Jak prodat televizi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15734
8.11.22 08:36

Každý normální obchod vyřeší reklamaci dle sériového čísla té televize. Na to nepotřebuješ žádný doklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.22 08:37
@j.a.n.i1 píše:
Ne, nejsem paranoidni, ale realista ano, takze promin, ale chtit prodavat 3 tydny starou ne zcela funkční televizi a tvrdit, ze jsem vyhodila uctenku i krabici proste smrdi…

Nevyhodila jsem ji ja. Prisla jsem domu s tim ze prekvapko televize v loznici, uctenku ma prej v kapse. Ucenka nikde, krabice roztrhana v kotelne. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
43028
8.11.22 08:38
@j.a.n.i1 píše:
Ne, nejsem paranoidni, ale realista ano, takze promin, ale chtit prodavat 3 tydny starou ne zcela funkční televizi a tvrdit, ze jsem vyhodila uctenku i krabici proste smrdi…

a čím ti to jako smrdí? jaké nekalé úmysly u ní předpokládáš?

tvl my se tady vážně zhádáme na téma „prodej televize“, ale jestli to tak zakladatelka takhle plánovala, tak to je vážně sofistikované trolení, nemyslíš? :-)))))))

mmch kolikrát já vyhodila nebo ztratila účtenku, někteří lidé jsou prostě takoví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.11.22 08:38
@Anonymní píše:
Holky platil to chlap. Volala jsem do elektra s tim ze potrebuji pry uctenku k reklamaci, abych prokazala ze tam byla zakoupena. O te reklamaci mluvil technik na satelit, ze je nejpravdepodobnejsi ze ji zamitnou. Nechci na nicem vydelat, je to holy fakt. Nejsem ani zadna podvodnice. :zed: necekam ze tv prodam za celou cenu, a uz vubec ne ze bych tvrdila pri prodeji ze je v poradku! Proto sem pisu.Chlap vyhodil celou krabici i s tou uctenkou. Ano je de.il. Uz jsem ho za to xkrat servala, a jsem nastvana. Jediny co k ty televizi mam je navod.

Platili jste to kartou nebo hotově? V obchodě ti neříkají pravdu. Účtenka není potřeba pokud lze koupi prokázat jinak.

• Citovat
  • Upravit
43028
8.11.22 08:39

Já myslím, že v tom obchodě sedí nějaká 60letá paní, která sotva umí zapnout počítač, natož něco dohledat. a bez účtenky reklamaci nikdy nedělala, tak se raději pokusí odradit zákaznici tím, že to nejde, než aby se to naučila a zdržovala se.

copak se s podobným přístupem v životě nesetkáváte furt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101493
8.11.22 08:41

:pankac: @Pudloslava ja nemyslim troleni, myslim puvod te televize, tak nejak uplne nemam pocit, ze je z obchodu. A tenhle pocit muze mit dost pravdepodobne i pripadny kupujici.
A jinak ano, uctenky ztracim furt, ale fakt neprivezu domu relativně drahy spotrebic a jako prvni nezlikviduju jeho krabici, aniz bych tusila, ze je v poradku.

Příspěvek upraven 08.11.22 v 08:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.11.22 08:42
@j.a.n.i1 píše: :pankac: @Pudloslava ja nemyslim troleni, myslim puvod te televize, tak nejak uplne nemam pocit, ze je z obchodu. A tenhle pocit muze mit dost pravdepodobne i pripadny kupujici.

Ani já ne, a skoro bych řekla, že o tom ani zakladatelka nemusí vědět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76031
8.11.22 08:43
@Anonymní píše:
Nevyhodila jsem ji ja. Prisla jsem domu s tim ze prekvapko televize v loznici, uctenku ma prej v kapse. Ucenka nikde, krabice roztrhana v kotelne. :pocitac:

a proč trhal krabici? my necháváme krabice od televize celou dobu, kdy jde reklamovat v záruce, jak tu televizi bez krabice povezete?
je to podezřelé a televize je neprodejná,
jak dát inzerát - prodám novou televizi, která se seká - to bude zájemců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
8.11.22 08:43
@j.a.n.i1 píše: :pankac: @Pudloslava ja nemyslim troleni, myslim puvod te televize, tak nejak uplne nemam pocit, ze je z obchodu. A tenhle pocit muze mit dost pravdepodobne i pripadny kupujici.

tak na to jsem nepomyslela, přiznávám
myslíš že je to zlodějka nováček, co to neumí prodat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101493
8.11.22 08:44
@unuděná píše:
Ani já ne, a skoro bych řekla, že o tom ani zakladatelka nemusí vědět :think:

To je taky fakt. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76031
A jinak ano, uctenky ztracim furt, ale fakt neprivezu domu relativně drahy spotrebic a jako prvni nezlikviduju jeho krabici, aniz bych tusila, ze je v poradku.Příspěvek upraven 08.11.22 v 08:43

no přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76031
@Pudloslava píše:

spíš její chlap udělal nějaké šméčko a hraje to na ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15410
8.11.22 08:45
@Pudloslava píše:

Mě hlavně připadá blbý prodávat něco, co nefunguje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101493
8.11.22 08:47
@Pudloslava píše:

To zas ne, ale „vyhodna“ koupe od Lojzy odvedle klidně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
8.11.22 08:50
@Anonymní píše:
Ahoj docela hloupej dotaz, ale nevim jak napsat inzerat. Zhruba 3 tydny zpatky jsme koupili tv za 5K. 4× u nas byl technik na satelit, protoze byl problem ze se trochu sekal zvuk. Obraz běží, ale na nekterych stanicich se to trosku seka. Mame to pripojene pres kabel hdmi1. Bohuzel manzel vyhodil uctenku, tudiz reklamace neni mozna. Stejne technik rikal ze oni si to muzou prepojit na satelit jinak, a tv muze fungovat bez problemu, a reklamaci zamitnou. Koupili jsme tv jinou, a tuhle bych rada prodala. Jenze jak to prodat? Co mam napsat do inzeratu? :think:

Takže nejde teoretický tak o televizi jako o špatný satelit… Takže já bych napsala tv bez závad.
A buď vysvětlíš až zájemci přes zprávy, že máte špatný satelit, že technik říkal že nejde o chybu televize, ale o satelit a buď si ji koupí nebo ne..
A nebo že to byl svatební dar, dárek ke kulatinám či cokoliv jiného a tv máte dvě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák