Jak zvládnout let? Mám strach z létání.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
6.7.22 19:09
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi :oops: Čeká mě let do 3h a jak byl ten covid atd. začalo se mluvit o křečových žilách, trombózách a tak. A vzhledem ke své povaze a k tomu, že mám pár metličkových žil, možná některé počáteční křečové (nic diagnostikováno), jsem se lehce vyschízovala :oops: Mám nachystáno volnější oblečení, budu se snažit hýbat a budu pít, v kabelce kompresní silonky z dm..
Můžete mě někdo uklidnit, že to bude ok? :oops:

Bude to OK. Letěla jsem za svůj život 4× a vidíš, žiju. A to jsem neměla kompresní podkolenky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
6.7.22 19:38

3 hodiny jsou v poho…litala jsem i 27 :mrgreen: (teda tak cca 20 cisteho casu v letadle)…kliiiiiid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
6.7.22 19:58

Ignorovat, dát si třeba dithiaden, nebo rovnou neurol a prostě to přežít.

Čím víc z toho budeš dělat drama, tím horší to bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.22 20:17

Děkuju :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.22 20:26

Jakmile v letadle zahlásí prodej na palubě, objednávám dvojku červeného. :lol: Mají to v těch pěkných lahvičkách. :lol: Vzhledem k tomu, že moc nepiju, krásně mi to stoupne do hlavy a strach je hodně v mlze :lol: Poradila mi to před lety kamarádka a funguje to skvěle. :lol: Létám jen ty dovolené cca do 3 hodin letu :).

• Citovat
  • Upravit
231
6.7.22 20:42

Můžu se jen zeptat, proč je větší riziko tý trombózy v letadle? Je to z toho důvodu, že se dýl sedí? Nebo tam hraje nějakou roli i ten let? Je stejný riziko skrz trombózu, když budu sedět ty tři hodiny ve vlaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová