Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Podivej se na internet LV, tam maji vsechny modely a cenu si prepocti aktualnim kurzem Eur a cena bude v Praze bude tomu +/- odpovidat. Zalezi na presnem materialu, velikosti, barve.
@Westie777 píše:
Podivej se na internet LV, tam maji vsechny modely a cenu si prepocti aktualnim kurzem Eur a cena bude v Praze bude tomu +/- odpovidat. Zalezi na presnem materialu, velikosti, barve.
Děkuji, jen jsem nevěděla, jestli to bude stejné, jako na stránkách LV. ![]()
@Zusanka mrkni na fb Skříň. Maji tam luxusni znacky za pulku. Najdes treba i lepsi kousek. Jinak lv ma ceny na webu v dolarech, takze asi to tam najdes bez problemu
Střední velikost cca 25 tis… já ji mám, kupovanou cca 7 let zpět, ale byla, myslím, tenkrát levnější…
@Micaella22 píše:
@Zusanka mrkni na fb Skříň. Maji tam luxusni znacky za pulku. Najdes treba i lepsi kousek. Jinak lv ma ceny na webu v dolarech, takze asi to tam najdes bez problemu
origin jedině z originální prodejny
@Burj Chalifa píše:
origin jedině z originální prodejny
Také bych se asi bála ji kupovat jinde než přímo v LV. ![]()
Zdravím a oživuji diskuzi ![]()
Prosím o názory vás- nositelek, jak hodnotíte s odstupem? Nelitujete koupě? Je opravdu kvalitni a pohodlná- za tu cenu? Používáte nějaký organizér do ní?
@Aaalenkaaa píše: Více
Dcera ji má, nevím přesně, kterou tu velikost. Materiál ten jejich klasická “canvas”. Což je fakt poměrně trvanlivý materiál. Výhoda je, že je docela objemná a lehká. Nevýhoda je to zapínání/ spíš nezapínání, takže nějaký organizér to chce, nebo dávat důležité věci do toho pouzdra, co je připnuté uvnitř.
Jinak jasně, že platíš především tu značku, že ta cena nemá s objektivní kvalitou moc společného. Ale já proto mám pochopení, taky na kabelky trpím