kterych ctu tady v duskusich, takze vypadala dost nadsene, povida „je to tehotenstvi a je v deloze! Tak gratuluju!“a strasne se u toho usmivala. Me pochyby, ze jak muzu byt tehotna 3 tydny, kdyz jen 3 tydny jsem uz nedostala menstruaci, nebrala moc v uvahu. Mozna by pozdni ovulace vysvetlovala i to, proc byl tak dlouho na testu jen duch. Byla jsem objednana za 14 dni - tj. 30.5. Jestli ve vacku nebude plod, tak me asi klepne
Jinak jestli jsi na tom podobne, tak jeste pro porovnani udavam, ze mam cyklus 29 dni jako hodinky! ![]()