Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Dobrý den, ráda bych studovala v Olomouci na univerzitě. Je tu někdo, kdo se tam dostal nebo znáte někoho?Předem děkuji a všem krásné prožití vánočních svátků
![]()
Na stránkách UPOLu jsou určitě vypsány podle oborů podmínky k přijetí.
A proč hledáš tady?
Primárně potřebuješ hledat na webu fakulty, kam se chceš hlásit co tam je za požadavky na přijetí a pak kdo ti může pomoci se na přijímačky připravit - třeba kdy jsou přípravní kurzy té dané fakulty.
jinak prostě musíš poslat správně vyplněnou přihlášku, zaplatit poplatek a udělat přijímačky. Jinak to fakt nepůjde.
Já tam momentálně studuji, ale těžko radit, jak se tam dostat, když nepíšeš ani obor
Nejjednodušší je si pročíst kritéria pro přijetí a podle toho se zařídit ![]()
Se nudíš o prázdninách a chce dělat aspoň něco „do školy,“ že? Proč to píšeš na web o miminech? Jako jo, znám, ale nevím k čemu ti tato informace bude.
![]()
Studovala jsem tam 2×, oboje přijata na první pokus. Záleží na oboru. Nemůžeš vybírat jen podle školy, ale především dle toho, co chceš dělat.
Jde mi o ten test studijních předpokladů. Chtěla bych jít na logopedii. Zakl.
TSP na UPOLu jsou úplně jednoduché. Můžeš si je zkusit přímo na jejich stránkách. Na FF fakultu jsou jiné, než na Pdf fakultu. Logoška je na Pdf, a ty jsou ještě jednodušší. Ale myslím, že tam není jen TSP. Je tam i pohovor a musíš mít vyšetření z foniatrie. Však to dohledej.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Dobrý den, ráda bych studovala v Olomouci na univerzitě. Je tu někdo, kdo se tam dostal nebo znáte někoho?
Předem děkuji a všem krásné prožití vánočních svátků