Jak přežít čekání na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1214
28.4.17 11:27

@slunecnice82

Ahojky!

Koukam, ze jsi tomu taky slusne propadla, to jsem rada, ze v tom nejsem sama :D Bohuzel po necelem tydnu by to gynekolog nepoznal, myslim, ze se to pozna nejdriv po trech tydnech, spis po mesici nebo se pletu? Ty teda hlidas ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
28.4.17 11:45
@zhp píše:
@p.Zv. …jinak ja mit takovouhle druhou carku na testu - tak teda testuju jak diva…

:lol: To mi vubec nerikej, nebo to zitra budu nadsene zkouset zas :D mela bych to vydrzet aspon 2 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
28.4.17 11:53
@Evženie77 píše:
@p.Zv. Stejný duch jsem měla já na 7 den zpoždění a byl to syn :) I když mám dost pravidelný cyklus 26-28 dni. Nicméně po synovi jsem měla jednou zase dušiky na TT a bylo to biochemické těhu. At´ u tebe bude to první pozdrav od miminka :mavam:

Dekuju za podporu! :kytka: Uvidime, nesmim se k tomu moc upinat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
29.4.17 02:29

Jsem na tom podobně. Taky si připadám dost pošahaně. Čtvrtý den zpoždění. Zatím netestuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
29.4.17 09:43

@Nell2

To je rozumny, pak bys treba skoncila s nejakym stinem z druhy carky jako ja a nema to cenu, akorat tomu clovek vic propada, dela si zbytecny iluze atd. Ja uz chci, aby bylo zitra, zitra budu mit zpozdeni tyden :D Drzim moc pesti, at jeste par dni vydrzis a preju chladnou hlavu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
29.4.17 10:21

Nevydrzela jsem 2 dny

Achjo, tak jsem to nevydrzela a testovala dneska zase. Jsem fakt posuk :D Nejvic se bojim, aby to nebylo falesne tehotenstvi, prdla jsem na to dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
29.4.17 10:23

@p.Zv. Vždyť to je krasne! Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
29.4.17 10:29

@Tichošlápek

Moc dekuju! :) Ten pokrok od vcerejska je neuveritelny, dneska uz bych to i ja prohlasila za pozitivni test. Zacinam se radovat. Ale dokud to neuvidim v budoucnu na ultrazvuku, nemuzu si u svyho tela byt jista, jsem schopna si to vsugerovat i hornonalne :D Jinak manzel tomu neveri :D zacne verit, az to rekne doktorka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.17 11:06

No, mně to připadá jasně pozitivní!!!Mít takovej test, tak snad už nakupuju výbavičku :lol: :lol:.Mám pocit, že z toho čekání mi brzo hrábne..Bohužel u mě to tento měsíc zase nejspíš nedopadne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
29.4.17 11:41

@RanníKáva Moc drzim pesti, at se zadari! Snad se ti podari nejak se rozptylit mezitim… Jo, jo, mne uz to taky sneska pripada pozitivni, ale bojim se tohohle https://www.zena.cz/…icle:805124/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.17 11:51
@p.Zv. píše:
@RanníKáva Moc drzim pesti, at se zadari! Snad se ti podari nejak se rozptylit mezitim… Jo, jo, mne uz to taky sneska pripada pozitivni, ale bojim se tohohle https://www.zena.cz/…icle:805124/?…

No ja si myslím, že tohle je docela vzácné. Nějaké ty těhotenské příznaky si vsugerujeme v době snažení všechny, ale falešná březost je spíš doménou fen :lol: :).Spíš je poměrně velká šance, že takhle rané těhotenství nedopadne, ale to se prostě stává a příroda ví proč. Zažila jsem to v únoru..Ale proč se neradovat, třeba to vyjde a strachováním nic nezachráníš. A bolet to bude v případě neúspěchu tak jako tak, i když si těšení zakážeš. Držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
29.4.17 13:17

@p.Zv. Gratuluji, to je ONO :potlesk: přeju at´ všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
29.4.17 19:37

@RanníKáva a @Evženie77

Děkuju moc! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
18.5.17 13:10

@p.Zv. pročetla jsem celou diskuzi a jsem zvědavá, jestli těhotenství potvrdila už doktorka? držím palečky, ať všechno dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
18.5.17 14:06

@movahu
:lol: stale jeste cekam :lol: byla jsem na gynekologii 3 tydny po vynechani a byl tam jen gestacni vacek. Nicmene moje doktorka je zrejme presny opak vsech gynekologu, o kterych ctu tady v duskusich, takze vypadala dost nadsene, povida „je to tehotenstvi a je v deloze! Tak gratuluju!“a strasne se u toho usmivala. Me pochyby, ze jak muzu byt tehotna 3 tydny, kdyz jen 3 tydny jsem uz nedostala menstruaci, nebrala moc v uvahu. Mozna by pozdni ovulace vysvetlovala i to, proc byl tak dlouho na testu jen duch. Byla jsem objednana za 14 dni - tj. 30.5. Jestli ve vacku nebude plod, tak me asi klepne :D Jinak jestli jsi na tom podobne, tak jeste pro porovnani udavam, ze mam cyklus 29 dni jako hodinky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí