Jak se oblékáte na školkové schůzky či besídky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
23.4.15 14:49

Chodím oblečená pěkně. Nic jiného by mě ani nenapadlo. Paní učitelka taky nepřijde jak hastroš a děti na besídku už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
23.4.15 14:50

Děkuju všem za příspěvky. Mně se ty maskáče taky moc nepozdávají. V sukni to nejspíš nedám, džíny mám všechny takové už hodně otahané, pro tyto účely nepoužitelné. Tak raději zkusím proběhnout obchody a sehnat nějaké přijatelné kalhoty nebo džíny. Asi nemám moc konfekční postavu, většinou mi kalhoty nepadnou, vždycky je to boj, sehnat nějaké ucházející

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
23.4.15 14:55

Kup si sukničku až na zem a bude to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101963
23.4.15 15:14
@nikulka píše:
Píšeš, že máš i džíny. Ty bych asi volila a k tomu triko, košili. Maskáče asi ne. I když jsem zažila i besidku kde tatínek přišel v montérkách :roll:

Tak třeba byl rád, že to vůbec z té práce stihnul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.4.15 15:25

V tom čem chodím do práce, takže klidně v sukni, šatech… bosé nohy mi k tomu nevadí.

• Citovat
  • Upravit
5854
23.4.15 15:57

U nás ve školce se to nikdy neřešilo co má kdo na sobě. Bylo nás tam tolik, že jsme kolikrát neviděli ani na děti. A chápu že někdo dojde v pracovním, důležitá je účast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26271
23.4.15 16:00

Chodím rovnou z práce, takže klasika džíny, triko, mikina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
23.4.15 19:24

Tak já chodiím normálně v džínách a triku. Ale je fakt že šaty ani maskáče nenosím tak to mám jednodušší asi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
27.4.15 16:32

@pjetka Na „tridni schuzku“ jsem sla pohodlne, protoze jsme odtama pak sli s malym na hriste, takze jsem mela dokonce teplaky, takove ty latkove s podsivkou, co jsou v podstate kalhoty, s odpovidajici mikinou a v teniskach (stejne jsme se vyzuli a byli v ponozkach). Malej taky chodi do skolky v teplakovce, tak co.
Na besidku bych sla naopak upravena, klidne sukni ci saty a klidne bych sla bosa v silonkach kdyby se muselo vyzouvat, to nevim, proc se ti prici, vzdyt tak budou vsichni. Jestli ti jde o chlad od zeme, tak bych si vzala tluste ponozky.
Pokud mas sebou batole a musis za nim utikat, naklanet se atd. tak bacha na podpatky, kratke sukne ci hluboke vystrihy… to bych se vykaslala na konvence a sla v riflich, jako ciste vypranych a vyzehlenych, ale abych byla „operativni“. Moje dite bylo docela akcni, takze ja jsem si batole+podpatky moc dovolit nemohla :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková