Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Chodím oblečená pěkně. Nic jiného by mě ani nenapadlo. Paní učitelka taky nepřijde jak hastroš a děti na besídku už vůbec ne.
Děkuju všem za příspěvky. Mně se ty maskáče taky moc nepozdávají. V sukni to nejspíš nedám, džíny mám všechny takové už hodně otahané, pro tyto účely nepoužitelné. Tak raději zkusím proběhnout obchody a sehnat nějaké přijatelné kalhoty nebo džíny. Asi nemám moc konfekční postavu, většinou mi kalhoty nepadnou, vždycky je to boj, sehnat nějaké ucházející
@nikulka píše:
Píšeš, že máš i džíny. Ty bych asi volila a k tomu triko, košili. Maskáče asi ne. I když jsem zažila i besidku kde tatínek přišel v montérkách
Tak třeba byl rád, že to vůbec z té práce stihnul…
V tom čem chodím do práce, takže klidně v sukni, šatech… bosé nohy mi k tomu nevadí.
U nás ve školce se to nikdy neřešilo co má kdo na sobě. Bylo nás tam tolik, že jsme kolikrát neviděli ani na děti. A chápu že někdo dojde v pracovním, důležitá je účast.
Tak já chodiím normálně v džínách a triku. Ale je fakt že šaty ani maskáče nenosím tak to mám jednodušší asi ![]()
@pjetka Na „tridni schuzku“ jsem sla pohodlne, protoze jsme odtama pak sli s malym na hriste, takze jsem mela dokonce teplaky, takove ty latkove s podsivkou, co jsou v podstate kalhoty, s odpovidajici mikinou a v teniskach (stejne jsme se vyzuli a byli v ponozkach). Malej taky chodi do skolky v teplakovce, tak co.
Na besidku bych sla naopak upravena, klidne sukni ci saty a klidne bych sla bosa v silonkach kdyby se muselo vyzouvat, to nevim, proc se ti prici, vzdyt tak budou vsichni. Jestli ti jde o chlad od zeme, tak bych si vzala tluste ponozky.
Pokud mas sebou batole a musis za nim utikat, naklanet se atd. tak bacha na podpatky, kratke sukne ci hluboke vystrihy… to bych se vykaslala na konvence a sla v riflich, jako ciste vypranych a vyzehlenych, ale abych byla „operativni“. Moje dite bylo docela akcni, takze ja jsem si batole+podpatky moc dovolit nemohla ![]()