Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kupuju si sprej na povolení kůže Collonil Stretch, nastříkám boty a roztahuju tam, kde potřebuju.
A kde te to dre? Ja kdysi resila patu a to jsem vycetla, ze se ma kladivkem pres latku „otukat“ a docela to pomohlo. Jinak jsem chodila v botech v mokrych ponozkach.
@Lenka_Hal píše:
A kde te to dre? Ja kdysi resila patu a to jsem vycetla, ze se ma kladivkem pres latku „otukat“ a docela to pomohlo. Jinak jsem chodila v botech v mokrych ponozkach.
To s tím oťukáním taky znám
Já jsem si koupila Compeed tyčinku na puchýře. Namažu si nohy, kde to dře (pásky od sandálů) a docela to funguje. ![]()
Dre to na patach. Ta zadni cast boty je tam na dotek tvrda a pri delsim noseni se bolestive zaryje. Davala jsem si gelove naplasti na puchyre, s temi to slo, ale musela jsem si na patu flaknout dve pres sebe, jinak jsem to citila porad.
Holky co mate na mysli tim “otukanim”?
Ze botu zabalim do latky a kladivkem to poklepu?
Chození v mokrých ponožkách nebo zajít k obuvníkovi. Mají přístroje na roztáhnutí obuvi…
@Lisdoonvarna píše:
Dre to na patach. Ta zadni cast boty je tam na dotek tvrda a pri delsim noseni se bolestive zaryje. Davala jsem si gelove naplasti na puchyre, s temi to slo, ale musela jsem si na patu flaknout dve pres sebe, jinak jsem to citila porad.
Holky co mate na mysli tim “otukanim”?Ze botu zabalim do latky a kladivkem to poklepu?
Jojo…a docela silne.
U Salamandra (asi i jinde) na to mají pěnu, která se nastříká na boty před chůzí a boty do jisté míry povolí - funguje jen na kožené části, šití moc nepovolí a plastové části vůbec).
@Lisdoonvarna spej na zmekcenizmekceni kuze, nebo mokre ponozky a nosit.
Nez jsem znala tyhle fígle, tak jelikoz mam nohu 41,manzel taky, tak kdyz jsem mela problem, nosil je chvili doma on
![]()
@Lisdoonvarna alkohol by mohl pomoct, změkčuje kůži, stačí navlhčit noviny alkoholem nebo kolínskou s vyšším obsahem, ne ať jsou mokré.
Já balerínky nosit nemůžu, vyzkoušela jsem snad 15 různých párů různých materiálů a vždy rozedřené paty nebo pod kotníky, prostě jsem se smířila, že moje noha to nedává a nosím sandálky ![]()