Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Hele, jasně že nebudu vybírat podle emimina, ale můžu se snad zeptat, jaké zdrobněliny ostatní napadnou pro jméno Lada.
@jamoni
To já jsem klidná, jen mi není jasný, podle čeho ho teda budete vybírat? Proto jsem se tě ptala, jestli vám se líbí?
Příspěvek upraven 16.05.14 v 22:36
@jamoni píše:
Hele, jasně že nebudu vybírat podle emimina, ale můžu se snad zeptat, jaké zdrobněliny ostatní napadnou pro jméno Lada.
Jo, já koukám na název diskuze.
@Camael Lip bych to nerekla
. Ja se setkala s vlnou kritiky s vyberem jmena Mikulas a rekla jsem, ze u druheho se to prpste nikdo nedozvi driv, nez porodim, natoz abych se radila na netu..
![]()
@Camael píše:
@wercina.w
Nemůžu si pomoct, ale vybírám si jméno podle toho, jak se líbí nám, a když se nám líbí, tak asi i proto, že si říkám všechny možné podoby, tak nevím, proč bych se na to ptala úplně cizích lidí. To samý, jako dotazy, jaký jméno se hodí k příjmení Novák.
A proč sem teda neleš, když sem nejdeš odpovědět na mou otázku, jen prudit viď? že tě to baví.
@Camael píše:
Karel.Nejdřív Dáša, teď Lada, to si tu budete všechny pojmenovávat děti podle názoru ženských z emimina? Vám se líbí, nebo ne?
A já si zase myslím, že si můžem diskutovat o čem chcem. A nikdo přece neříká, že své dítě pojmenuje podle názorů z emimina
myslíš snad, že jsme vadný nebo co? ![]()
@jamoni
Protože je to otevřená diskuze?
A k tématu, nelíbí, ani zdrobněliny.
Mě se líbí, spolu s Juditou bylo vybráno pro první dítě (ale narodil se kluk a věděli jsme brzy že čekáme chlapečka, tak už jsme to pak neřešili). Podruhé už na Ladu nedošlo, vybírali jsme z jiných jmen.
říkala bych jí Ladunko, Ladi, Laduš…
@wercina.w píše:
@Camael Lip bych to nerekla. Ja se setkala s vlnou kritiky s vyberem jmena Mikulas a rekla jsem, ze u druheho se to prpste nikdo nedozvi driv, nez porodim, natoz abych se radila na netu..
![]()
Mikuláš se mi pro kluka líbí taky.
@wercina.w
Tak nějak. Navíc, i kdyby se fakt líbilo jen nám, můj názor nezmění ani rodina, natož net. ![]()
Díky za názory. Jinak se mi na tom líbí i to, že by měla svátek v den mých narozenin, takže bychom mohli slavit spolu. ![]()
Princezna Lada…mě se líbí…znám jednu a i když už je dospělá, říkají jí všichni Laduško, což je hezký ![]()
@Camael píše:
@jamoni
Protože je to otevřená diskuze?A k tématu, nelíbí, ani zdrobněliny.
výborně konečně jsi pochopila o co tady jde
takže tvůj názor je nám znám a za mě ano, Laduška se mi líbí