Jak se stát obchodním zástupcem ve zdravotnictví?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
S obchodními zástupci ve zdravotnictví spolupracuji.. mají SŠ vzdělání, obchodku, pedák se zaměřením na přírodovědné obory, případně už dělali obchoďáka v jiném oboru. Je 100% nutné umět řídit auto, jezdí každý den za klienty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Umět dobře řídit je nezbytná podmínka, strávím každý den minimálně 4 hodiny v autě, a to můžu říct, že mám dobrý region a nejezdím úplné dálky. Je to ale firma od firmy, já jsem zaměstnanec, ale hodně lidí to dělá na IČO. Jinak já jsem tuto práci začala dělat hned po VŠ, v této firmě jsem předtím byla ještě při škole na brigádě. Původně jsem učitelka, ale to jsem nikdy nedělala.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
dělá to kamarádka. Je vystudovaná zdravotní sestra, denně najede klidně i více jak 100km - takže řidičák 100% je nutný. Má celý region, ordinace od sebe vzdálené i několik desítek km.
Po měrně často mají nové produkty = přezkoušení, supervize, apod. Hodně náročné podmínky, ale dle vyprávění hodně hezky placená práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělá to známá. Řidičák je samozřejmost. Taky solidní vzhled a jednání. Umět být vlezlý a neodbytný. Mimo služební cesty jako takové, má každou chvíli nějaké školení a mecheche se lékaři… takovou práci bych dělat nechtěla. Úplně se mi to příčí… ale to je samozřejmě každého věc ![]()
Jo a edit, ta známá nemá vzdělání jakkoliv blízké medicíně. Je neustále školena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No je to o úhlu pohledu. Mohla jsi to vzít jako trénink… Na tyhle obchoďáky fakt není každý zvědavý… Takže to není jen o ŘP, ale i celkovém nastavení a odolnosti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže to nebyl rejpavej komentář, ale naprosto konstruktivní dotaz. Jak to chceš bez řidičáku dělat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli
Jen jsem se ptala jaké jsou možnosti. Řidičák mám, ale nerada jezdím, proto takovy dotaz. Jinak mi to přijde jako zajímavá a fajn práce.
- Citovat
- Upravit
Dobrý kamarád to dělá, jako u každého obchodního zástupce, důležitá je schopnost prodávat. U juniorů většínou chtějí maturitu, ale setkal jsem se s obchodními zástupci co ji ani neměli. Samozřejmostí je repre vzhled, business look.
Auto a řízení je samozřejmostí. Rozsah řízení podle toho jestli je to lokální obchod nebo ne. Kamarád prodává produkty pro nemocnice, takže je v autě naprostou většinu dne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo. Ale on dravec. Hlavně u nich ve firmě mají všichni minimální mzdu a vše je od výkonu. Ale jsou měsíce kdy má mzdu vyšší než já (tzn. 80+)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HornyHippo Takže bez ostrých loktů to asi nejde ze? ![]()
A vy delate co prosím? pokud nemáte samozřejmě problém to říct ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj všem. Jak jste se dostali k této pozici ve zdravotnictví? A je nezbytné umět řídit? Jaké vzdělání musí člověk mít?
Díky