Kabelka LV Neverfull z Pařížské - cena?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
177
13.7.19 01:50

Podivej se na internet LV, tam maji vsechny modely a cenu si prepocti aktualnim kurzem Eur a cena bude v Praze bude tomu +/- odpovidat. Zalezi na presnem materialu, velikosti, barve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
252
13.7.19 01:58
@Westie777 píše:
Podivej se na internet LV, tam maji vsechny modely a cenu si prepocti aktualnim kurzem Eur a cena bude v Praze bude tomu +/- odpovidat. Zalezi na presnem materialu, velikosti, barve.

Děkuji, jen jsem nevěděla, jestli to bude stejné, jako na stránkách LV. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
13.7.19 05:27

27.000,– a nějaké drobné ta střední velikost. @Zusanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
13.7.19 06:32

@Zusanka mrkni na fb Skříň. Maji tam luxusni znacky za pulku. Najdes treba i lepsi kousek. Jinak lv ma ceny na webu v dolarech, takze asi to tam najdes bez problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17152
13.7.19 12:27

Střední velikost cca 25 tis… já ji mám, kupovanou cca 7 let zpět, ale byla, myslím, tenkrát levnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.7.19 15:40
@Micaella22 píše:
@Zusanka mrkni na fb Skříň. Maji tam luxusni znacky za pulku. Najdes treba i lepsi kousek. Jinak lv ma ceny na webu v dolarech, takze asi to tam najdes bez problemu

origin jedině z originální prodejny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
13.7.19 16:06
@Burj Chalifa píše:
origin jedině z originální prodejny

Také bych se asi bála ji kupovat jinde než přímo v LV. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.19 16:18

.

• Citovat
  • Upravit
8276
15.5.25 20:07

Zdravím a oživuji diskuzi :srdce:
Prosím o názory vás- nositelek, jak hodnotíte s odstupem? Nelitujete koupě? Je opravdu kvalitni a pohodlná- za tu cenu? Používáte nějaký organizér do ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
15.5.25 20:45
@Aaalenkaaa píše: Více

Dcera ji má, nevím přesně, kterou tu velikost. Materiál ten jejich klasická “canvas”. Což je fakt poměrně trvanlivý materiál. Výhoda je, že je docela objemná a lehká. Nevýhoda je to zapínání/ spíš nezapínání, takže nějaký organizér to chce, nebo dávat důležité věci do toho pouzdra, co je připnuté uvnitř.
Jinak jasně, že platíš především tu značku, že ta cena nemá s objektivní kvalitou moc společného. Ale já proto mám pochopení, taky na kabelky trpím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák