Jak řešíte nepřizpůsobivé sousedy ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1210
14.7.21 23:31
@Anonymní píše:
@Russet pravda,majitele domu znám osobně :think: to mě nenapadlo přijít s tímhle za nim

Ten to stejně bude řešit s majitelem bytu.. A jestli ten to má na háku :nevim: u nás sepsali petici na jednoho, a to byl jeho vlastní byt. Už tam nebydlí ale jak to proběhlo, netuším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.21 23:47

@Krista 1 já to zkusim, nic za to nedam, petici bych sepsala taky ale jak jsem popisovala, oni přímé sousedy nemají a ten hluk jde převážně k nám (přes trubky, stupačky) tak nevím jak by reagoval na můj návrh zbytek domu, ale jedna z možnosti to každopádně je..stejně mi to nejde do hlavy, já být jako cizinec v jiné zemi tak o mě nikdo neví, a tihle se chovají opravdu jako hov.ada :zed:

• Citovat
  • Upravit
836
14.7.21 23:52

Já bych si zjistila, jestli ten povedený majitel daní příjmy, z pronájmu bytu. Spousta lidí pronajímá, ale platit daně za to zapomíná. Možná na tohle by slyšel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
15.7.21 00:10

Já mám takovýho kamaráda a ten by jim to poprvé řekl slušně a podruhé už by to bylo horší.
Nic jiného mě nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
15.7.21 00:13
@Anonymní píše:
@Krista 1 já to zkusim, nic za to nedam, petici bych sepsala taky ale jak jsem popisovala, oni přímé sousedy nemají a ten hluk jde převážně k nám (přes trubky, stupačky) tak nevím jak by reagoval na můj návrh zbytek domu, ale jedna z možnosti to každopádně je..stejně mi to nejde do hlavy, já být jako cizinec v jiné zemi tak o mě nikdo neví, a tihle se chovají opravdu jako hov.ada :zed:

Tak zkus sousedy „ukecat“ na ten bordel na chodbě,.. A myslím, že sousedi ti to v tomto případě podepisou i když se jich to konkrétně netýká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
15.7.21 00:15
@Petullka82 píše:
Já mám takovýho kamaráda a ten by jim to poprvé řekl slušně a podruhé už by to bylo horší.
Nic jiného mě nenapadá.

Taky možnost.. Ale někde kde ho nikdo neuvidí.. Nekde za barákem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.21 00:18

Diky :palec: já nejdřív zkusim kontaktovat majitele domu, když nic petice je další řešení, taky si myslím že by vetsina lidi stala za mnou, přeci jen jsme tu x let a se všema vycházíme a vždy to tu bylo o domluvě a konpromisech. Uvidíme, držete mi palce :mrgreen: dobrou :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný