Nevím, co mám dělat - interrupce či dítě?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
914
27.8.13 18:28
@Virginia píše:
Trochu pozdě. :mrgreen:
Ta se měla řešit před.
:-D :-D :-D
  • načítám...
59394
27.8.13 18:31

@123l 8o 8o a co když to prostě nedokáže? jestli už ted vychází jen tak tak. bydlení nemá, přítel nestojí za nic takže by nakonec opravdu zůstala se třema sama, rodičák na 4 roky a uživí je. Já nekojila ani jedno dítě a to pak leze do peněz :?. většinou všude píšu at si dítě nechá ale tady prostě to neni vůbec dobré. Záleží taky kolik má vůbec peněz k dyspozici, má dvě děti každé s jinym tak i kolik má alimentů, rodičák na 4 roky tak bere 3800, 1000 přídavky a víc nevíme. To se pak těžko radí ale asi peněz moc nemá a kolik by dala za bydlení, jídlo, ošacení a do toho mimino to hned tak do práce nepůjde a píše že ani rodinu nemá takže na vše sama :jazyk: a přítel neplatí ani na dítě co už má takže asi ani ted na další platit nebude takže co má dělat, jak postarat když do práce nastoupit nebude moct když by pro mimino neměla hlídání :? Aby pak nepřišla o všechny děti, sama musí vědět jak na tom je finančně, jestli jí po zaplacení zůstává pár tisíc ale musela by si najít to bydlení, pokusit se pak o příspěvek na bydlení ale to jí taky nedají hned :?. každopádně bydlení by si hledat měla, přítele poslat někam to nemá budoucnost a příští rok už by mohla jít do práce pokud jí malou vezmou do školky :roll:. těžko uživí mimino jestli ted už sotva vychází, navíc bydlí u něj takže třeba bydlení platí on?

• načítám...
43031
27.8.13 18:34
@eva valoi píše:
@Pudloslava Jsou záležitosti banální a fatální. Potrat je fatální, po jeho provedení je to trvalý, nenávratný stav. Skorem vše v životě lze napravit, ale potrat je nenapravitelný.

jo, mas pravdu
akorat nevim, jak to souvisi s tim, cop jsem napsala

• načítám...
14809
27.8.13 18:34
@Becky00 píše:
už jsi někdy viděla opravdu silně deprivované dítě? není to pěkný pohled a já bych nikdy nechtěla aby tam moje děti skončili. :mavam:

A co je to podle vás deprivované dítě? Víte, s čím deprivace souvisí? Doufám, že si nemyslíte, že deprivaci způsobí nevlastnění ipodu či neodcestování na zahraniční dovolenou.
Deprivované děti se rekrutují také z řad dobře situovaných rodin, víme?

• načítám...
7204
27.8.13 18:38
@eva valoi píše:
A co je to podle vás deprivované dítě? Víte, s čím deprivace souvisí? Doufám, že si nemyslíte, že deprivaci způsobí nevlastnění ipodu či neodcestování na zahraniční dovolenou.
Deprivované děti se rekrutují také z řad dobře situovaných rodin, víme?

když musí malé dítě spát na ulici, nebo na azylovém domě přes noc (noclehárny), když bude muset maminka být pořád v práci, bude unavená, vystresovaná. Opravdu to není příznivé prostředí pro rozvoj lidské osobnosti. ;)

• načítám...
43031
27.8.13 18:39

Jinak je to samozrejme jako vzdycky porad uplne stejny problem - a to jedine ten, odkdy kdo povazuje zarodek za cloveka s lidskymi pravy. Kdo v tom ma jasno, ma jasno i v otazce potratu.

• načítám...
ShadowHunter
27.8.13 18:40
@Anonymní píše:
Já jsem čekala, že tu budou i maminky, které me odsoudí to je dobré holky a dekuji Vám ostatním za podporu a tem co se do me davají, tak ano…mela jsem si davat pozor a asi jsem tedy nezodpovědná, ale nejsem neomylná jako tady nikdo a stát se to muže každému…a pokud se to stane nebudu se sebe delat silnou, když silná nejsem a vím, že bych to mohla vyrešit tím, že se nikoho na názor nezeptám a proste tam pujdu, ale nejde to jen tak to nejde nosím pod srdcfem něco co za tu celou situaci nemůže, ale já vím, že bych tomu prckovi nemela co nabídnout a netrpel by jen on, ale i ty dve deti co mám :( Bylo tu řečeno, když mám na potrat…Nemám na potrat to je celé mé vyživné na deti, ale budu si muset na nej peníze usetrit a kdybych mela bydlení, jistotu zázemí, že se o deti dokážu postarat ani bych nad tím nikdy neuvazovala a tím nemyslím toho chlapa u sebe ten mi za to nestojí to bych radeji ty deti vychovavala sama. Dekuji.
:hug: :hug: drž se. Ať už se rozhodneš, jak se rozhodneš, ty sama víš na co máte a na co ne :hug:
  • Upravit
29577
27.8.13 18:52
@Anonymní píše:
Já jsem čekala, že tu budou i maminky, které me odsoudí to je dobré holky a dekuji Vám ostatním za podporu a tem co se do me davají, tak ano…mela jsem si davat pozor a asi jsem tedy nezodpovědná, ale nejsem neomylná jako tady nikdo a stát se to muže každému…a pokud se to stane nebudu se sebe delat silnou, když silná nejsem a vím, že bych to mohla vyrešit tím, že se nikoho na názor nezeptám a proste tam pujdu, ale nejde to jen tak to nejde nosím pod srdcfem něco co za tu celou situaci nemůže, ale já vím, že bych tomu prckovi nemela co nabídnout a netrpel by jen on, ale i ty dve deti co mám :( Bylo tu řečeno, když mám na potrat…Nemám na potrat to je celé mé vyživné na deti, ale budu si muset na nej peníze usetrit a kdybych mela bydlení, jistotu zázemí, že se o deti dokážu postarat ani bych nad tím nikdy neuvazovala a tím nemyslím toho chlapa u sebe ten mi za to nestojí to bych radeji ty deti vychovavala sama. Dekuji.

Hlavně nebud´hloupá, čekat nemůžeš, až našetříš, jede ti čas. A ten je nekompromisní. Chlapa postav před problém a jestli dítě nechce, tak to bude jediná investice, co pro něj bude moci udělat. Měl by se postarat taky ON.
Chápu, že to není vůbec jednoduché, sama jsem to kdysi musela řešit, ale čas to zahojí a kdo ví, kde na tebe čeká chlap s CH? ;) NENÍ VŠEM DNŮM KONEC A JEDNOU TŘEBA BUDEŠ ZNOVU PROŽÍVAT TĚHOTNĚNÍ, ALE VE ŠTASTNÉ RODINĚ :kytka:

• načítám...
Anonymní
27.8.13 19:03
@berry4 píše:
Hlavně nebud´hloupá, čekat nemůžeš, až našetříš, jede ti čas. A ten je nekompromisní. Chlapa postav před problém a jestli dítě nechce, tak to bude jediná investice, co pro něj bude moci udělat. Měl by se postarat taky ON.
Chápu, že to není vůbec jednoduché, sama jsem to kdysi musela řešit, ale čas to zahojí a kdo ví, kde na tebe čeká chlap s CH? ;) NENÍ VŠEM DNŮM KONEC A JEDNOU TŘEBA BUDEŠ ZNOVU PROŽÍVAT TĚHOTNĚNÍ, ALE VE ŠTASTNÉ RODINĚ :kytka:

Moc a moc dekuji…

• Upravit
914
27.8.13 19:05

Zakladatelko přeju ti hodně sil, opravdu to nemáš lehký. A přikláním se k názoru ať se taky stará tvůj přítel. Než našetříš na potrat, může být už taky pozdě. Držím ti palce a neboj zase bude dobře :-)

• načítám...
Anonymní
27.8.13 19:12
@tessa2323 píše:
Zakladatelko přeju ti hodně sil, opravdu to nemáš lehký. A přikláním se k názoru ať se taky stará tvůj přítel. Než našetříš na potrat, může být už taky pozdě. Držím ti palce a neboj zase bude dobře :-)

Dnes jsem byla u dr.jsem 5+4 mám prý 14 dní na rozmyslenou :( abych mohla na miniiterupci kyretaz bych nechtěla :( sám pan doktor mi řekl, že v mé situaci by neváhal, ale dala jsem si ještě ten cas přítel na me kašle ani se neozval je u rodicu a není mi vůbec oporou :(

• Upravit
K-Black
27.8.13 19:17
@Anonymní píše:
Dnes jsem byla u dr.jsem 5+4 mám prý 14 dní na rozmyslenou :( abych mohla na miniiterupci kyretaz bych nechtěla :( sám pan doktor mi řekl, že v mé situaci by neváhal, ale dala jsem si ještě ten cas přítel na me kašle ani se neozval je u rodicu a není mi vůbec oporou :(
:hug: je mi to moc, moc líto :hug: :(
  • Upravit
30408
27.8.13 19:20

Zakladatelko, taky přeji hodně štěstí a sil vyřešit celou situaci co nejlépe pro vás a všechny tvé děti. Chápu, že mohou přijít v životě velmi složité situace, nejsem žádná fanatička. Co mě v takových diskuzích dostává jsou komentáře ve smyslu, že potraty jsou přirozené, normální, rozumné, případně nejlepší řešení a to pak taky ztrácím nadhled. Držím pěsti a přeji skutečného chlapa po tvém boku. :mavam:

• načítám...
914
27.8.13 19:35

Nevím jak bych ti poradila… Moc mě mrzí že seš v takový situaci… A nemáš někoho kdo by ti pomohl? Vím že si psala že nemáš rodinu, ale třeba kamarádku?

• načítám...
21581
27.8.13 19:43
:mrgreen: :mrgreen: není nad moudrou a silnou radu. 8)
@123l píše:
Ale ženský vy se musíte postarat chápete to? Prostě musíte!
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100