Balík do balíkovny jaká je cena?

22944
11.7.19 19:18

@Dory22 TADY máš přesně napsané jak to funguje.
Podle mě normálně můžeš tak jen vyzvedávat, že je to služba pro eshopy :nevim: ale třeba se pletu, každopádně kamkoliv jsem se koukala, všude píšou vyzvednutí balíku, ne podání..
Zkus se zeptat na poště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
442
11.7.19 20:54

Do balíkovnyje jen služba přes smlouvu, ale můžeš poslat balík na poštu, s elektronickým podáním a zákaznickou kartou vychází velikost S na 89 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
11.7.19 21:50

Děkuji za info.
Já právě taky četla, že je to na smlouvu a pro eshopy.
Paní to chtěla poslat takhle, ale domluvila jsem se na kompromisu a pošlu přes zásilkovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.8.21 12:48

nepřekvapuje

Pravidla v Č. poště jsou jak za Franty klacka, tohle mě nepřekvapuje, víte třeba, že vám pošta, pokud vás nezastihne doma, může nechat balík u souseda, tedy pokud je na stejné adrese. V praxi to znamená, že pokud bydlíte v paneláku a je tam 100 bytů tak to pošťák může dát komukoliv z nich a to aniž by chtěl OP, stačí podpis, takhle jsme přišli o balík a přesně tak znělo vysvětlení pošty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
10.8.21 13:48
@Tan79 píše:
Pravidla v Č. poště jsou jak za Franty klacka, tohle mě nepřekvapuje, víte třeba, že vám pošta, pokud vás nezastihne doma, může nechat balík u souseda, tedy pokud je na stejné adrese. V praxi to znamená, že pokud bydlíte v paneláku a je tam 100 bytů tak to pošťák může dát komukoliv z nich a to aniž by chtěl OP, stačí podpis, takhle jsme přišli o balík a přesně tak znělo vysvětlení pošty.

Tak si dejte vyloučení příjemce souseda.
Většina doručovatelů to nedělá, to už musí být hodně velká zásilka, že ji nepoberou, nebo to dávají lidem o kterých ví, že se s adresátem znají.
Ale tohle není nic tajného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák