Jak říkáte doma Pavlovi?

251
27.8.13 09:43

Jak říkáte doma Pav

Ahojky všem,
chtěla jsem se zeptat, jestli doma máte malého Pavla, jak mu říkáte? Napadá mě zdrobnělina jen Pája nebo Pavlík.
Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
n. evill
27.8.13 09:45
@ivaaneb píše:
Ahojky všem,
chtěla jsem se zeptat, jestli doma máte malého Pavla, jak mu říkáte? Napadá mě zdrobnělina jen Pája nebo Pavlík.
Díky za tipy.

Doma nemám, ale mám kamaráda Pavla a tomu se od děcka říká Pavko (Pafko).

• Citovat
  • Upravit
3361
27.8.13 09:46

Mám kamaráda, říká se mu „Pavluša“, máma ho oslovuje „Pavlí“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
27.8.13 09:49

Kapku mimo dotaz, můj brácha je Pavel a všichni mu říkáme Ludvo:) Drží se ho to od malička :) jinak jdkeu říkali občas Pavle, Pavliku, Pavlicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
27.8.13 09:51

Mám partnera Pavla.., jménem mu neříkám, max. když si ho chci dobírat :D..jinak mu říkají Pajo, Pavliku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
27.8.13 09:55

Děkuji předem všem. Samozřejme má být v nadpisu Pavel ne Pav…nějak se to smazalo.
Přemýšlím nad tímto jménem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
27.8.13 09:58

Mámin manžel je Pájky :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5635
27.8.13 10:00

Hlidam pravidelne deti a mam hednoho Pavla.Kdyz zlobi, rikam mu s jeho maminkou Pavlušo. Jinak Pápa. Rikaji mu tak i ostatni deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.8.13 10:02

Brácha je Pavel, říkali jsme mu Pavlíčku, Pavlíku, Pavle… nijak neobvykle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
27.8.13 10:09

Já jsem taky asi mimo dotaz, já vždycky dětem to jméno nějak pěkně zkomolím. Syn je David, nesnáším Dády, Davči a podobné hrůzy, Davídek se mi ale taky nelíbí. Až bude větší budu mu normálně říkat David, ale když byl miminko a ještě teď, páč se to hodně vžilo mu říkám Dašík.

No u Pavlíka to „š“ dát nejde :mrgreen:, i když v Pohádce o mašinkách kluk jménem Pašíček je :mrgreen:

otec je Pavel, jak mu říkali nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20287
27.8.13 10:20

Ahojky, my máme Pavlíka a říkáme mu většinou Pájo a když zlobí tak Pájine, ale to málo kdy, syn se jmenuje po tatínkovi a tatínkovi říká tchýně Pavlušo což se mi zatím pro dítě nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
27.8.13 10:24

Mám partnera Pavla a říkám mu Pájo, Pájíku (on to moc rád nemá, raději by jen Pavle, ale já si tak zvykla..) A čekáme miminko, pokud bude kluk, tak Pavel je jasná volba. (Pavlík, Pájík, Pavlíček---)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
27.8.13 10:29
@suik píše:
Já jsem taky asi mimo dotaz, já vždycky dětem to jméno nějak pěkně zkomolím. Syn je David, nesnáším Dády, Davči a podobné hrůzy, Davídek se mi ale taky nelíbí. Až bude větší budu mu normálně říkat David, ale když byl miminko a ještě teď, páč se to hodně vžilo mu říkám Dašík.

No u Pavlíka to „š“ dát nejde :mrgreen:, i když v Pohádce o mašinkách kluk jménem Pašíček je :mrgreen:

otec je Pavel, jak mu říkali nevím.

jde tam dát Š :-), mám Pavlíka a krom Pavlíku mu říkáme Pášo, Pašajdo (podle knížky Jak Lucka vysvobodila prince Pašajdu), Pašajdíku a když zlobí, je to Pašajďák

Příspěvek upraven 30.04.15 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.8.13 10:44

Normálně Pavle. Ale asi proto, že už mu je 42 :mrgreen: mmchdm, jako malej to byl pořád pavel, žádné zdrobněliny se u nás nevedly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
27.8.13 11:01

Mám sestru Pavlínu a její partner je Pavel oboum říkáme Pájíku. Má to i výhody ;-) když neslyší jeden, druhý to slyší a pamatuje si to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí