Nevím, co mám dělat - interrupce či dítě?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
56092
27.8.13 08:19

Prosm Te, hlavne odejdi od nej. blab, co ho nezajimaji deti. uz jen to, jak opustil zenu, Te melo varovat.

• načítám...
rachel55
27.8.13 08:21

Snazila bych se postavit na vlastni nohy a dite bych pokud by bylo zdravotne v poradku zabit nedokazala, takze bych ho dala k adopci

• Upravit
15404
27.8.13 08:22

@123l ona píše v úvodu, že by si to dítě nechal, ne? Tak o tom asi ví, ale u takovýho chlapa je to stejně šumák, jestli ví nebo neví, stejně bude odcházet tak jako tak a jednou se už nevrátí.

• načítám...
9622
27.8.13 08:26

V tvém případě bych asi na potrat šla. A taky bych se rozešla s tím chlapem, co u vás občas přespává…

• načítám...
17013
27.8.13 08:30
@123l píše:
Jediná správná volba je nechat si dítě, opustit přítele a postavit se na vlastní nohy.

Jo, to je fakt nejlepší, to se třema dětma zvládne levou zadní :zed: Holky uvažujte taky trochu reálně :roll:

• načítám...
17013
27.8.13 08:32
@123l píše:
Já čekám třetí dítě a vím jak na to. Postarat se o své dítě je i na zakladatelce. Dost se mi nelíbí, ze bojuje o přítele a ne o dítě. Jedine spravne řešení je bojovat do posledních sil matky. Ne ho zabít a bojovat o takhle špatného otce. Ten ma letět. A zakladatelka se ma snažit ochránit pod svými křídly vlastní děti. Jako poslední možnost vidím adopci, prioritou je zachránit dítě.
čekáš třetí dítě a jsi sama? nemáš kde bydlet? To asi těžko
  • načítám...
3733
27.8.13 08:34
@123l píše:
To není jen o bydlení. Zakladatelka se musí postarat o vše. Vstát a bojovat. Pokud toho není schopna, dítě donosit a dát matce, která mu zázemí dá. I když nevíme, jestli přítel zakladatelku nevyrazi hned po zjištění rostoucího bříška. Mimochodem právě jsem pochopila ty případy nalezených mrtvolek miminek v křoví. Těhotná se bojí o svou existenci, tak skrývá bříško, porodi v ústraní a v nejlepším případě to zvládne jeste do babyboxu. Ja nikdy nechápala příčinu techto případů. Možná nejde ani tak o strach z odchodu partnera, ale o strach z vlastni bezbrannosti, bezradnosti. Každopádně dite za to nemůže a matka by o něj měla bojovat. Vzít všechny síly a možnosti a bojovat.

No, aha…tak to vím taky, ale neodpověděla jsi mi na otázku…Taky nemáš vlastní bydlení? Taky se bojíš, že nebudeš mít dítě jak uživit?…
Zakladatelka toho o sobě moc nenapsala, ale obávám se, že není z těch, co by se měla po rodičáku kam vracet do práce a to myslím do práce slušně placené, aby z ní uživila, ošatila obstarala sebe, 3 děti a utáhla byt!!!

• načítám...
2090
27.8.13 08:43

Bych chtěla vidět vás v její situaci. Nevím proč to té holce tak stěžujete. Absolutní zastánci potratů… čeho je moc toho je příliš. No jak myslíte. Doufám že at se zakladatelka rozhodne jakkoliv tak to at to zvládne.

• načítám...
ArankaC.
27.8.13 08:45

Holky vzpamatujte se. Adopce, co tu všichni píšete? Však a jak to vysvětlí ostatním dvěma dětem. A potrat? Za rok tu bude zakladatelka dávat téma Jsem sama a to dítě už mi nikdo nevrátí. Stojí to podle Vás za to?

• Upravit
15404
27.8.13 08:47

@ArankaC. a nebo taky - jsem sama se 3 dětma a nemám kde bydlet a jak je uživit

• načítám...
9622
27.8.13 08:50
@dani24687 píše:
@ArankaC. a nebo taky - jsem sama se 3 dětma a nemám kde bydlet a jak je uživit

Jo anebo taky, mám tři děti, nemám kde bydlet, jsem sama, mám strach, že mi je vezme sociálka…

• načítám...
914
27.8.13 08:51

Dani24687-Přesně tak. Navíc sama nebude, má 2 děti.

• načítám...
Anonymní
27.8.13 08:54

Holky, jeste jsem ani nepracovala syna jsem mela velmi brzy školu jsem si po materské dodělala mam maturitu, ale následne se vdala a mela druhé dcerce je dva a pul roku. Nemám praxi, mám dve deti, nemám bydlení, přítele co si ze dne na den odejde jako kdybych byla poutová atrakce…jeho nechci urcite dítětem držet a nezaleží mi na tom jestli s náma bude nebo ne jde mi jen o kou situaci preci jen deti už mám a nosím další život..vím vnitrne, že interupce bude muset být neutáhla bych to nemám žádne jistoty pro ty deti, ale vnitrne to moc bolí :(

• Upravit
56092
27.8.13 08:58

Sla bych na potrat. zajistila si bydleni a mozna praci, skolku, jesle. jsem taky s detma sama.

• načítám...
8594
27.8.13 08:58

Jejda mane, já už se radovala, že se tu neobjevil žádný mravokárce…a ono jo :roll: Ty svaté supermatky jsou snad všude, je jich plný svět nebo co :evil: Kdo tady proboha bojuje za přítele? CO je to za blbost? Jen toi vysvětlila, nepříjde mi, že by ho hájila nebo za něj bojovala, bojí se, že skončí na ulici.

Zakladatelko, rozhodnout se musíš sama, ale mysly na to, aby to nebylo na úkor větších dětí, tebe…Jasně, i baba s bytem a skvělým příjmem může skončit na ulici ale u tebe je ta pravděpodobnost ještě o něco vyšší :nevim: Neznám Tě, ale když vidím ženu, co je na pokraji bídy s malými dětmi, bydlí Bůhví kde, tak si říkám - pokud věděla, že na to nebude mít, proč si je nechávala? Peníze jsou až na prvním místě :nevim: Dneska Ti stát málo pomůže, chlapi nemusí nic, potíže s neplacením mají až po letech, do té doby ženská nemá nic…Potrat je jednodušší cesta…možná ale jediná možná, aby z toho nebylo trápení Vás všech :hug: :hug: :hug: Hodně síly :*

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100