Nevím, co mám dělat - interrupce či dítě?

Anonymní
26.8.13 23:32

Nevím co mám dělat interupce či díte?

Holky, vím, že toto téma tu určitě bylo asi nescekrát, ale musím se s nekým podelit POPROSIT o radu. Vím, že mě tu většina mamike ukamenuje, ale nemám moc možností…Jsem rozvedená a mám dve deti a na materské, mám přítele, který už 3 krát ze dne na den odešel proste z ničeho nic a pak se po týdnu vždy vrátil, když si užil jinde.Je mladší, má díte, ale nestýká se s ním. Já nemám vlastní bydlení, nemám kam jít jsem s dětmi v byte, který není muj a pritel před několika tydny zase na 14 dní odešel proste z ničeho nic mu hrábne a jde k rodičum a ozve se třeba az po několika dnech, že ho to mrzí a miluje nás tad…a já dnes zjistila, že jsem s ním tehotná :( Nevím co mám delat vím, že budu muset asi na miniiterupci, jelikož to sama nezvládu a ty deti bych akorát trápila už takto to musím táhnout sama a pritel by to díte prý nechal, ale je proste nezodpovedný a opustil takto i svou první ženu s dítětem ze dne na den. Já se proste bojím aby neodešel znovu při posledním odchodu mi napsal, že mu vadí deti, že na sebe nemáme moc času, tak ted nevím co dál mám strach deti miluji, ale nemohu utáhnout sama tri a ještě bez bydlení :( DEkuji Vám předem musela jsem se nekde vypovídat, jelikož je to velmi složitá situace a to maličké za to nemůže :(

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
13114
26.8.13 23:37

V tvém případě bych si dítě nenechala.

• načítám...
7204
26.8.13 23:37

Já bych se podívala do budoucnosti a vzhledem k tomu že nemáš kde bydlet bych šla na potrat :nevim: jsem sice v podstatě proti potratům, ale asi lepší být na ulici nebo v azylovém domě (pokud budete muset pryč) se dvěma dětma než se třema :nevim:

ale rozhodnutí je na tobě a musíš si uvědomit že s tím pocitem pak budeš muset žít.

Příspěvek upraven 26.08.13 v 23:39

• načítám...
1040
26.8.13 23:38

Je to smutné a složité… Ale já si myslím, že ty ses vnitřně již rozhodla. Jen si to musíš přiznat. Vezmi rozum do hrsti.

• načítám...
2090
26.8.13 23:40

Co ti na to říct. Sama jsem svobodná maminka s dvěma mrňousi. A i když mám kde být představa 3 je naprosto nereálná. Jsem proti potratům, (třeba žen, co jsou zajištěné, s parnerem ale necítí se) ale ne za každou cenu. V tomhle případě ti to požehnám, jestli tohle očkáváš? A jestli myslíš že takovýhle partner je ti k něčemu dobrej? Tak se zamysli… :think:

• načítám...
31672
26.8.13 23:42

Já bych na potrat nešla. ale rozhodnutí je na tobě, a ty si poneseš důsledky, ať e rozhodneš jakkoliv. přeji ať se rozhodneš správně.

• načítám...
Anonymní
26.8.13 23:46

Dekuji moc za Vase názory važím si každého já bych si miminko nechala, ale nemohu myslet jen na sebe, ale i na ty deti, protože pokud by přítel zase odešel zustala bych na ne sama bez bydlení a netrpěla bych jen já, ale i oni nemohla bych jim vůbec nic dat :(

• Upravit
3329
26.8.13 23:50

A co prima adopce? Nenapadlo te to? Je to ale samozrejme slozitejsi reseni a ne kazda ma na to zaludek, odlozit sve porozene dite :nevim: Jen ze je to takovy kompromis - dite nezabijes, das mu sanci zit. Hodne sily!

• načítám...
6534
26.8.13 23:51

Jsem proti potratům. Ale nezlob se, v tvém případě bych si dítě nenechala :(

• načítám...
500
26.8.13 23:53

V tvém případě bych na ten potrat šla, je to sice těžký, ale fakt je to blbá situace a taky bych hlavně vyměnila partnera, takhle si nechat s prominutím s..t na hlavu to je mazec a věř mi, že vím o čem mluvím, minulý rok jsem takhle vyhodila manžela a to máme 2 děti, ale než si toto nechat líbit, tak radši sama.
:mavam:

• načítám...
K-Black
26.8.13 23:57

Co bych udělala já? Šla bych na potrat.
A pak bych se začla hodně smekat abych si našla bydlení sama s dětmi, protože děti potřebují stabilitu, klid a zázemí. ne že bude nějaký Lojza odcházet a přicházet jak se mu líbí :roll: takže teď by jsi měla myslet především na ty děti co už jsou na světě.

• Upravit
336
27.8.13 00:00

Nejsi v dobré situaci, ale určitě bys to nějak zvládla. myslíš, že by byl schopný vás z jeho bytu vyhodit? Ty platíš nájem a jídlo dětem sama? Z čeho?

• načítám...
Anonymní
27.8.13 00:00

Holky, doopravdy Vám moc děkuji musím se pořádne dát dohromady a sednout si na to :(,ale dekuji Vám hrozne moc bojím se te miniinerupce chtěla bych do budoucna ještě miminko.

• Upravit
Anonymní
27.8.13 00:02
@nikitomi píše:
Nejsi v dobré situaci, ale určitě bys to nějak zvládla. myslíš, že by byl schopný vás z jeho bytu vyhodit? Ty platíš nájem a jídlo dětem sama? Z čeho?

Je to ještě slozitejsí nechci tady z určitého duvodu jen vím, že pak nemám kam jít a pritel si nemyslím, že by byl z tech co by byl na rodinný život pripraven a nechci aby to odnášel syn a dcerka.

• Upravit
Anonymní
27.8.13 00:03

Dítě bych si nechala. Zvlášť pokud ještě chceš děti. Potrat je nevratný. Přeji Ti, ať si vyřešíš svou situaci co nejlíp. :srdce:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100