Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, jdu sem zase pro radu.
Teď o víkendu jsme předělávali předsíň v panelákovém bytě. Vyhodili jsme koberec, místo něj máme lino, ztrhali tapety a vymalovali a koupili novou předsíňovou stěnu.
Ale máme problém, je tam hrozná ozvěna. Koberečky tam dát nemůžeme, máme psa ničitele, kytky taky ne, ty pro změnu ničí kočka, okna tam nejsou, aby se dali dát závěsy a já nevím, čím jiným ji rozbít.
Poradíte mi prosím? Děkuji ![]()
@ŽofkaTofka Máte tam pověšené nějaké bundy? To většinou udělá dost. Nebo co třeba nějaké visací světlo?
@unuděná
Bundy ne, jen mikiny. A visací světlo tam nejde, rozvody jsou ve zdech, takže na strop se světlo dát nedá. ![]()
@ŽofkaTofka píše:
@unuděná
Bundy ne, jen mikiny. A visací světlo tam nejde, rozvody jsou ve zdech, takže na strop se světlo dát nedá.
Pak mě napadají jedině takové ty polstrované bezpečnostní dveře, ty by možná něco zachytily, ale je to hnus
Vadí ta ozvěna moc? ![]()
@unuděná
No mě zas tak moc ne, spíš aby sousedi nechodili, že jsme moc hluční. Vadí jim i když si večer povídáme v obýváku, a to to tam je zařízené
![]()
A bohužel ty hnusné polstrované dveře tam máme.
![]()
Na volná místa na zdi dejte obrázky nebo fotky ve vystouplých rámech. U mých rodičů to ozvěnu v chodbě úplně zlikvidovalo.