Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Alys - mi předpověděla stará cigánka prvního kluka… hmmmm a druhou holčičku a že mi manželství vydrží..... hmmm Kity je holka až moc, jsme vdaná, ale podruhé…
Markit: Že by vždycky předpovídaly kluk a holka,aby se aspoň jednou trefily??
![]()
MarkitHl j8 jsem používala tento kalendář,tam nic počítat nemusíš
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
jinak kartářka mi předpověděla kluka a pak holku a trfila se ![]()
mauglie píše:
Ahojky tak dle tohoto Kačenka sedí , ale Kristýna by byla kluk
![]()
dobrý den ví jak na holčičky kamarádkám sem to poradia a na dovču jede jenom 5kluků a 8holek
alemusíte hrozně moc jíst jahody a jahodové jogurty a musíte pužívat vibrátor
asi 5 týdnů a potom už jenom hodně sexu
a pořád jíst maso kuřecí mám vyzkoušení a máme terezku a tamarku jsou to dvojčata tak naschledanou a držím palce.
že by na tom něco bylo? ![]()
můj strejda je elektrikář a má holky ![]()
lalalalavkanak píše:
dobrý den ví jak na holčičky kamarádkám sem to poradia a na dovču jede jenom 5kluků a 8holek![]()
![]()
alemusíte hrozně moc jíst jahody a jahodové jogurty a musíte pužívat vibrátor
![]()
![]()
![]()
asi 5 týdnů a potom už jenom hodně sexu
![]()
a pořád jíst maso kuřecí mám vyzkoušení a máme terezku a tamarku jsou to dvojčata tak naschledanou a držím palce.
nevím jestli je to těmi jogurty, ale tomu kuřecímu masu bych věřila, protože je plné růstových hormonů… možná ty hormony v těle pak mají vliv na klučičí spermie, které je nerozdýchají ![]()
Ahojky, projela jsem diskuzi, a jestli chceme s manželem aby třetí dítě bylo klučina, tak podle všech možných doporučení a tabulek musím otěhotnět příští rok v únoru, sperma musí být čerstvé a musí to být přesně na ovulaci
![]()
teda to bude záhul ![]()
ankasz píše:
Ahojky, projela jsem diskuzi, a jestli chceme s manželem aby třetí dítě bylo klučina, tak podle všech možných doporučení a tabulek musím otěhotnět příští rok v únoru, sperma musí být čerstvé a musí to být přesně na ovulaci![]()
![]()
teda to bude záhul
není nad to si to naplánovat ![]()
mauglie píše:
Njn, ale co když se narodí dvojčata kluk a holka, to je celý čínský kalendář a i jiné výpočty v p… A nemusí to být jen z umělka - mám tetu a strýce-dvojčata a tenkrát dozajista babička v žádném CARu nebyla ![]()
oliš píše:že by na tom něco bylo?
- Elektikáři mívají holky tzn. nejlíp aby chlap dostal elektrošok několik dnů před plozením
![]()
![]()
Mmch funguje, kamarád před tvořením spravoval tiskárnu a dostal takovou šlehu, že z toho i zvracel a maj nádhernou holčičku
![]()
předtím se chvástal, že umí jen kluky
můj strejda je elektrikář a má holky
Teda aby se tady chlapům úmyslně nedávaly před početím elektrošoky
. Já myslím, kdo na to přijde, jak na holku, jak na kluka a bude to vycházet, alespoň na 90% měl by dostat nobelovku. Já tvrdím, že je to jediná věc, která se podplatit nedá a to je dobře. Kolikrát mě napadlo, proč cyklus měnění krve po 7 letech-nechápu a nikde jsem se o tom nedočetla, proč ne po pěti nebo osmi? To jsou takové blbiny a babské kecy. My máme tři kluky a po dvanácti letech holčinu, je to super poznat obojí (mezi náma holky jsou přítulnější, milejší, mazlivější, zkrátka zlatíčka).
Ahojky.
Mně podle čínského vycházejí samé holky a mám tři kluky.
Začala jsem chodit poslední dobou na Rodinu je tam babské rady na holku a kluka holky náramně radí.
Chtěla jsem jít do čtvrtého ale myslím si že zase nám vyjde kluk když to budu dělat podle rodiny.
Jo a taky jsem chtěla že jak je asi málo sexíku tak vychází kluk my to tak dělaly bohužel jsem nestihla po menzes sexík bylo to až 9.den.
Prej čím dříve tím vychází holka podle mojí dr.Ta mně radila takhle nepovedlo se.
.
Snad do čtvrtice všeho dobrého snad povede. ![]()