Jak prodat televizi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.11.22 12:32
@stinga píše:
no ona není pranýřovaná, zdá se nám to divné od přítele, že dotáhl domů novou nefunkční televizi a než stihli zjistit, že nefunguje, tak všechno roztrhal a vyhodil :roll: :zed: ona ta televize možná až tak nová nebyla, kdoví kde ji nabral, a na zakladatelku to hraje

To uz je snad pres caru nemyslíš? Ty tvoje dedukce. :zed: Televize byla normalne koupena v elektru. Uctenku nejspis nekde vytrousil, protoze ji strcil do kapsy. Krabice je u kotle i se vsemi doklady k televizi. Odpoledne sjedu do elektra. Neskutecny co dokazou ze sebe vyplodit nudici se matky na matersky.

• Citovat
  • Upravit
26747
8.11.22 12:43

To prodas max za 500. Jsou Vánoce, darovala bych to nekomu v rodině, babičce :think: krabice si neschovavam a nepotřebuješ je, s dokladem je to teorie a ochotný prodejce snad by to najít mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101464
8.11.22 13:21
@Anonymní píše:
To uz je snad pres caru nemyslíš? Ty tvoje dedukce. :zed: Televize byla normalne koupena v elektru. Uctenku nejspis nekde vytrousil, protoze ji strcil do kapsy. Krabice je u kotle i se vsemi doklady k televizi. Odpoledne sjedu do elektra. Neskutecny co dokazou ze sebe vyplodit nudici se matky na matersky.

Ne, to nemi pres caru, to je normální myslenkovy pochod pripadneho kupujiciho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
8.11.22 13:24
@Janli píše:
Já taky a už 15let…. :mrgreen:

záruka netrvá 15 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
8.11.22 13:26
@Bubla Bůčková píše:
To prodas max za 500. Jsou Vánoce, darovala bych to nekomu v rodině, babičce :think: krabice si neschovavam a nepotřebuješ je, s dokladem je to teorie a ochotný prodejce snad by to najít mohl.

akorát - k čemu bude babičce nefunkční televize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
8.11.22 13:27
@Anonymní píše:

děvenko - nejsem matka na mateřský,
a proč přítel vyhazuje doklady k nové televizi ke kotli? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.11.22 13:35
@stinga píše:
akorát - k čemu bude babičce nefunkční televize

Já to beru, že prý jinému s jiným připojením to bude normálně fungovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
8.11.22 13:37
@stinga píše:
kdybych dala na půdu 100 těchto krabic, tak pořád tam zbude spousta místa :nevim:

Pudu nemam, jak zarucis, ze ta krabice nezpuchne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
8.11.22 13:38
@Bubla Bůčková píše:
Já to beru, že prý jinému s jiným připojením to bude normálně fungovat :think:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
8.11.22 13:38
@Janli píše:
A kam to mám dát, když půdu nemám, skříň taky ne? Když něco potřebuju převést, tak to obalím strečkou…. :nevim:

A pri stehovani si clovek muze i od stehovaku pujcit spesl box na televizi. Vsak se clovek bezne nestehuje kazdy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
8.11.22 13:39
@Wani píše:
Pudu nemam, jak zarucis, ze ta krabice nezpuchne?

no nezpuchne, ale já nikomu netvrdím, že to tak musí dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101464
8.11.22 14:38
@Bubla Bůčková píše:
Já to beru, že prý jinému s jiným připojením to bude normálně fungovat :think:

Myslíš jako když na druhé straně toho HDMI kabelu bude jiné zařízení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.22 16:25

Tak jsem z elektra doma. Byl tam starsi protivnej chlap, a nastesti mladsi obsluha. Dedek remcal ze bez uctenky mam smolika, mladej to nastesti dohledal a vyridil. Kdyby tam nebyl, odjela bych domu. Zkousel televizi zapojit, a fungovala tam v poradku. Protokol vsak stejne ochotne sepsal, a tv si vzal. Do 30ti dnu dostanu vyrozumění a televizi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák