Nevím, co mám dělat - interrupce či dítě?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
becky87
27.8.13 00:04

Nenenchala bych si dite.

• Upravit
K-Black
27.8.13 00:05
@Anonymní píše:
Holky, doopravdy Vám moc děkuji musím se pořádne dát dohromady a sednout si na to :(,ale dekuji Vám hrozne moc bojím se te miniinerupce chtěla bych do budoucna ještě miminko.

jako nezlob se na mě, ale přestaň fňukat a postav se tomu. Bouchni do stolu, poruč si a hotovo, co myslíš už teď jsi v prde.. a s třema na tom budeš ještě hůř, mít třetí dítě a ještě k tomu s trotlem. To tě akorát donutí zůstat s ním, a co budou mít ze života ty děti co už máš? nervy a stres.
Nechci na tebe být zlá, opravdu ne. Ale kňouráním nic nevyřešíš, jsi v průseru tak bojuj.

Teď vypadám jak kdybych za každý provedený potrat brala nějaký prachy :lol:

• Upravit
becky87
27.8.13 00:05
@Anonymní píše:
Dítě bych si nechala. Zvlášť pokud ještě chceš děti. Potrat je nevratný. Přeji Ti, ať si vyřešíš svou situaci co nejlíp. :srdce:

to srdicko ji decko nenakrmi.

Zakla. udelej pdole sebe.Ja bych v tvem pripade sla na potrat, vyhodila toho chlapa co nesnasi deti. Zkusila se poohlidnout detem po bydleni a po case si nasla normalniho chlapa. :mavam:

• Upravit
K-Black
27.8.13 00:06
@Anonymní píše:
Dítě bych si nechala. Zvlášť pokud ještě chceš děti. Potrat je nevratný. Přeji Ti, ať si vyřešíš svou situaci co nejlíp. :srdce:
:roll:
  • Upravit
24603
27.8.13 00:07

Kdyby byla šance že se sama s dětmi uživíš.
ale bohužel… :( :hug:

• načítám...
becky87
27.8.13 00:09

Holka drz se, podivej se na ty dve co mas doma a ver, ze za cas jeste budes rada :hug: Hele dve nebo tri svobodna matka, je sakra rozdil. A jeste s takovym :poblion: :poblion: To by nebylo dobre. :?

• Upravit
K-Black
27.8.13 00:10

@Johanka.9 nj, ale ve fungujícím vztahu, ne jako opuštěná máma

• Upravit
2090
27.8.13 00:11

Dokážete si představit být v její situaci? Neblbněte, potat je rozumné řešení. Smutné, ale rozumné. Se 3 dětma, sama, bez zázemí čehokoliv? Jak by to mohlo dopadnout? Mysli na ty 2 děti co už máš. Zařid jím stabilní bydlení, zázemí, a pak dávat bacha na to jakého chlapa si pustíš k tělu.
Hodně síly, určitě to zvládneš!! :hug:

• načítám...
becky87
27.8.13 00:13
@TereuliJa píše:
Dokážete si představit být v její situaci? Neblbněte, potat je rozumné řešení. Smutné, ale rozumné. Se 3 dětma, sama, bez zázemí čehokoliv? Jak by to mohlo dopadnout? Mysli na ty 2 děti co už máš. Zařid jím stabilní bydlení, zázemí, a pak dávat bacha na to jakého chlapa si pustíš k tělu.
Hodně síly, určitě to zvládneš!! :hug:
:palec:
  • Upravit
Anonymní
27.8.13 00:14
@TereuliJa píše:
Hodně síly, určitě to zvládneš!! :hug:

Dekuji vím, že vnitrne jsem smířená, že budu muset udelat to co jsem nikdy udelat nechtěla kdyby k tomu došlo, ale v dane situaci budu muset :/ už takto nemohu detem dát vse a je to pro me dost složité a ještě tretí maličké pak nemít kam jít a ten prítel na to své první neplatí :(

• Upravit
2090
27.8.13 00:14
@Johanka.9 píše:
Tohle je nesnadná situace, ale co vím, tak některé tady na emiminu psaly, že dvě a tři děti už není takový rozdíl.. Takže za mě, trochu bych si to propočítala finančně a kdyby to jen trošku šlo, mimčo bych si nechala a přítele vykopla a ať hezky platí alimenty.. S takovým asi moc dobrá budoucnost nebude.. :nevim: Ale jestli se na to necítíš, tak tam běž. Jsem proti potratům, ale tato situace je opravdu těžká a neumím si představit být v tvé kůži..

8o co může svobodná maminka finančně propočítávat? Kdyby měla ještě 3 dítě, mimčo? Fungující partnerství určitě 3 děti zvládne i víc, záleží ale sama ženská,… a alimenty? jakou má jistotu že budou? jak dlouho to trvá to handrkování s jistotou žádnou a mezi tou dobou nemáš nic… vím co všechno za těžkosti to obnáší a to mám děti 2 a rodinu co mi pomůže…

• načítám...
26093
27.8.13 00:18

Netuším jak bych se v takové situaci zachovala… Položila bych si otázku, proč jseš s přítelem? Takovýho blba bych kopla někam… :oops: A rozhodně bych dělala maximum proto, aby k početí mimča vůbec nedošlo… :think: V té popsané situaci bych si ho určitě nenechala, ale snažila bych se rozhodnout mezi tou přímou adopcí a potratem… A ve skrytu duše doufám, že bych se nerozhodla pro potrat, ale pro tu přímou adopci… :nevim:

Souhlasím s K-Black, že by ses tomu měla postavit čelem a bojovat, ale potrat pro mě není forma „boje“, ale spíš útěk… :oops:

• načítám...
656
27.8.13 00:19

No, máš kam s dětma odejít :?: Uživíš je :?: Nevím, jestli třetí mimčo (geny fungují na 80%)budeš vlastně chtít. :?: :?: :?:

Příspěvek upraven 27.08.13 v 00:21

• načítám...
K-Black
27.8.13 00:21

@kate02 tím bojem jsem nemyslela potrat, ale celkový stav. Fakt za potraty prachy neberu, i když to tak možná vypadá :lol: Osobně bych volila potrat, adopci bych nezvládla, vím že bych se dítěte nedokázala vzdát, je pro mě jednodušší dát pryč pár buněk. Asi hnusný, ale tak to cítím.

• Upravit
31594
27.8.13 00:21
@Johanka.9 píše:
Tohle je nesnadná situace, ale co vím, tak některé tady na emiminu psaly, že dvě a tři děti už není takový rozdíl.. Takže za mě, trochu bych si to propočítala finančně a kdyby to jen trošku šlo, mimčo bych si nechala a přítele vykopla a ať hezky platí alimenty.. S takovým asi moc dobrá budoucnost nebude.. :nevim: Ale jestli se na to necítíš, tak tam běž. Jsem proti potratům, ale tato situace je opravdu těžká a neumím si představit být v tvé kůži..

dvě a tři děti pro matku samoživitelku rozdíl je, pokud třeba svou situaci řeší tím, že jde do práce - mám dvě děti pod 3 roky a hrubým výpočtem jsem došla k tomu, že kdybych dala dvě mladší děti do jeslí, nejstaršího do školky, tak mi zbude zhruba stejně jako dostávám rodičák :? Jesle státní stojí 5tis bez jídla a plínek a ještě jsou tady až od roku. Na soukromé můžu samozřejmě zapomenout rovnou.

Zakladatelko, co rodiče, nepomohli by ti? Situace opravdu strašlivá, posílám sílu, abys to všechno zvládla se zdravým rozumem :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100