Jak rozchodit kožené boty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9166
14.7.19 11:13

Podlepuj si paty, dokud se boty neuvolní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7537
14.7.19 11:22

Kupuju si sprej na povolení kůže Collonil Stretch, nastříkám boty a roztahuju tam, kde potřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
14.7.19 11:34

A kde te to dre? Ja kdysi resila patu a to jsem vycetla, ze se ma kladivkem pres latku „otukat“ a docela to pomohlo. Jinak jsem chodila v botech v mokrych ponozkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
14.7.19 11:36
@Lenka_Hal píše:
A kde te to dre? Ja kdysi resila patu a to jsem vycetla, ze se ma kladivkem pres latku „otukat“ a docela to pomohlo. Jinak jsem chodila v botech v mokrych ponozkach.

To s tím oťukáním taky znám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
14.7.19 12:12

Já jsem si koupila Compeed tyčinku na puchýře. Namažu si nohy, kde to dře (pásky od sandálů) a docela to funguje. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
14.7.19 12:29

Dre to na patach. Ta zadni cast boty je tam na dotek tvrda a pri delsim noseni se bolestive zaryje. Davala jsem si gelove naplasti na puchyre, s temi to slo, ale musela jsem si na patu flaknout dve pres sebe, jinak jsem to citila porad.
Holky co mate na mysli tim “otukanim”? :think: Ze botu zabalim do latky a kladivkem to poklepu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
14.7.19 13:02

Chození v mokrých ponožkách nebo zajít k obuvníkovi. Mají přístroje na roztáhnutí obuvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
14.7.19 14:16
@Lisdoonvarna píše:
Dre to na patach. Ta zadni cast boty je tam na dotek tvrda a pri delsim noseni se bolestive zaryje. Davala jsem si gelove naplasti na puchyre, s temi to slo, ale musela jsem si na patu flaknout dve pres sebe, jinak jsem to citila porad.
Holky co mate na mysli tim “otukanim”? :think: Ze botu zabalim do latky a kladivkem to poklepu?

Jojo…a docela silne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36702
14.7.19 14:34

U Salamandra (asi i jinde) na to mají pěnu, která se nastříká na boty před chůzí a boty do jisté míry povolí - funguje jen na kožené části, šití moc nepovolí a plastové části vůbec).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22832
15.7.19 10:09

@Lisdoonvarna spej na zmekcenizmekceni kuze, nebo mokre ponozky a nosit.
Nez jsem znala tyhle fígle, tak jelikoz mam nohu 41,manzel taky, tak kdyz jsem mela problem, nosil je chvili doma on :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.7.19 11:55

@Lisdoonvarna alkohol by mohl pomoct, změkčuje kůži, stačí navlhčit noviny alkoholem nebo kolínskou s vyšším obsahem, ne ať jsou mokré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
3.8.19 10:47

Já balerínky nosit nemůžu, vyzkoušela jsem snad 15 různých párů různých materiálů a vždy rozedřené paty nebo pod kotníky, prostě jsem se smířila, že moje noha to nedává a nosím sandálky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
3.8.19 12:00

Dala jsem je k ševci na kopyto, pěkně je vytáhnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie