Jak se vám líbí jméno Julinka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
21.3.16 06:47

Julinka s emi fakt nelibí osloveni.. Ale kamarádka říká jenom Juli, tak to se mi libí..
Ale vím, že hodně lidí to říká dlouze.. Jakože Jůůůůůůůlinka, tak to zní divne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
21.3.16 07:31

@Levandule121 u nás teda taky Julie není, žádnou neznám, spíš tu máme v okolí samé Emy, Eleny, Vanesy, Laury a Sofie

• Citovat
  • Upravit
1498
21.3.16 10:01

U nás Julie moc nejsou. Moji je teda 7,když jsem byla těhotná, tak jsem jela zpětně statistiku (dělám v nemocnici, mamka ve školce). Široko daleko nebyla žádná. Teď jich je víc, ale žádná hrůza. Na sofie, nely, vanesy, Kateřiny.. To nemá zdaleka.
Na oslovení dlouze juuuuulinka jsem taky alergická. Nejčastěji říkáme juli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.3.16 14:08

@mrs. To je trošku přehnané - však je to hezké jméno, není tak rozšířené, ale žádná exotika. Proč jim to tak vadí? Jinak je možná ještě trochu zajímavější varianta Juliana. Tak to můžete zvážit jako alternativu, Julčo nebo Juli jí klidně říkejte - mně se to líbí, máme Aničku a říkáme klidně Ančo, Ani - ale pro babičky může být Julianka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
23.3.16 15:33

@kolgabora Juliánko říkáme doma naší Julince :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.4.16 11:02

Když jsme loni čekali naší holčičku a přítel přišel se jménem Julie, moje první reakce byla jen přes mou mrtvolu :) postupem času se mi to jméno ale tak zalíbilo že jsme dokonce došli na matriku změnit již podepsané prohlášení o jméně a 18.11 2015 se nám naše Julis opravdu narodila :D Teď jsem vážně šťastná že v záplavě Nelinek, Terezek a Aniček v našem okolí máme doma Julinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze