Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, máme doma 4měsíčního chlapečka, ještě jsme zatím na sourozenci moc pracovat nezačali (plně kojím ms ještě nemám) necháváme to spíš na přírodě, ale zajímalo by mě jestli máte tipy jak „udělat“ holčičku?
klidně babské rady, cokoliv…já slyšela že jíst bílé jogurty…moc bychom si přáli sestřičku ![]()
Barush píše:
Ahoj holky, máme doma 4měsíčního chlapečka, ještě jsme zatím na sourozenci moc pracovat nezačali (plně kojím ms ještě nemám) necháváme to spíš na přírodě, ale zajímalo by mě jestli máte tipy jak „udělat“ holčičku?klidně babské rady, cokoliv…já slyšela že jíst bílé jogurty…moc bychom si přáli sestřičku
Zeptám se svého muže,chcééééš
![]()
farska píše:Barush píše:Zeptám se svého muže,chcééééš
Ahoj holky, máme doma 4měsíčního chlapečka, ještě jsme zatím na sourozenci moc pracovat nezačali (plně kojím ms ještě nemám) necháváme to spíš na přírodě, ale zajímalo by mě jestli máte tipy jak „udělat“ holčičku?klidně babské rady, cokoliv…já slyšela že jíst bílé jogurty…moc bychom si přáli sestřičku
![]()
![]()
![]()
Hanule, zeptej se zas manžela, jak na klukýýýý
![]()
existuje výpočet podle stáří krve - co 7 let se ti mění krev. A ten, kdo má v době otěhotnění mladší (čerstvěji vyměněnou) krev, toho pohlaví to bude.
Moc jsem tomu nevěřila, ale když jsme se tím probírali zpětně s mamkou došli jsme k tomuto: Moji rodiče a jejich sourozenci - vyšli OK, já s bráchou taky tak a obě moje holky taky tak… prostě nám v rodině to sedí. Stejně nevěřily kámošky. U 3 to sedí na 100% u jedné jediné vyjímky na 50%
tam mě napadlo možnost nevěry..
Ne těžko říct. Je to babské, ale nějak nám to vychází. Povíme si za rok a 1/4, 2 roky ![]()
Takže to berem tak, že větší šance na kluka je 2012-13. Čili si zkusíme počkat
zjistit ovulaci a chce to sexovat max 3 dny pred ovu, pak uz je vetsi sance na kluky
tvrdi se, ze prave proto, ma ortodoxni zidovska populace vic kluku, protoze nesmi dost dlouho po MS mit radosti ![]()
Markit.Hl píše:
Hanule, zeptej se zas manžela, jak na klukýýýý![]()
![]()
existuje výpočet podle stáří krve - co 7 let se ti mění krev. A ten, kdo má v době otěhotnění mladší (čerstvěji vyměněnou) krev, toho pohlaví to bude.
Moc jsem tomu nevěřila, ale když jsme se tím probírali zpětně s mamkou došli jsme k tomuto: Moji rodiče a jejich sourozenci - vyšli OK, já s bráchou taky tak a obě moje holky taky tak… prostě nám v rodině to sedí. Stejně nevěřily kámošky. U 3 to sedí na 100% u jedné jediné vyjímky na 50%tam mě napadlo možnost nevěry..
![]()
Ne těžko říct. Je to babské, ale nějak nám to vychází. Povíme si za rok a 1/4, 2 roky
Tak tohhle je hodně zajímavé, zkusím to spočítat…moment…jsme stejný ročník.....jo takže u nás to bylo taky tsk, přítel měl „čerstvější krev“ o půl roku…ale to bysme museli čekat dalších xx let ![]()
Moje mamka taky počítá jaké bude pohlaví podle krve. U většiny jí to vychází, jen u nás s manželem jen krčila rameny… Manžel je jen o necelý měsíc starší - takže bychom měli teoreticky mít samé holky. No, a nakonec máme oboje ![]()
U nás asi spíš zafungovalo sexování před a při ovu. Ale kamarádce co má dva kluky tohle třeba nezabralo.
jizvíková píše:
zjistit ovulaci a chce to sexovat max 3 dny pred ovu, pak uz je vetsi sance na kluky
tvrdi se, ze prave proto, ma ortodoxni zidovska populace vic kluku, protoze nesmi dost dlouho po MS mit radosti
Barush píše:Markit.Hl píše:Tak tohhle je hodně zajímavé, zkusím to spočítat…moment…jsme stejný ročník.....jo takže u nás to bylo taky tsk, přítel měl „čerstvější krev“ o půl roku…ale to bysme museli čekat dalších xx let
Hanule, zeptej se zas manžela, jak na klukýýýý![]()
![]()
Moc jsem tomu nevěřila, ale když jsme se tím probírali zpětně s mamkou došli jsme k tomuto: Moji rodiče a jejich sourozenci - vyšli OK, já s bráchou taky tak a obě moje holky taky tak… prostě nám v rodině to sedí. Stejně nevěřily kámošky. U 3 to sedí na 100% u jedné jediné vyjímky na 50%tam mě napadlo možnost nevěry..
![]()
Ne těžko říct. Je to babské, ale nějak nám to vychází. Povíme si za rok a 1/4, 2 roky
Mně to nevychází ani u jednoho
Ale jak na holku by jsem taky chtěla vědět.
Hehehe, bílé jogurty neznám, ale napíšu vše co vím.
Tak držím palce, ať se holčí povede, my se taky o ni snažili, tedy použili jsme pouze metodu č.1 a zatím nevím nakolik byla úspěšná
![]()
Příspěvek upraven 19.11.10 v 09:16
To by mě zajímalo, jak se s tím perou ty spermie. Si řeknou, hele teď jsem na řadě já, ty vystřel?:-)