Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte. ![]()
Já si udělám za chvíli oběd, pak nazdobím stromeček (zítra bych to nestihla, protože jedeme ke tchýni) a budu koukat na telku. Dárky mám zabalené, uklizeno mám také… Takže pohoda, klídeček. ![]()
Petra Z píše:
No mám antibiotika,zánět dutin,pusu samej opar,hlava třeští…
Dítko antibiotika včera dobralo,takže ten už řádí
Doma chaos,ale salát hotov,krapet uklizeno,stromek na balkoně,dárky zabalené.....klid a pohoda a tak to má být
Nikdy se nestresuju Vánocema
vítej do klubu lazarů…
Ahojky všem takže u nás dárky zabalené, uklizeno, salát hotov, stromek budu zdobit večer akorát na mě něco vlezlo na manžela taky a na syna taky něco leze fakt super ale jinak pohoda. ![]()
Petra Z píše:
Lakynko......díky,to jsme si přála,takový klub![]()
![]()
No, my se v tom válíme od Mikuláše. Horečky, já zánět dutin, do toho zánět středního ucha, nachlazení, dávivý kašel a teď to dcera právě (DOUFÁM)uzavřela neštovicema…
Hned ráno byla paní doktrorka na telefonu v otřesné náladě, poté jsem málem urazila dveřmi panu sousedovi nos, protože jsem si ho nevšimla
a malý byl v ůžasné já nechci a ne a to ne náladě
Ráno nutně návštěva doktrora, zítra ještě ráno pohotovost, kvůli zádům
Dnes odpoledne ale už odmítám veškerý stres, budeme jen sedět doma, pozorovat stromeček a pojídat cukroví
Veselé Vánoce všem ![]()
manžel na mě vyjel, neměl proč a asi taky nevěděl proč, já dopoledne uvařila brambory na salát, uvařila oběd, upekla vánočku, pusinky a korpus na dort, taky jsem zabalila dárky pro celou rodinu a te se jdu nasnídat
Ahojky
.Nemám pověšení prádlo,vyžehleno,zabalenou půlku dárků,dodělaný cukroví a na učení,na který se chystám podívat od pondělí sem ještě nekoukla.Ale i přes to žádný stres ![]()
Ouu, ouu, díky za optání, trápí mě děsná kocovina po včerejším setkání s kolegy z práce…co na to pomůže???
pannda píše:
Ouu, ouu, díky za optání, trápí mě děsná kocovina po včerejším setkání s kolegy z práce…co na to pomůže???
prý se váže na alkohol dobře mlíko. Jestli si na něj troufneš
. Já to zkusila jednou a supr.
pannda píše:
Alcaselcer,nebo jak se to píše,šumivá tableta(byla pokud se nepletu k dostání i za komoušu) nebo antiethanol,vyzkoušeno a funguje.Mlíko bych teda nedala
A nebo na spravení trocha alkoholu,at se srovná hladina chlastu v krvi a není ti tak zle.
Tak já mám zabalené dárky, stromek je ve stojanu, tan ustrojíme až budou děti spát.Stihli jsme se už pohádat, protože jsme to moc ráno doháněli a tak nervy ruply.Teď mám před sebou ještě dodělat salát, upéct štrůdl a takové menší dodělávky.Místo toho abych to už šla dělat teď,protože děti jsou v klidu a ten nejmenší spí venku v kočárku, tak tady sedím u emimina a čučím ![]()
tak dneska fakt hrozně,všechno mě bolí,dělám salát,dodělávala jsem cukroví,teď balím dárky,ještě chci vytřít… zítra ale na všechno dlabu a budu jen koukat na pohádky a válet se…