Jak se dělají holčičky?

1433
19.11.10 08:27

jak se dělají holčičky?

Ahoj holky, máme doma 4měsíčního chlapečka, ještě jsme zatím na sourozenci moc pracovat nezačali (plně kojím ms ještě nemám) necháváme to spíš na přírodě, ale zajímalo by mě jestli máte tipy jak „udělat“ holčičku? :-P klidně babské rady, cokoliv…já slyšela že jíst bílé jogurty…moc bychom si přáli sestřičku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
19.11.10 08:33
Barush píše:
Ahoj holky, máme doma 4měsíčního chlapečka, ještě jsme zatím na sourozenci moc pracovat nezačali (plně kojím ms ještě nemám) necháváme to spíš na přírodě, ale zajímalo by mě jestli máte tipy jak „udělat“ holčičku? :-P klidně babské rady, cokoliv…já slyšela že jíst bílé jogurty…moc bychom si přáli sestřičku :dance:

Zeptám se svého muže,chcééééš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
19.11.10 08:36

určitě, budu potom informovat toho svého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
19.11.10 08:36
farska píše:
Barush píše:
Ahoj holky, máme doma 4měsíčního chlapečka, ještě jsme zatím na sourozenci moc pracovat nezačali (plně kojím ms ještě nemám) necháváme to spíš na přírodě, ale zajímalo by mě jestli máte tipy jak „udělat“ holčičku? :-P klidně babské rady, cokoliv…já slyšela že jíst bílé jogurty…moc bychom si přáli sestřičku :dance:
Zeptám se svého muže,chcééééš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
:lol: :lol: farska umí :palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
19.11.10 08:37

Farska, zeptej se ho prosím :lol: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
19.11.10 08:38

Asi blbě, tchán je z 8 kluků :mrgreen: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.11.10 08:38

Zeptám :-P
Je momentálně mimo domov,ale slibuju-ZEPTÁM :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
19.11.10 08:42

Hanule, zeptej se zas manžela, jak na klukýýýý :pankac: :pankac: :pankac:

existuje výpočet podle stáří krve - co 7 let se ti mění krev. A ten, kdo má v době otěhotnění mladší (čerstvěji vyměněnou) krev, toho pohlaví to bude.
Moc jsem tomu nevěřila, ale když jsme se tím probírali zpětně s mamkou došli jsme k tomuto: Moji rodiče a jejich sourozenci - vyšli OK, já s bráchou taky tak a obě moje holky taky tak… prostě nám v rodině to sedí. Stejně nevěřily kámošky. U 3 to sedí na 100% u jedné jediné vyjímky na 50% :lol: tam mě napadlo možnost nevěry.. :?: :?: Ne těžko říct. Je to babské, ale nějak nám to vychází. Povíme si za rok a 1/4, 2 roky :lol:
Takže to berem tak, že větší šance na kluka je 2012-13. Čili si zkusíme počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
19.11.10 08:55

zjistit ovulaci a chce to sexovat max 3 dny pred ovu, pak uz je vetsi sance na kluky
tvrdi se, ze prave proto, ma ortodoxni zidovska populace vic kluku, protoze nesmi dost dlouho po MS mit radosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
19.11.10 08:55
Markit.Hl píše:
Hanule, zeptej se zas manžela, jak na klukýýýý :pankac: :pankac: :pankac:existuje výpočet podle stáří krve - co 7 let se ti mění krev. A ten, kdo má v době otěhotnění mladší (čerstvěji vyměněnou) krev, toho pohlaví to bude.
Moc jsem tomu nevěřila, ale když jsme se tím probírali zpětně s mamkou došli jsme k tomuto: Moji rodiče a jejich sourozenci - vyšli OK, já s bráchou taky tak a obě moje holky taky tak… prostě nám v rodině to sedí. Stejně nevěřily kámošky. U 3 to sedí na 100% u jedné jediné vyjímky na 50% :lol: tam mě napadlo možnost nevěry.. :?: :?: Ne těžko říct. Je to babské, ale nějak nám to vychází. Povíme si za rok a 1/4, 2 roky :lol:
Takže to berem tak, že větší šance na kluka je 2012-13. Čili si zkusíme počkat

Tak tohhle je hodně zajímavé, zkusím to spočítat…moment…jsme stejný ročník.....jo takže u nás to bylo taky tsk, přítel měl „čerstvější krev“ o půl roku…ale to bysme museli čekat dalších xx let 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
19.11.10 09:02

Moje mamka taky počítá jaké bude pohlaví podle krve. U většiny jí to vychází, jen u nás s manželem jen krčila rameny… Manžel je jen o necelý měsíc starší - takže bychom měli teoreticky mít samé holky. No, a nakonec máme oboje :lol:
U nás asi spíš zafungovalo sexování před a při ovu. Ale kamarádce co má dva kluky tohle třeba nezabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
19.11.10 09:10
Tak přesně tohle jsem probírala s mou doktorkou a ona se tomu vyloženě smála - prý je to totální výmysl :dance:
jizvíková píše:
zjistit ovulaci a chce to sexovat max 3 dny pred ovu, pak uz je vetsi sance na kluky
tvrdi se, ze prave proto, ma ortodoxni zidovska populace vic kluku, protoze nesmi dost dlouho po MS mit radosti :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
19.11.10 09:12
Barush píše:
Markit.Hl píše:
Hanule, zeptej se zas manžela, jak na klukýýýý :pankac: :pankac: :pankac:existuje výpočet podle stáří krve - co 7 let se ti mění krev. A ten, kdo má v době otěhotnění mladší (čerstvěji vyměněnou) krev, toho pohlaví to bude.
Takže to berem tak, že větší šance na kluka je 2012-13. Čili si zkusíme počkat
Tak tohhle je hodně zajímavé, zkusím to spočítat…moment…jsme stejný ročník.....jo takže u nás to bylo taky tsk, přítel měl „čerstvější krev“ o půl roku…ale to bysme museli čekat dalších xx let 8-o

Mně to nevychází ani u jednoho :nevim: Ale jak na holku by jsem taky chtěla vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.11.10 09:13

Hehehe, bílé jogurty neznám, ale napíšu vše co vím.

1. Nemít sex každý den, ale co nejméně, nejlépe 2 nebo 3 dny před ovulací. Klučičí spermie jsou prý rychlejší, ale zas dřív chcípnou.
  2. Elektikáři mívají holky tzn. nejlíp aby chlap dostal elektrošok několik dnů před plozením :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mmch funguje, kamarád před tvořením spravoval tiskárnu a dostal takovou šlehu, že z toho i zvracel a maj nádhernou holčičku :dance: :lol: předtím se chvástal, že umí jen kluky :jazyk:
  3. Jonášova metoda - to je nějaký výpočet, kdy máš přesně sexovat, nicméně funguje 50/50, kamarádce zrovna nevyšla i když dala dvě kila za to, že jí odněkud přišly výsledky :zed:

Tak držím palce, ať se holčí povede, my se taky o ni snažili, tedy použili jsme pouze metodu č.1 a zatím nevím nakolik byla úspěšná :nevim: :lol:

Příspěvek upraven 19.11.10 v 09:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.11.10 09:13

To by mě zajímalo, jak se s tím perou ty spermie. Si řeknou, hele teď jsem na řadě já, ty vystřel?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí