Jak rozvrhnout očkování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
628
1.8.14 13:34

Jejda, za chvilku tady budou zmínky o nevědomosti všech maminek (zvláště ty mladé jsou „hloupé“ - bez zkušeností), o složení vakcín, autismu, atd… ach jo, tyhle rady si můžu přečíst v diskuzích, které k tomu slouží, v dnešní době a s dostupností všeho na googlu si snad každá maminka může zvážit všechna pro a proti očkování o reakcích, které nutně nemusí znamenat „pouze“ horečku a mrzutost…nechápu proč některé matky mají potřebu neustále podstrkovat svojí pravdu/zkušenosti za každou cenu všude, kde se jen slovo „očkování“ zmíní, aniž by o to někdo stál. Pochopte už konečně, že pokud je někdo pro očkování rozhodnut, tak se na něj nevykašle proto, že Toníček měl zápal plic a Mařenka byla apatická :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
1.8.14 13:46

Já jsem ale nepsala, že neočkovat, jen jsem doporučila hexu 2+1 a když prevenar, tak určitě ne nastejno s hexou. Protože já jsem to tak udělala a to byla chyba. Takže si tu na mě neotvírejte pusu. Vše očkovat s rozmyslem a ne tak, jak Vám nadiktuje leckterý doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
1.8.14 13:51
@Marky88 píše:
Já jsem ale nepsala, že neočkovat, jen jsem doporučila hexu 2+1 a když prevenar, tak určitě ne nastejno s hexou. Protože já jsem to tak udělala a to byla chyba. Takže si tu na mě neotvírejte pusu. Vše očkovat s rozmyslem a ne tak, jak Vám nadiktuje leckterý doktor.

8o já jsem svůj předešlý příspěvek neadresovala Tobě, ale obecně, jestli sis nevšimla 8o a mimochodem Tvoje rčení: „Závidím maminkám, které o nežádoucích účincích nemají potuchy a žijou v domění, že očkováním dělají pro své dítě to nejlepší“ je taky samo o sobě zarážející, neznám maminku, která by si nedokázala vše podstatné zjistit i bez podobně omezených komentářů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
1.8.14 13:55

Hmm, tak to já takových maminek znám bohužel dost. Pro které je slovo lékaře svaté. A nechte si to urážení, to také o něčem svědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
1.8.14 14:01
@Marky88 píše:
Hmm, tak to já takových maminek znám bohužel dost. Pro které je slovo lékaře svaté. A nechte si to urážení, to také o něčem svědčí.

Nikoho neurážím :nevim: pouze argumentuji, ale s Tebou už raději ne, nesnáším vztahovačný ženský :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
1.8.14 14:23
@Marky88 píše:
Jinak Vám chci říct, píšete, ať se neočkovací maminky neangažují… Bohužel očkování často uškodí, než pomůže, můj syn je toho důkazem. Nezavírejte před tím oči, nežádoucí účinky očkování nejsou jen mrzutost a zvýšená teplota, může to být mnohem horší, dítě to může poznamenat na celý život. Závidím maminkám, které o nežádoucích účincích nemají potuchy a žijou v domění, že očkováním dělají pro své dítě to nejlepší.

moc pekne napsane :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
1.8.14 15:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
1.8.14 15:29

Jj, hexa a synfloryx.(rekce žádná)Mám skvělou dr, takže se radím sní… :) Rotarix jsem nedávala a až tak třeba ve třech letech na žloutenku :) Jinak strach nemějte jak dr říkala. Za těch 30le nezažila žádnou vážnou reakci :Krom h :) rečky a toh :) o že pláčou. Nám se o třeba vyhlo a nebylo nám nic :) Poradte se s dr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
1.8.14 15:36

@maminka159
Kmeny jsou stejne, jen v prevenaru o 3 navic, nakazit se tim nemuzou, ve vakcine je par „soucastek“ te bakterie a dohromady z toho breberu neslozis, jestli si rozumime :mrgreen: takze vybirej vakcinu dle libosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
1.8.14 19:54

@Luca10

Dali jsme zatím jen Prevenar 13 a vždy ne dohromady s jinou vakcínou (doktorka nám to chtěla narvat najednou se Hexou… tohle nedoporučuji!).

Prostě dávám malé větší prostor na zmátoření a je to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
1.8.14 19:58
@Marky88 píše:
Jinak Vám chci říct, píšete, ať se neočkovací maminky neangažují… Bohužel očkování často uškodí, než pomůže, můj syn je toho důkazem. Nezavírejte před tím oči, nežádoucí účinky očkování nejsou jen mrzutost a zvýšená teplota, může to být mnohem horší, dítě to může poznamenat na celý život. Závidím maminkám, které o nežádoucích účincích nemají potuchy a žijou v domění, že očkováním dělají pro své dítě to nejlepší.

Dcerce mé kamarádky spustilo očkování jakousi formu autismu…
Nevím, říkám si, že to spustilo očkování, protože bylo tělo oslabené očkováním a někde uvnitř tělíčka to bylo. A objevilo se to.
Spustilo by se to i bez očkování…???

Tohle je hrozně těžké, neodsuzuji ani jednu stranu.

Já nechávám malou očkovat povinnými + okrajově (pocitově) nepovinnými očkovandy.
Vždy si dáváme veliký (větší než doporučují - jsem schopna očkování 3× odložit jen kvůli divnému naladění mé malé) odstup mezi vakcínami, nic nespojujeme, vždy musí být malá naprosto zdravá.

Věřím a přeji si, abych nikdy nemusela řešit problémy po očkování jako některé z maminek. A to nemluvíme o nevrlosti dětí po očkování nebo oteklé nožičce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
1.8.14 20:05
@simona.b. píše:
Nikoho neurážím :nevim: pouze argumentuji, ale s Tebou už raději ne, nesnáším vztahovačný ženský :-)

Neuražte se milá maminko, ale Vaše příspěvky jsou velmi agresivní a vztahovačné. Není třeba tady urážet jiné - paní @Marky88 byla slušná. Na rozdíl od Vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
2.8.14 08:04
@Ketule007 píše:
Neuražte se milá maminko, ale Vaše příspěvky jsou velmi agresivní a vztahovačné. Není třeba tady urážet jiné - paní @Marky88 byla slušná. Na rozdíl od Vás.

Nevím, milá maminko, v čem jsem nebyla slušná, ale rozhodně by mě nenapadlo se urážet na základě příspěvků v internetové diskuzi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
2.8.14 15:21
@Ketule007 píše:
Neuražte se milá maminko, ale Vaše příspěvky jsou velmi agresivní a vztahovačné. Není třeba tady urážet jiné - paní @Marky88 byla slušná. Na rozdíl od Vás.

Nevsimla jsem si, ze by @simona.b. nekoho urazela, a to jsem to cetla teda 2×… 8o uniklo mi neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
2.8.14 16:14
@BellinkaX píše:
Nevsimla jsem si, ze by @simona.b. nekoho urazela, a to jsem to cetla teda 2×… 8o uniklo mi neco?

Mě to taky uniklo, plus jako bonus mi přišla zpráva od @Marky88, jak si dovoluji jí tykat, když jí vůbec neznám (to mě rozsekalo úplně) :) :) tak já už fakt nevím, asi dělám vážně něco blbě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek