Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lisdoonvarna Prezila s 3 neurolama
ale i tak jsem se bala… ještě zpatecni let
![]()
Příspěvek upraven 12.06.19 v 00:31
Ženské jsou obecně vyjančené a vystrašené na nesprávných místech…
@ontar píše: Ženské jsou obecně vyjančené a vystrašené na nesprávných místech…
Strach chapu holky, ale porad je to nejbezpecnejsi prostredek kterym cestovat..
podivejte jak dopadl let na Hudson river
a muzu Vas uklidnit, pilot dokaze pristat i s vysazenim motoru nebo s jednim
take.. ve vzduchu se Vam nic stat nemuze..statiticky se nejvic nehod stava na zemi
cili pri pristani nebo vzletnuti ![]()
Jak zvladnout strach? letam od svych 15ti let (takze 18 let letani) ale porad se bojim pristani
ale co pomuze? zavrete oci, soustredit se na dychani, mit u sebe lahev s vodou a postupne pit. Dulezite je soustredit se na dech. Zkuste si v hlave srovnat fakta, ze pilot je zkuseny, musi mit neco naletano predtim nez usedne do kabiny
pristani je plachteni, neco jak kdyz ptak roztahne kridla a poooomalicku pristava ![]()
Ja porad trenuji
porad porad to co jde a pokrocila jsem hodne
hodne zdaru a drzte se!
@Annabela11 píše:
@ontar A ktera mista jsou na jenceni ta spravna??
Neměj strach. Jestli přežiješ cestu na letiště, přežiješ všechno. Na českých slinicích je ta pravá džungle, ve vzduchu je pořádek a přísný řád, nemáš se čeho bát. Za pár dnů se tu zase sejdeme a napíšeš nám, jak skvěle jsi to zvládla. Přeji Ti krásnou dovolenou. ![]()
@Reaskiller píše:
Strach chapu holky, ale porad je to nejbezpecnejsi prostredek kterym cestovat..podivejte jak dopadl let na Hudson river
a muzu Vas uklidnit, pilot dokaze pristat i s vysazenim motoru nebo s jednim
take.. ve vzduchu se Vam nic stat nemuze..statiticky se nejvic nehod stava na zemi
cili pri pristani nebo vzletnuti
![]()
Jak zvladnout strach? letam od svych 15ti let (takze 18 let letani) ale porad se bojim pristani
Ja porad trenujiale co pomuze? zavrete oci, soustredit se na dychani, mit u sebe lahev s vodou a postupne pit. Dulezite je soustredit se na dech. Zkuste si v hlave srovnat fakta, ze pilot je zkuseny, musi mit neco naletano predtim nez usedne do kabiny
pristani je plachteni, neco jak kdyz ptak roztahne kridla a poooomalicku pristava
porad porad to co jde a pokrocila jsem hodne
hodne zdaru a drzte se!
Tohle si musí vyzkoušet každý na sobě. Kdybych při přistání, startu, zatáčení zavřela oči, tak budu na tom ještě hůř. Jakmile se nedívám kolem sebe, tak víc cítím jakýkoliv drobný propad letadla.
@lucenka Byla to pouze rada co pomohlo mne
zavirat oci nemusis ale vseobecne se doporucuje dychaci cviceni.. Ale lekama bych to resila v momente kdyby nastaval uz tezky panicky strach ![]()
Jinak neni skutecne ceho se bat
byt ve vzduchu je bezpecnejsi nez na silnici ![]()
Ahoj, obnovuji diskuzi
Čeká mě let do 3h a jak byl ten covid atd. začalo se mluvit o křečových žilách, trombózách a tak. A vzhledem ke své povaze a k tomu, že mám pár metličkových žil, možná některé počáteční křečové (nic diagnostikováno), jsem se lehce vyschízovala
Mám nachystáno volnější oblečení, budu se snažit hýbat a budu pít, v kabelce kompresní silonky z dm..
Můžete mě někdo uklidnit, že to bude ok? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuziČeká mě let do 3h a jak byl ten covid atd. začalo se mluvit o křečových žilách, trombózách a tak. A vzhledem ke své povaze a k tomu, že mám pár metličkových žil, možná některé počáteční křečové (nic diagnostikováno), jsem se lehce vyschízovala
Mám nachystáno volnější oblečení, budu se snažit hýbat a budu pít, v kabelce kompresní silonky z dm..
Můžete mě někdo uklidnit, že to bude ok?
Kup si Aspirin. Ředí krev a brání krevním sraženinám.
Např. tady https://www.drmax.cz/…ent-98x100mg
@Sunlight515 - na aspirin máme v rodině alergii
Ono asi není cesty zpět, takže budu muset jen přesvědčit svou hlavu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuziČeká mě let do 3h a jak byl ten covid atd. začalo se mluvit o křečových žilách, trombózách a tak. A vzhledem ke své povaze a k tomu, že mám pár metličkových žil, možná některé počáteční křečové (nic diagnostikováno), jsem se lehce vyschízovala
Můžete mě někdo uklidnit, že to bude ok?
Prezila jsem 11h let do Japonska a ziju, tohle fakt das..
Taky mě to čeká…já si vezmu neurol, sluchátka do uší (budu poslouchat muziku) a klapky na oči…abych nic neviděla a neslyšela…„drcněte do mě, až budeme přistávat“…