Jak prodat televizi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13947
8.11.22 10:06
@stinga píše:
a proč trhal krabici? my necháváme krabice od televize celou dobu, kdy jde reklamovat v záruce, jak tu televizi bez krabice povezete?
je to podezřelé a televize je neprodejná,
jak dát inzerát - prodám novou televizi, která se seká - to bude zájemců

Proč su necháváš ktabici? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
8.11.22 10:12
@Anonymní píše:
Menil se setobox, zvysoval signal pres parabolu.

Přes parabolu se žádný signál nezvýší, protože úroveň signálu je závislá na konvertoru (na parabole), který má obvod AGC, tj. udržuje konstantní hodnotu výstupního signálu. Kromě toho SAT signál v tomto případě zpracovává externí satelitní přijímač, takže samotná TV v tomto figuruje pouze jako zobrazovač a na SAT signál nemá žádný vliv a ani opačně, SAT signál nemá vliv na TV.
Pokud tam byl technik, pak měl jistě měřící přístroj a nebyl tedy problém výstup z toho měřícího přístroje připojit přímo k TV, aby se bez pochyb vědělo, že je SAT signál v pořádku (to mu ukáže ten měřák) a chyba je až v zobrazení na TV. Na základě tohoto lze pak TV reklamovat, resp. takto vadnou TV bych zcela jistě nikomu neprodával.
Mimochodem co je ten SAT přijímač zač? Když už se musel měnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101459
8.11.22 10:14
@Pidulka1991 píše:
Schovávat si krabici a účtenku v dnešní době, proč prosím tě :think:

Treba protože s uctenkou vyridim ryvhleji reklamaci a v krabici se televize lepe vozi v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76001
8.11.22 10:24
@Pidulka1991 píše:
Proč su necháváš ktabici? 8o

no kdybych ji vezla reklamovat nebo ji prodávala, tak ji zabalím do té původní krabice - mám na to teda místo, ale kdybych neměla, složím krabici a dám za skříň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13947
8.11.22 10:51
@stinga píše:
no kdybych ji vezla reklamovat nebo ji prodávala, tak ji zabalím do té původní krabice - mám na to teda místo, ale kdybych neměla, složím krabici a dám za skříň

Aha, no… K reklamaci určitě krabici nepotřebuješ. Jak casto prodáváš telku? Si nedkkszu oredstavit, ze bych doma skladovala 10 let krabici od telky, 8 kd myčky 6 let od jinyvh spotřebičů, jen kvuli případnému prodeji. Pak taky v jakem stavu ta krabice je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13947
8.11.22 10:53
@j.a.n.i1 píše:
Treba protože s uctenkou vyridim ryvhleji reklamaci a v krabici se televize lepe vozi v autě.

Na uctenky je suoer platba kartou nebo objednavka přes net. Asi vozi, ale několikrát jsme se stehovali a telka s nami bez krabice. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101459
8.11.22 11:38
@Pidulka1991 píše:
Na uctenky je suoer platba kartou nebo objednavka přes net. Asi vozi, ale několikrát jsme se stehovali a telka s nami bez krabice. :nevim:

I s platbou kartou je prostě rychlejší predlozit tu uctenku. A zas tolik mista nezabira, abych ji musela vyhazovat… Ano, když ji holt ztrarim, tak se to vyřeší bez ni, ale nevidim duvod, proc ji vyhazovat úmyslně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
8.11.22 11:44

@klamonožka jsem si predstavila, jak od nasi giga televize skladujeme nekde krabici. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76001
8.11.22 12:03
@Wani píše:
@klamonožka jsem si predstavila, jak od nasi giga televize skladujeme nekde krabici. :lol:

kdybych dala na půdu 100 těchto krabic, tak pořád tam zbude spousta místa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.11.22 12:08
@Wani píše:
@klamonožka jsem si predstavila, jak od nasi giga televize skladujeme nekde krabici. :lol:

Já taky a už 15let…. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Janli
8.11.22 12:10
@stinga píše:
kdybych dala na půdu 100 těchto krabic, tak pořád tam zbude spousta místa :nevim:

A kam to mám dát, když půdu nemám, skříň taky ne? Když něco potřebuju převést, tak to obalím strečkou…. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
74219
8.11.22 12:17

Účtenky máme v e-mailu, v šanonu nebo máme účet v elektru, takže si tam účtenky oni ukládají.
Krabice naštěstí neschováváme. Teda můj muž měl tyhle tendence. To byla pak výměna názorů, že nejsme skladiště veteše a bordelu. Ta garáž nafukovací není. Zahradní domek bude teprve stavit. Za skříně se nikdy nedostaneme. Jsou vestavěné. Takže krabice se vyhazují. Hlavně tyhle obrovské od televizí atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6659
8.11.22 12:19
@stinga píše:
kdybych dala na půdu 100 těchto krabic, tak pořád tam zbude spousta místa :nevim:

To se máš, já v našem 2kk nikoliv. Kdyby to bylo nutné, nějak bych to někam asi se skřípěním zubů narvala (rozložené), nicméně je to přece úplně zbytečné, k reklamaci není krabice vůbec potřeba. Nevím, proč je zakladatelka pranýřovaná za to, že vyhodila krabici a naopak že je úplně jedno, že nemá tu účtenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.11.22 12:23

Já teda účtenky schovávám poctivě, ale můžu říct, že po roce jich je stejně čitelných minimum. Takže jsem je začala fotit a na papírový se brzo vybodnu úplně.

• Citovat
  • Upravit
76001
8.11.22 12:26
@klamonožka píše:
To se máš, já v našem 2kk nikoliv. Kdyby to bylo nutné, nějak bych to někam asi se skřípěním zubů narvala (rozložené), nicméně je to přece úplně zbytečné, k reklamaci není krabice vůbec potřeba. Nevím, proč je zakladatelka pranýřovaná za to, že vyhodila krabici a naopak že je úplně jedno, že nemá tu účtenku.

no ona není pranýřovaná, zdá se nám to divné od přítele, že dotáhl domů novou nefunkční televizi a než stihli zjistit, že nefunguje, tak všechno roztrhal a vyhodil :roll: :zed: ona ta televize možná až tak nová nebyla, kdoví kde ji nabral, a na zakladatelku to hraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák