Jak se počítají počůrané plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27305
12.7.10 14:16
neczuz píše:
záleží, co bereš za látkovku. já ted jedu na látkovkách. obyčejný čtverec fakt sotva pobere jedno čurání. Ale na noc má kalhotkovou bambusovou plenu, nepřebaluji a pobere to taky. Takže klidně těch 200-300.

No jako látkovou beru klasickou bavlněnou čtvercovou plínku, co jsme měli my :-), žádné moderní vymoženosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
12.7.10 14:32

POdle mě to bude něco mezi počuranou jednorázovkou a látkovkou. Klasických látkovek je třeba víc durch počuraných jednorázovek míň.Ale já bych dítě tak dlouho v 1 jednoráázovce stejně nenechala.

• Citovat
  • Upravit
Mufina
12.7.10 14:40
Luciusek píše:
Mufina píše:
Luciusku, jenže jak sledovat pitný režim u kojeného dítěte? 8-o
Pitný režim u plně kojeného dítěte se sleduje právě přes počet počůraných plen - nelze zjistit objem vypitého mlíčka, ale pokud dítko počůrá minimálně 6 plen denně, má tekutin dost. Pokud by jich bylo míň, hrozila by dehydratace nebo by to mohla být známka nedostatečného přísunu živin.

No to já vím, ale ty píšeš, že nevíš jak je to s počůranýma plenkama, ale že se má sledovat pitný režim dítěte, tak mi to nějak nebylo jasný :wink:

• Citovat
  • Upravit
1357
26.8.10 11:27

Mě sestra na dětským říkala, že dítě by mělo čůrat tak, aby v plínce, která je měněná po dvou hodinách bylo prostě načůráno. Takže 6 počůranejch po dvou hodinách.

Mě to tedam říkala v souvislosti s dehydratací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí