Jak se dělají holčičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
19.11.10 14:16

Alys - mi předpověděla stará cigánka prvního kluka… hmmmm a druhou holčičku a že mi manželství vydrží..... hmmm Kity je holka až moc, jsme vdaná, ale podruhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
19.11.10 14:27

Markit: Že by vždycky předpovídaly kluk a holka,aby se aspoň jednou trefily?? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
19.11.10 15:56

MarkitHl j8 jsem používala tento kalendář,tam nic počítat nemusíš
 http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
19.11.10 16:00

jinak kartářka mi předpověděla kluka a pak holku a trfila se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
19.11.10 17:05
mauglie píše:

Ahojky tak dle tohoto Kačenka sedí , ale Kristýna by byla kluk :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
19.11.10 17:16

Mě tam taky opět vychází jen starší :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
19.11.10 17:32

:lol: , no ptostě to nikde nejde určit 100% :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lalalalavkanak
19.11.10 19:27

já vím

dobrý den ví jak na holčičky kamarádkám sem to poradia a na dovču jede jenom 5kluků a 8holek :lol: :lol: :lol: alemusíte hrozně moc jíst jahody a jahodové jogurty a musíte pužívat vibrátor :jazyk: :jazyk: :srdce: :cert: asi 5 týdnů a potom už jenom hodně sexu :hug: :srdce: a pořád jíst maso kuřecí mám vyzkoušení a máme terezku a tamarku jsou to dvojčata tak naschledanou a držím palce.

• Citovat
  • Upravit
699
19.11.10 19:50
  1. Elektikáři mívají holky tzn. nejlíp aby chlap dostal elektrošok několik dnů před plozením :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mmch funguje, kamarád před tvořením spravoval tiskárnu a dostal takovou šlehu, že z toho i zvracel a maj nádhernou holčičku :dance: :lol: předtím se chvástal, že umí jen kluky :jazyk:

že by na tom něco bylo? :-D
můj strejda je elektrikář a má holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
19.11.10 20:08
lalalalavkanak píše:
dobrý den ví jak na holčičky kamarádkám sem to poradia a na dovču jede jenom 5kluků a 8holek :lol: :lol: :lol: alemusíte hrozně moc jíst jahody a jahodové jogurty a musíte pužívat vibrátor :jazyk: :jazyk: :srdce: :cert: asi 5 týdnů a potom už jenom hodně sexu :hug: :srdce: a pořád jíst maso kuřecí mám vyzkoušení a máme terezku a tamarku jsou to dvojčata tak naschledanou a držím palce.

nevím jestli je to těmi jogurty, ale tomu kuřecímu masu bych věřila, protože je plné růstových hormonů… možná ty hormony v těle pak mají vliv na klučičí spermie, které je nerozdýchají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
19.11.10 20:43

Ahojky, projela jsem diskuzi, a jestli chceme s manželem aby třetí dítě bylo klučina, tak podle všech možných doporučení a tabulek musím otěhotnět příští rok v únoru, sperma musí být čerstvé a musí to být přesně na ovulaci :lol: :lol: :lol:
teda to bude záhul :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
19.11.10 20:48
ankasz píše:
Ahojky, projela jsem diskuzi, a jestli chceme s manželem aby třetí dítě bylo klučina, tak podle všech možných doporučení a tabulek musím otěhotnět příští rok v únoru, sperma musí být čerstvé a musí to být přesně na ovulaci :lol: :lol: :lol:
teda to bude záhul :potlesk:

není nad to si to naplánovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.11.10 10:01
mauglie píše:

Njn, ale co když se narodí dvojčata kluk a holka, to je celý čínský kalendář a i jiné výpočty v p… A nemusí to být jen z umělka - mám tetu a strýce-dvojčata a tenkrát dozajista babička v žádném CARu nebyla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
20.11.10 10:14
oliš píše:
  1. Elektikáři mívají holky tzn. nejlíp aby chlap dostal elektrošok několik dnů před plozením :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mmch funguje, kamarád před tvořením spravoval tiskárnu a dostal takovou šlehu, že z toho i zvracel a maj nádhernou holčičku :dance: :lol: předtím se chvástal, že umí jen kluky :jazyk:
že by na tom něco bylo? :-D
můj strejda je elektrikář a má holky :palec:

Teda aby se tady chlapům úmyslně nedávaly před početím elektrošoky :lol: . Já myslím, kdo na to přijde, jak na holku, jak na kluka a bude to vycházet, alespoň na 90% měl by dostat nobelovku. Já tvrdím, že je to jediná věc, která se podplatit nedá a to je dobře. Kolikrát mě napadlo, proč cyklus měnění krve po 7 letech-nechápu a nikde jsem se o tom nedočetla, proč ne po pěti nebo osmi? To jsou takové blbiny a babské kecy. My máme tři kluky a po dvanácti letech holčinu, je to super poznat obojí (mezi náma holky jsou přítulnější, milejší, mazlivější, zkrátka zlatíčka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
20.11.10 10:53

Ahojky.
Mně podle čínského vycházejí samé holky a mám tři kluky.
Začala jsem chodit poslední dobou na Rodinu je tam babské rady na holku a kluka holky náramně radí.
Chtěla jsem jít do čtvrtého ale myslím si že zase nám vyjde kluk když to budu dělat podle rodiny.
Jo a taky jsem chtěla že jak je asi málo sexíku tak vychází kluk my to tak dělaly bohužel jsem nestihla po menzes sexík bylo to až 9.den.
Prej čím dříve tím vychází holka podle mojí dr.Ta mně radila takhle nepovedlo se. :oops: .
Snad do čtvrtice všeho dobrého snad povede. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital