Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Hm, nezávidím. Ale pokud to není tvou vinou, tak by to snad mohl pochopit, ne? Ale teda nechápu, proč jsi to neřešila dříve. ![]()
No hlavně rychle
Vysvětli mu to prostě tak, jak to je, sklop uši a přežij jeho hněv, myslím, že oprávněný, když jsi mu to tajila. Ono ho to přejde ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte. Mám strašný problém, třepu se jak ratlík. Jak říct manželovi o exekuci, která mě doběhla díky mému bývalému zaměstnání? Do té doby než se to dalo řešit jsem to tajila…je docela vznětlívý…![]()
@Anonymní píše:
Ahojte. Mám strašný problém, třepu se jak ratlík. Jak říct manželovi o exekuci, která mě doběhla díky mému bývalému zaměstnání? Do té doby než se to dalo řešit jsem to tajila…je docela vznětlívý…![]()
se mu nedivím, protože tohle je podraz jak sviň
jak mu to říct? co nejdřív a narovinu - včera bylo pozdě.
Nečekala bych, že bude skákat radostí a řekla mu to co nejdřív ![]()
No jak.. popravdě, na rovinu a co nejdřív…
a naštvanej bude 100% a ani se mu nedivím, je to pěknej podraz…
Chápu, je to nepříjmené, že to jeden tají co to jde… jenže to je o těch kostlivcích, co v tý skříni nevyhnijou, a le naopak ještě nabobtnají… a natolik, že rpostě jednoho dne vypadnou, ať chceš nebo nechceš… lež má krátké nohy…
A už dost s moralizováním, tvoje svědomí to stejně udělá za nás.
Ven s tím.
Jak?
Na rovinu. Fakta. Žádné zaobalování.
No, dobrý to nebude.
Ale mohlo by být hůř.
![]()
Z pohledu (i vznětlivého) chlapa možná budeš i překvapená jeho reakcí…asi ti (pokud to je tvoje vina) něco vyčte, ale zas na druhou stranu to řešit bude a pomůže, pokud je normální. Každopádně žádné mlžení, vymejšlení a lhaní…ze zušeností vím, že to je cesta do pekel.
Mám pocit, že exekuce už se dává jako doporučený dopis..nechci to zlehčovat.., ale teď kolem mě toho je spousta, ani žádné pořádné penále si neúčtují..lidi prostě víc se k tomu dokopou něco s tím dělat, páč ostavený účet a zápis nechce mít nikdo..ikdyž v insolvenci je každý druhý, už to nemám ani význam.
Tak se drž, hlavu vzhůru, jak se říká v dobrém i zlém, v nemoci i ve zdraví.. ![]()
Zažila jsem to u kamarádky, taky hrozný strach, a ten chlap reagoval asi tak nějak, jak popisuje @Homosapiens, postavil se k tomu naprosto racionálně. Nejdřív křísil ji, která měla hrůzu mu to říct, že zvládnout se dá všechno, a pak prostě jednal. Stejně, mlčením ta exekuce nezmizí, nemáš jinou možnost.
@radkka píše:
No hlavně rychleVysvětli mu to prostě tak, jak to je, sklop uši a přežij jeho hněv, myslím, že oprávněný, když jsi mu to tajila. Ono ho to přejde
Naprostý souhlas. Tajit to byla chyba. To je situace.
Rekni mu to narovinu. Rekni mu i proc si mu to nerekla drive, ze ses ho v podstate bala. Pokud to neni exekuce na milion, tak bude zas zas dobre. Jsou to jenom penize. Kdyz nejde o zivot tak o houby jde. Taky bych nemela radost, kdyby mi neco takoveho muz rekl, ale zadne tyatry by se nekonaly. Manzelstvi je ekonomicka aliance a clovek musi pocitat s tim, ze v manzelstvi to neni jen na me, ale i na partnerovi jestli budu zadluzena, nebo ne. Nebud smutna, hlavne to zavni resit. Smutek a strach nikomu neprospeje. Drzim palce.
Ahojte. Mám strašný problém, třepu se jak ratlík. Jak říct manželovi o exekuci, která mě doběhla díky mému bývalému zaměstnání? Do té doby než se to dalo řešit jsem to tajila…je docela vznětlívý…