Nevím, co mám dělat - interrupce či dítě?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Poison Ivy
27.8.13 16:59
@123l píše:
Tady se zas vylouplo " matek " obhajujicich potrat. Fuj. Matka co se nechrání, matka co se neumí o dítě postarat, matka cp ho neumí donosit k adopci, co taková matka umí? Zplodit a sprovodit ze světa. To je největší zlo světa. Smrtelná rána rukou, která by měla dávat lásku. Že vam není hanba, " maminky ".

Já bych je rovnou šoupla na hranici. Možná předtím zmrskat :think:

• Upravit
628
27.8.13 17:04
@123l píše:
Tady se zas vylouplo " matek " obhajujicich potrat. Fuj. Matka co se nechrání, matka co se neumí o dítě postarat, matka cp ho neumí donosit k adopci, co taková matka umí? Zplodit a sprovodit ze světa. To je největší zlo světa. Smrtelná rána rukou, která by měla dávat lásku. Že vam není hanba, " maminky ".

8o no nevim, spis bych takove matky nazvala - zodpovedne! Ale at kazdy dela, jak chce.

• načítám...
30408
27.8.13 17:06

@tessa2323 Takže je velmi moudré si nechat udělat dítě člověkem, o kterém dopředu vím, že je nezodpovědný lump, a pak se ho zodpovědně zbavit, aby mi nemusela být hanba :nevim:.

• načítám...
29577
27.8.13 17:08
@hanka.br. píše:
@tessa2323 Takže je velmi moudré si nechat udělat dítě člověkem, o kterém dopředu vím, že je nezodpovědný lump, a pak se ho zodpovědně zbavit, aby mi nemusela být hanba :nevim:.
:roll: tak to je výplod dne. Hani přečti si ještě jednou a pořádně úvodní příspěvek zakladatelky a nejlépe 2 X :andel:
  • načítám...
30408
27.8.13 17:09

@berry4 Asi jsem zas dramatická, co? :mavam:

• načítám...
7211
27.8.13 17:10
@123l píše:

a nechat pak děti hladovět je správné? :nevim: co by jsi TY dělala kdyby jsi zkončila na ulici bez jediné koruny, nakrmila dítě svojí mateřskou láskou? :think:

• načítám...
515
27.8.13 17:10

Ale ženský vy se musíte postarat chápete to? Prostě musíte!

• načítám...
29577
27.8.13 17:11
@hanka.br. píše:
@berry4 Asi jsem zas dramatická, co? :mavam:
:lol: já ti nevim, trochu ;)
  • načítám...
914
27.8.13 17:11
@hanka.br. píše:
@tessa2323 Takže je velmi moudré si nechat udělat dítě člověkem, o kterém dopředu vím, že je nezodpovědný lump, a pak se ho zodpovědně zbavit, aby mi nemusela být hanba :nevim:.

Tak především zodpovědné je s takovým člověkem vůbec nebýt, že. Taky je zodpovědné se chránit, abych toto nemusela řešit. Ale když už se stalo, tak je podle mě zodpovědné jít na ten potrat, jelikož nic nemám, mám dvě děti a jsem ráda že vyžijem. NÉ že by mi byla hanba že mám 3 děti, ale že je nemám jak uživit. Poskytnout jim vzdělání,atd.atd.

• načítám...
56123
27.8.13 17:14
@simona.b. píše:
8o no nevim, spis bych takove matky nazvala - zodpovedne! Ale at kazdy dela, jak chce.

ALE HOUBY. lepsi asi zit v bide, ale nepotratit, ze?
tady je zase svatych matek.
na potrat bych klidne sla, spis bych se stydela, ze detem neposkytnu vzdelani, zazitky atd.

• načítám...
5631
27.8.13 17:18

@jkra Tak hlavně ty zážitky, to jo… :roll:

• načítám...
13714
27.8.13 17:20

Jsem svatá, dokonalá, ideální matka. To jen pro úvod, aby to každýmu bylo jasné.

Jsem toho názoru, že nenarozené děti bychom zabíjet neměli. POkud je fakt ale nechceme, nemůžeme se o ně postarat, tak 100× znásobím ochranu proti početí.
Zakladatelka měla být zodpovědná předtím. Má dvě děti, partnera značně neperspektivního, je bez bydlení, bez základní jistoty. Tohle je bod, kdy stojí za to přemýšlet, co chci.
A pokud už je těhotná, no tak holt smůla, byla jsi blbá, tak překousni ten blok v sobě a dej ho k adopci.
V tomto je rozdíl mezi svatými matkami a zastánkyněmi potratů - u nás je ta volba možná nejpozději ve chvíli, kdy vlezeme někomu do postele, potom už tu možnost pro sebe prostě nemáme. Tak jak zakladatelka nehodí ze skály ty dvě narozené, pokud jí partner vyhodí na ulici, stejně tak my obrazně nehodíme ze skály ani to nenarozené.

Domnívám se, že společné máme alespoň to, že člověk má přemýšlet před početím, kolik dětí si může dovolit.

• načítám...
7211
27.8.13 17:20
@Alichi píše:
@jkra Tak hlavně ty zážitky, to jo… :roll:

už jsi někdy viděla opravdu silně deprivované dítě? není to pěkný pohled a já bych nikdy nechtěla aby tam moje děti skončili. :mavam:

• načítám...
13714
27.8.13 17:22

@hanka.br. Zdravím. :mavam: :hug:

• načítám...
30408
27.8.13 17:28

@Virginia Ahoj děvčátko :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat