Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
To prodas max za 500. Jsou Vánoce, darovala bych to nekomu v rodině, babičce
krabice si neschovavam a nepotřebuješ je, s dokladem je to teorie a ochotný prodejce snad by to najít mohl.
@Anonymní píše:
To uz je snad pres caru nemyslíš? Ty tvoje dedukce.Televize byla normalne koupena v elektru. Uctenku nejspis nekde vytrousil, protoze ji strcil do kapsy. Krabice je u kotle i se vsemi doklady k televizi. Odpoledne sjedu do elektra. Neskutecny co dokazou ze sebe vyplodit nudici se matky na matersky.
Ne, to nemi pres caru, to je normální myslenkovy pochod pripadneho kupujiciho.
@Bubla Bůčková píše:
To prodas max za 500. Jsou Vánoce, darovala bych to nekomu v rodině, babičcekrabice si neschovavam a nepotřebuješ je, s dokladem je to teorie a ochotný prodejce snad by to najít mohl.
akorát - k čemu bude babičce nefunkční televize
@Anonymní píše:
To uz je snad pres caru nemyslíš? Ty tvoje dedukce.Televize byla normalne koupena v elektru. Uctenku nejspis nekde vytrousil, protoze ji strcil do kapsy. Krabice je u kotle i se vsemi doklady k televizi. Odpoledne sjedu do elektra. Neskutecny co dokazou ze sebe vyplodit nudici se matky na matersky.
děvenko - nejsem matka na mateřský,
a proč přítel vyhazuje doklady k nové televizi ke kotli? ![]()
@stinga píše:
akorát - k čemu bude babičce nefunkční televize
Já to beru, že prý jinému s jiným připojením to bude normálně fungovat ![]()
@stinga píše:
kdybych dala na půdu 100 těchto krabic, tak pořád tam zbude spousta místa
Pudu nemam, jak zarucis, ze ta krabice nezpuchne?
@Bubla Bůčková píše:
Já to beru, že prý jinému s jiným připojením to bude normálně fungovat
@Janli píše:
A kam to mám dát, když půdu nemám, skříň taky ne? Když něco potřebuju převést, tak to obalím strečkou….
A pri stehovani si clovek muze i od stehovaku pujcit spesl box na televizi. Vsak se clovek bezne nestehuje kazdy den.
@Wani píše:
Pudu nemam, jak zarucis, ze ta krabice nezpuchne?
no nezpuchne, ale já nikomu netvrdím, že to tak musí dělat
@Bubla Bůčková píše:
Já to beru, že prý jinému s jiným připojením to bude normálně fungovat
Myslíš jako když na druhé straně toho HDMI kabelu bude jiné zařízení ![]()
Tak jsem z elektra doma. Byl tam starsi protivnej chlap, a nastesti mladsi obsluha. Dedek remcal ze bez uctenky mam smolika, mladej to nastesti dohledal a vyridil. Kdyby tam nebyl, odjela bych domu. Zkousel televizi zapojit, a fungovala tam v poradku. Protokol vsak stejne ochotne sepsal, a tv si vzal. Do 30ti dnu dostanu vyrozumění a televizi.
To uz je snad pres caru nemyslíš? Ty tvoje dedukce.
Televize byla normalne koupena v elektru. Uctenku nejspis nekde vytrousil, protoze ji strcil do kapsy. Krabice je u kotle i se vsemi doklady k televizi. Odpoledne sjedu do elektra. Neskutecny co dokazou ze sebe vyplodit nudici se matky na matersky.