Jak říct manželovi o exekuci?

Anonymní
19.5.14 13:20

Jak říct manželovi o exekuci?

Ahojte. Mám strašný problém, třepu se jak ratlík. Jak říct manželovi o exekuci, která mě doběhla díky mému bývalému zaměstnání? Do té doby než se to dalo řešit jsem to tajila…je docela vznětlívý… :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
19.5.14 13:22

Hm, nezávidím. Ale pokud to není tvou vinou, tak by to snad mohl pochopit, ne? Ale teda nechápu, proč jsi to neřešila dříve. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.5.14 13:23

No hlavně rychle :nevim: Vysvětli mu to prostě tak, jak to je, sklop uši a přežij jeho hněv, myslím, že oprávněný, když jsi mu to tajila. Ono ho to přejde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
19.5.14 13:23
@Anonymní píše:
Ahojte. Mám strašný problém, třepu se jak ratlík. Jak říct manželovi o exekuci, která mě doběhla díky mému bývalému zaměstnání? Do té doby než se to dalo řešit jsem to tajila…je docela vznětlívý… :,( :,(
:? Tak to je nepříjemný
  • Citovat
  • Upravit
72725
19.5.14 13:24
@Anonymní píše:
Ahojte. Mám strašný problém, třepu se jak ratlík. Jak říct manželovi o exekuci, která mě doběhla díky mému bývalému zaměstnání? Do té doby než se to dalo řešit jsem to tajila…je docela vznětlívý… :,( :,(

se mu nedivím, protože tohle je podraz jak sviň :zed: jak mu to říct? co nejdřív a narovinu - včera bylo pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
19.5.14 13:26

Nečekala bych, že bude skákat radostí a řekla mu to co nejdřív :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.5.14 13:28

No jak.. popravdě, na rovinu a co nejdřív… :nevim: a naštvanej bude 100% a ani se mu nedivím, je to pěknej podraz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
19.5.14 13:33

Chápu, je to nepříjmené, že to jeden tají co to jde… jenže to je o těch kostlivcích, co v tý skříni nevyhnijou, a le naopak ještě nabobtnají… a natolik, že rpostě jednoho dne vypadnou, ať chceš nebo nechceš… lež má krátké nohy…

A už dost s moralizováním, tvoje svědomí to stejně udělá za nás.

Ven s tím.

Jak?

Na rovinu. Fakta. Žádné zaobalování.

No, dobrý to nebude.

Ale mohlo by být hůř.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.14 13:41

Z pohledu (i vznětlivého) chlapa možná budeš i překvapená jeho reakcí…asi ti (pokud to je tvoje vina) něco vyčte, ale zas na druhou stranu to řešit bude a pomůže, pokud je normální. Každopádně žádné mlžení, vymejšlení a lhaní…ze zušeností vím, že to je cesta do pekel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
19.5.14 13:42

Kolik ta exekuce dělá? Jak jsi k ní teda přišla?

• Citovat
  • Upravit
9950
19.5.14 14:09

Mám pocit, že exekuce už se dává jako doporučený dopis..nechci to zlehčovat.., ale teď kolem mě toho je spousta, ani žádné pořádné penále si neúčtují..lidi prostě víc se k tomu dokopou něco s tím dělat, páč ostavený účet a zápis nechce mít nikdo..ikdyž v insolvenci je každý druhý, už to nemám ani význam.

Tak se drž, hlavu vzhůru, jak se říká v dobrém i zlém, v nemoci i ve zdraví.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
19.5.14 14:12

Zažila jsem to u kamarádky, taky hrozný strach, a ten chlap reagoval asi tak nějak, jak popisuje @Homosapiens, postavil se k tomu naprosto racionálně. Nejdřív křísil ji, která měla hrůzu mu to říct, že zvládnout se dá všechno, a pak prostě jednal. Stejně, mlčením ta exekuce nezmizí, nemáš jinou možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
19.5.14 14:34
@radkka píše:
No hlavně rychle :nevim: Vysvětli mu to prostě tak, jak to je, sklop uši a přežij jeho hněv, myslím, že oprávněný, když jsi mu to tajila. Ono ho to přejde :hug:

Naprostý souhlas. Tajit to byla chyba. To je situace.

• Citovat
  • Upravit
4009
19.5.14 14:58

Rekni mu to narovinu. Rekni mu i proc si mu to nerekla drive, ze ses ho v podstate bala. Pokud to neni exekuce na milion, tak bude zas zas dobre. Jsou to jenom penize. Kdyz nejde o zivot tak o houby jde. Taky bych nemela radost, kdyby mi neco takoveho muz rekl, ale zadne tyatry by se nekonaly. Manzelstvi je ekonomicka aliance a clovek musi pocitat s tim, ze v manzelstvi to neni jen na me, ale i na partnerovi jestli budu zadluzena, nebo ne. Nebud smutna, hlavne to zavni resit. Smutek a strach nikomu neprospeje. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
22.5.14 19:38

Ahoj, tak jak to dopadlo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat