Nevím, co mám dělat - interrupce či dítě?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
K-Black
27.8.13 00:39
@TereuliJa píše:
Dítě není pouto vztahu. Mému ex. nebylo ani trošku zazlé nechat mě v 5. měsící čekání na mladšího sourozence. A k porodu mi přišla jen sms. Doufám že si spokojená s tamtoutamtou jsem se rozešel. :poblion: A to býval u prvního vzronej táta.. :? :zed:

tak to je mazec teda :cert: :zed:

• Upravit
27.8.13 00:40
  • načítám...
31594
27.8.13 00:43

@Bábi Zlopočasná nikdo není důležitější. To že někdo nedokáže řvát z něj přeci nedělá méně důležitého tvora - alespoň pro mě. Moje děti nejsou urážlivé, ani na mě fixované, tudíž mě tahle varianta ani nepřišla na mysl. :nevim:

• načítám...
27.8.13 00:49
@Gladys píše:
@Bábi Zlopočasná nikdo není důležitější. To že někdo nedokáže řvát z něj přeci nedělá méně důležitého tvora - alespoň pro mě. Moje děti nejsou urážlivé, ani na mě fixované, tudíž mě tahle varianta ani nepřišla na mysl. :nevim:

Ono to mozno bude tym, ze to tehotenstvo, ktoremu sa da este previest miniinterupcia ja este nepovazujem za tvora :nevim:

Moja slecna nie je na mna extremne fixovana, islo ale o to, ze som si nechala mladsiu sestru doma, a ju som pustila s babickou, ked obidve cely den plakali aby mohla mala k babicke. No a hoci mi slecna nejak okato neziarli, predsa len ziarli. Ja si teda myslim ze kazde dieta ziarli aspon trochu na novorodenca. Co sa asi stane ked sa kvoli novorodencovi „odsunie“ do klokanku? Alebo by sa tam ubytoval aj ten novorodenec?

• načítám...
2090
27.8.13 00:49

Jj, byl to hnus. Teď už to vidím jinak. I když jsem celé těhu, řešila jeho. Strašně to bolelo, ale tahle sms už mě tak nedorazila. Koukala jsem už na malého Daníčka a jen jsem si od něj vzala sílu. (kterou mu zase vrátím) a slíbila jsem mu že má mě, a zvládnu pro něj všechno a i když je tatínek vůl tak má bezva bráchu ;).
Věděla jsem že to zvládnu mám jen 2 děti a rodinu, zázemí. Předtava být bez zázemí a čekat 3. Jsem asi nejblíž tomu kdo si to umí představit.
Takže prosím holku nedeptejte tím co jí čeká popotratu.Po potratu bude trpět pár buněk, pár vteřin. Po porodu budou trpět všichni. Dlouho..
Každá soudná bytost, milující děti musí vědět že je to moudré rozhodnutí.

• načítám...
31594
27.8.13 00:54

@Bábi Zlopočasná já nevím. Já vím, že takové instituce existují a že bych byla schopna je požádat o pomoc v nelehké životní situaci. Nemám rozmyšleno, kdy by s kým kde byl, kde bych byla já, protože v té situaci nejsem…

• načítám...
26093
27.8.13 00:59
@TereuliJa píše:
Jj, byl to hnus. Teď už to vidím jinak. I když jsem celé těhu, řešila jeho. Strašně to bolelo, ale tahle sms už mě tak nedorazila. Koukala jsem už na malého Daníčka a jen jsem si od něj vzala sílu. (kterou mu zase vrátím) a slíbila jsem mu že má mě, a zvládnu pro něj všechno a i když je tatínek vůl tak má bezva bráchu ;).
Věděla jsem že to zvládnu mám jen 2 děti a rodinu, zázemí. Předtava být bez zázemí a čekat 3. Jsem asi nejblíž tomu kdo si to umí představit.
Takže prosím holku nedeptejte tím co jí čeká popotratu.Po potratu bude trpět pár buněk, pár vteřin. Po porodu budou trpět všichni. Dlouho..
Každá soudná bytost, milující děti musí vědět že je to moudré rozhodnutí.

Ale já si prostě myslím, že po adopci bude trpět nejspíš jen zakladatelka… :think: Mrňous bude mít fajn rodinu, jen nebude s ní… Pro mě by prostě moudrý rozhodnutí bylo tohle… To je pro mě rozhodnutí, za který před ženskou, co ho udělá, smeknu… „Výhoda“ potratu je, že to je jednoduší v mnoha směrech… :nevim:

• načítám...
27.8.13 01:00

@Gladys no ja len skusam pokracovat v Tvojom navrhu. Keby sa stalo, ze porodim „z cista jasna“, nepripravena, tak tiez rozmyslam ktore dieta obetovat, rovnako ako ked je este cas na miniinterupciu. Akurat s tym rozdielom, ze ta miniinterupcia je lahsie rozhodnutie. Aspon pre mna. Donosit to dieta bude mat nasledky ako pre mna, tak pre moje uz narodene deti. Nenechat si to dieta bude mat nasledky pre mna, ale deti ktore uz mam to nepoznaci. Pre mna jasna volba.

• načítám...
2090
27.8.13 01:05
@kate02 píše:
Ale já si prostě myslím, že po adopci bude trpět nejspíš jen zakladatelka… :think: Mrňous bude mít fajn rodinu, jen nebude s ní… Pro mě by prostě moudrý rozhodnutí bylo tohle… To je pro mě rozhodnutí, za který před ženskou, co ho udělá, smeknu… „Výhoda“ potratu je, že to je jednoduší v mnoha směrech… :nevim:

No ta adopce, je taky možnost. Ale tu já neradím protože si dokážu představit co to je. To bych nezvládla, musí to být hrozně těžký. A nikdy bych se přez to nepřenesla. Ale je to možnost, rozumný řešení taky. Ale zhlediska udržení vyrovnanosti maminky pro ty dvě stávající děti, a pro její život to nevím.
Je to samozdřejmě na zakladatelce, tohle řešení taky je… jedno z nejtěžších.

• načítám...
27.8.13 01:07
@kate02 píše:
Ale já si prostě myslím, že po adopci bude trpět nejspíš jen zakladatelka… :think: Mrňous bude mít fajn rodinu, jen nebude s ní… Pro mě by prostě moudrý rozhodnutí bylo tohle… To je pro mě rozhodnutí, za který před ženskou, co ho udělá, smeknu… „Výhoda“ potratu je, že to je jednoduší v mnoha směrech… :nevim:

Stale tu mas dve deti, ktore uz mozu mat tolko rozumu aby vedeli preco mame rastie brucho a pytali sa co sa stalo s miminom. Aj ked uznavam, ze nasledky z tohoto vedomia byt nemusia.
Napriek vsetkemu su tu ale stale obmedzenia spojene s tehotenstvom. Ak zakladatelka chodi do prace nevhodnej pre tehotne, ak ma male dieta ktore este potrebuje nosit na rukach, ak bude tehotenstvo rizikove, alebo „len“ narocne… ja som u druhej zvracala tak, ze som myslela ze vyvratim nie len cely zaludok, ale pojde aj to mimino :nevim:

• načítám...
2090
27.8.13 01:09
@Bábi Zlopočasná píše:
ja som u druhej zvracala tak, ze som myslela ze vyvratim nie len cely zaludok, ale pojde aj to mimino :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: docela jsem si to představila, jak by to asi vypadalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
ArankaC.
27.8.13 06:43

NECHOĎ!!! Já bych zkusila to řešení bydlení a dalších problémů najít, je to lepší, než celý život litovat. Kvůli špatného partnera bych své dítě nikdy nedala. Z problémů se časem vykopeš, ale to dítě ti nikdo nevrátí…

• Upravit
3733
27.8.13 07:00

V tvé situaci bych šla na potrat…musíš myslet a zabezpečit ty děti, co už máš.
Bydlení nemáte…předpokládám, že jsi mladá maminka, když do budoucna ještě o dítěti uvažuješ…ale ne s tím individuem, co jsi tu popsala :zed:
Netuším, jak jsi na tom se vzděláním, jestli už jsi pracovala a kdy ti končí rodičák, nicméně směřuj vše k tomu, abys na konci rodičáku už jela s jasnou vizí…našla práci, našla bydlení - i když by to na začátku byl „jen“ azylák a postavila se na vlastní nohy. Hodně štěstí a sil, budeš je potřebovat.

Jo a co se antikoncepce týče - nehormonální tělísko stojí pod 1000 kč a je na 5 let…uvažuj o něm… :hug:

• načítám...
majkaakajka
27.8.13 07:04

Zakladateľka, v tvojom prípade by som si dieťa nenechala.

• Upravit
515
27.8.13 07:06

Jediná správná volba je nechat si dítě, opustit přítele a postavit se na vlastní nohy.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100