Nevím, co mám dělat - interrupce či dítě?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21581
27.8.13 19:47
Za mě je největší zlo světa dogmatická zasloužilá matka.
@123l píše:
Tady se zas vylouplo " matek " obhajujicich potrat. Fuj. Matka co se nechrání, matka co se neumí o dítě postarat, matka cp ho neumí donosit k adopci, co taková matka umí? Zplodit a sprovodit ze světa. To je největší zlo světa. Smrtelná rána rukou, která by měla dávat lásku. Že vam není hanba, " maminky ".
  • načítám...
56114
27.8.13 19:49
@eva valoi píše:
A co je to podle vás deprivované dítě? Víte, s čím deprivace souvisí? Doufám, že si nemyslíte, že deprivaci způsobí nevlastnění ipodu či neodcestování na zahraniční dovolenou.
Deprivované děti se rekrutují také z řad dobře situovaných rodin, víme?

ne, deprivaci zpusobi urvana mama, co nema pomalu na zakladni potreby deti. a jestli myslis, ze si deti do 18 vystaci s kacerem…
taky je spousta deprivovanych ze spatne situovanych rodin..

• načítám...
21581
27.8.13 19:52

@jkra Souhlasím. Bohužel, nejen nebetyčnou láskou živ je člověk.

• načítám...
2090
27.8.13 19:55

Mě zase překvapují, matky obhajující porodit za každou cenu.
Vůbec mě s-rou radikálove ve všem. Všude se dá najít zlatá střední cesta, všechno má své meze. Nic se nemá přehánět a hnát do extrémů…

• načítám...
56114
27.8.13 19:56
@verulenka píše:
@jkra Souhlasím. Bohužel, nejen nebetyčnou láskou živ je člověk.

ja to nemyslim zle, ale zase mit hodne deti a zivorit?
vidim to na svych detech, jak je bavi lyzovat, jezdit v Alpach na kole atd… ano, da se bez toho zit.
ale zakladatelka to ma tezke az dost, dve deti, zadne bydleni. tak ano, sla bych na potrat. tedy, ja bych s tim panem, co ona, ani nesoulozila… ale jestli si dite necha, co ji ceka?
ja ted zustala sama s detma, mam dva syny. jsem zajistena, mam praci, rodinu, a stejne to je tezke… a to mam idealni zivot ( skoro )

• načítám...
14809
27.8.13 19:56

Víte, co je zajímavé? Že tzv. sociálně slabí jsou schopni např. financovat dvě až tři krabičky cigaret denně a cca deset lahváčů. Já si někdy říkám, jestli spíš tady není ten zakopaný pes jejich chudoby. Protože i ty nejlevnější cigarety přijdou dnes na téměř 70 korun. A skutečně jsou to většinou sociálně slabí, kteří si mohou tento luxus dovolit.

• načítám...
14809
27.8.13 19:57

Já chápu, že to sem tak úplně nepatří, ale když už hovoříte o tom, že jsou děti deprivované chudobou, tak ta chudoba nemusí mít vždycky příčinu v nízkém příjmu, ale ve špatném hospodaření daných rodin.

• načítám...
56114
27.8.13 19:57
@eva valoi píše:
Víte, co je zajímavé? Že tzv. sociálně slabí jsou schopni např. financovat dvě až tři krabičky cigaret denně a cca deset lahváčů. Já si někdy říkám, jestli spíš tady není ten zakopaný pes jejich chudoby. Protože i ty nejlevnější cigarety přijdou dnes na téměř 70 korun. A skutečně jsou to většinou sociálně slabí, kteří si mohou tento luxus dovolit.

ano, jenze za prve na nic jineho nemaji.
za druhe nesjou vzdelani a tezko se z toho hrabe.Co si budeme povidat.
Cigarety, alcohol, cert to vem. ale to, jak trpi jejich deti…

• načítám...
43035
27.8.13 19:59
@eva valoi píše:

tezko jim to vycitat, nejspis by s tim sami radi sekli, ale nedokazi to. malokterej kurak je asi nadsenej z toho, ze kouri.

• načítám...
21581

@jkra Předpokládám, že to nemyslíš zle a souhlasím. Nemusí jít hned o Alpy, ale prostě cokoli co činí život životem a nejen „přežíváním“. Nemyslím si, že stačí dítě něčím nakrmit a do něčeho obléknout. A jako bonus, totálně strhaná matka, která by měla mít minimálně 2 zaměstnání, takže by se dětem stejně nemohla věnovat. Komu by to pomohlo?

• načítám...
56114
@eva valoi píše:
Já chápu, že to sem tak úplně nepatří, ale když už hovoříte o tom, že jsou děti deprivované chudobou, tak ta chudoba nemusí mít vždycky příčinu v nízkém příjmu, ale ve špatném hospodaření daných rodin.

ale Evo, ono s malem se hospodari tezko, ze.
a uprimne, do toho stavu, ve kterem je zakladatelka, se dostanou spis socialne slabsi… ja chapu potrat, nechapu treba ( kdyz to prezenu ),ze nekdo ma deti bez zajisteni, nechapu ( prehanim ), ze zena neridi auto. Ze nekdo nepracuje atd.
ale zakladatelka si decko necha a co ji ceka? nic moc. takto pujde na potrat a ma sanci udelat slusny zivot dvema detem.

• načítám...
21581
27.8.13 20:01

@eva valoi A ještě zajímavější je, že ti sociálně slabí mají většinou nasekáno tolik dětí, že se nestačím divit. Čím to asi je? 8)

• načítám...
21581
27.8.13 20:03

@jkra Nejen s málem, ale zakladatelka nemá ani to málo. Nemá zázemí, otec nejeví zájem… Fakt super start do života. Jistě, partner může odejít vždy, ale když už je od začátku jasné, že partner nebude a pravděpodobně neprojeví ani nájem, ani finanční oporu, má smysl „ošidit“ již existující děti, které to pravděpodobně už teď nemají zrovna růžové?

• načítám...
14809
27.8.13 20:04

@Pudloslava Hm, já kouřila s gustem. Dodnes ráda vzpomínám na chvilky strávené s kamarádkou cigaretou.

• načítám...
43035
27.8.13 20:06

@eva valoi a jak snadno se ti koncilo?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky