Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Osobní zkušenost- dceře se molusky rozlezly loni na přelomu července a srpna, přinesla je asi z koupaliště- cca 40- na bradě, krku a břichu. Na konci srpna jsem jí začala dávat Imunoglukan na posílení imunity, brala ho 2,5 měsíce a potírali jsme to lihem z lékárny. V srpnu už nebylo po moluskách ani památky a doufám, že se nevrátí…
@poleva jak se, prosím, jmenovala ta vodička, kterou jste potírali. Díky za odpověď
Zdravim ve spolek, objevila jsem bezvadnou vec, podivejte se na plazmovy generator ktery nici molusky v celem tele, kamaradcin chlapecek mel s tim uzasny uspech, http://all4life.eu/rekli-o-nas/
v druhem odstavci i maminka nejake holcicky to vychvaluje. kouknete, a pry se stim leci i borelie, cukrovka, bradavice, kasel, alergie, atd, no pry super tak zkuste.
Nám pomohl na molusky IPL přístroj. Nic jineho do té doby nepomohlo, ani masti, ani molutrex, ani mackani, ani odstranění kozni doktorku. Pořád se vracely. IPL je bezbolestna metoda, dcera si je sama opalovala a stačilo párkrát nasvitit a bylo po nich.
Dobrý den, delší dobu se nemohu zbavit molluscum contagiosum. Docela mi pomohl přípravek mollutrex. Pár mi jich al zůstane vždycky. Co mě trápí nejvíce jsou tmavé skvrny které po nich zůstaly. Blíží se léto a nevím co s tím.