Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Holky, doopravdy Vám moc děkuji musím se pořádne dát dohromady a sednout si na to,ale dekuji Vám hrozne moc bojím se te miniinerupce chtěla bych do budoucna ještě miminko.
jako nezlob se na mě, ale přestaň fňukat a postav se tomu. Bouchni do stolu, poruč si a hotovo, co myslíš už teď jsi v prde.. a s třema na tom budeš ještě hůř, mít třetí dítě a ještě k tomu s trotlem. To tě akorát donutí zůstat s ním, a co budou mít ze života ty děti co už máš? nervy a stres.
Nechci na tebe být zlá, opravdu ne. Ale kňouráním nic nevyřešíš, jsi v průseru tak bojuj.
Teď vypadám jak kdybych za každý provedený potrat brala nějaký prachy ![]()
@Anonymní píše:
Dítě bych si nechala. Zvlášť pokud ještě chceš děti. Potrat je nevratný. Přeji Ti, ať si vyřešíš svou situaci co nejlíp.
to srdicko ji decko nenakrmi.
Zakla. udelej pdole sebe.Ja bych v tvem pripade sla na potrat, vyhodila toho chlapa co nesnasi deti. Zkusila se poohlidnout detem po bydleni a po case si nasla normalniho chlapa. ![]()
@Anonymní píše:
Dítě bych si nechala. Zvlášť pokud ještě chceš děti. Potrat je nevratný. Přeji Ti, ať si vyřešíš svou situaci co nejlíp.
Holka drz se, podivej se na ty dve co mas doma a ver, ze za cas jeste budes rada
Hele dve nebo tri svobodna matka, je sakra rozdil. A jeste s takovym
To by nebylo dobre. ![]()
Dokážete si představit být v její situaci? Neblbněte, potat je rozumné řešení. Smutné, ale rozumné. Se 3 dětma, sama, bez zázemí čehokoliv? Jak by to mohlo dopadnout? Mysli na ty 2 děti co už máš. Zařid jím stabilní bydlení, zázemí, a pak dávat bacha na to jakého chlapa si pustíš k tělu.
Hodně síly, určitě to zvládneš!! ![]()
@TereuliJa píše:
Dokážete si představit být v její situaci? Neblbněte, potat je rozumné řešení. Smutné, ale rozumné. Se 3 dětma, sama, bez zázemí čehokoliv? Jak by to mohlo dopadnout? Mysli na ty 2 děti co už máš. Zařid jím stabilní bydlení, zázemí, a pak dávat bacha na to jakého chlapa si pustíš k tělu.
Hodně síly, určitě to zvládneš!!
@TereuliJa píše:
Hodně síly, určitě to zvládneš!!
Dekuji vím, že vnitrne jsem smířená, že budu muset udelat to co jsem nikdy udelat nechtěla kdyby k tomu došlo, ale v dane situaci budu muset :/ už takto nemohu detem dát vse a je to pro me dost složité a ještě tretí maličké pak nemít kam jít a ten prítel na to své první neplatí ![]()
@Johanka.9 píše:
Tohle je nesnadná situace, ale co vím, tak některé tady na emiminu psaly, že dvě a tři děti už není takový rozdíl.. Takže za mě, trochu bych si to propočítala finančně a kdyby to jen trošku šlo, mimčo bych si nechala a přítele vykopla a ať hezky platí alimenty.. S takovým asi moc dobrá budoucnost nebude..Ale jestli se na to necítíš, tak tam běž. Jsem proti potratům, ale tato situace je opravdu těžká a neumím si představit být v tvé kůži..
co může svobodná maminka finančně propočítávat? Kdyby měla ještě 3 dítě, mimčo? Fungující partnerství určitě 3 děti zvládne i víc, záleží ale sama ženská,… a alimenty? jakou má jistotu že budou? jak dlouho to trvá to handrkování s jistotou žádnou a mezi tou dobou nemáš nic… vím co všechno za těžkosti to obnáší a to mám děti 2 a rodinu co mi pomůže…
Netuším jak bych se v takové situaci zachovala… Položila bych si otázku, proč jseš s přítelem? Takovýho blba bych kopla někam…
A rozhodně bych dělala maximum proto, aby k početí mimča vůbec nedošlo…
V té popsané situaci bych si ho určitě nenechala, ale snažila bych se rozhodnout mezi tou přímou adopcí a potratem… A ve skrytu duše doufám, že bych se nerozhodla pro potrat, ale pro tu přímou adopci… ![]()
Souhlasím s K-Black, že by ses tomu měla postavit čelem a bojovat, ale potrat pro mě není forma „boje“, ale spíš útěk… ![]()
No, máš kam s dětma odejít
Uživíš je
Nevím, jestli třetí mimčo (geny fungují na 80%)budeš vlastně chtít.
![]()
Příspěvek upraven 27.08.13 v 00:21
@kate02 tím bojem jsem nemyslela potrat, ale celkový stav. Fakt za potraty prachy neberu, i když to tak možná vypadá
Osobně bych volila potrat, adopci bych nezvládla, vím že bych se dítěte nedokázala vzdát, je pro mě jednodušší dát pryč pár buněk. Asi hnusný, ale tak to cítím.
@Johanka.9 píše:
Tohle je nesnadná situace, ale co vím, tak některé tady na emiminu psaly, že dvě a tři děti už není takový rozdíl.. Takže za mě, trochu bych si to propočítala finančně a kdyby to jen trošku šlo, mimčo bych si nechala a přítele vykopla a ať hezky platí alimenty.. S takovým asi moc dobrá budoucnost nebude..Ale jestli se na to necítíš, tak tam běž. Jsem proti potratům, ale tato situace je opravdu těžká a neumím si představit být v tvé kůži..
dvě a tři děti pro matku samoživitelku rozdíl je, pokud třeba svou situaci řeší tím, že jde do práce - mám dvě děti pod 3 roky a hrubým výpočtem jsem došla k tomu, že kdybych dala dvě mladší děti do jeslí, nejstaršího do školky, tak mi zbude zhruba stejně jako dostávám rodičák
Jesle státní stojí 5tis bez jídla a plínek a ještě jsou tady až od roku. Na soukromé můžu samozřejmě zapomenout rovnou.
Zakladatelko, co rodiče, nepomohli by ti? Situace opravdu strašlivá, posílám sílu, abys to všechno zvládla se zdravým rozumem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nenenchala bych si dite.