Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
tchanovci berou deti na dovolenou, chtela jsem koupit vsechny letenky spolecne, ale tchan me predbehl a sobe a tchyni koupil sam, ze si to chce zaplatit, ja teda hned koupila detem, aby sedeli u sebe, pre aby pak byly, ze..bylo to dost vyprodane uz, nastetsi maji mista za sebou..jenze ted nevim jak se to dela, aby se deti prepsali k nim na listek, bude se nejak muset nahlasit letecke spolecnosti, ze deti leti bez rodice a ze je potreba deti prepsat k nim na ticket? Ono uz kouoit letenky bez dospeleho byl docela kumst..ale ted mi znama rikala, ze nemuzou letet samy s doprovodem, i kdyz by meli od nas nejaky overeny dopis, ze je musi mit tchanovci na letence..Nemate nekdo zkusenost, jedna se o ryanair, dnes jsem tam volala a nedovolala se..ale treba tu nekdo vi a poradi..
@PAN66 každý má svou letenku, nikdy není letenka pro víc lidí najednou ![]()
Půjdou společně k odbavení a žádný problém
@Petra Z píše: Více
Neni pravda, do 16 let ryanair samotne deti neprepravuje bez doprovodu a tim, ze maji jinou samostatnou letenku prarodice nebudou brani jako doprovod a maji smulu, musi se tam zavolat a nahlasit booking reference, osobni udaje apod a listky propojit..
@PAN66 píše: Více
Pamatuju, že to jednou nějak řešila kamarádka u ryanair ![]()