Jak se vám líbí jméno Lada?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
873
16.5.14 22:35

Hele, jasně že nebudu vybírat podle emimina, ale můžu se snad zeptat, jaké zdrobněliny ostatní napadnou pro jméno Lada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
16.5.14 22:36

@jamoni
To já jsem klidná, jen mi není jasný, podle čeho ho teda budete vybírat? Proto jsem se tě ptala, jestli vám se líbí?

Příspěvek upraven 16.05.14 v 22:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
16.5.14 22:36

Mne se líbí..

• Citovat
  • Upravit
40270
16.5.14 22:37
@jamoni píše:
Hele, jasně že nebudu vybírat podle emimina, ale můžu se snad zeptat, jaké zdrobněliny ostatní napadnou pro jméno Lada.

Jo, já koukám na název diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70

@Camael Lip bych to nerekla :-). Ja se setkala s vlnou kritiky s vyberem jmena Mikulas a rekla jsem, ze u druheho se to prpste nikdo nedozvi driv, nez porodim, natoz abych se radila na netu.. :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
@Camael píše:
@wercina.w
Nemůžu si pomoct, ale vybírám si jméno podle toho, jak se líbí nám, a když se nám líbí, tak asi i proto, že si říkám všechny možné podoby, tak nevím, proč bych se na to ptala úplně cizích lidí. To samý, jako dotazy, jaký jméno se hodí k příjmení Novák. :D

A proč sem teda neleš, když sem nejdeš odpovědět na mou otázku, jen prudit viď? že tě to baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
@Camael píše:
Karel. :roll: Nejdřív Dáša, teď Lada, to si tu budete všechny pojmenovávat děti podle názoru ženských z emimina? Vám se líbí, nebo ne? :roll:

A já si zase myslím, že si můžem diskutovat o čem chcem. A nikdo přece neříká, že své dítě pojmenuje podle názorů z emimina :) myslíš snad, že jsme vadný nebo co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
16.5.14 22:38

@jamoni
Protože je to otevřená diskuze? :D A k tématu, nelíbí, ani zdrobněliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31417
16.5.14 22:38

Mě se líbí, spolu s Juditou bylo vybráno pro první dítě (ale narodil se kluk a věděli jsme brzy že čekáme chlapečka, tak už jsme to pak neřešili). Podruhé už na Ladu nedošlo, vybírali jsme z jiných jmen.

říkala bych jí Ladunko, Ladi, Laduš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
16.5.14 22:39

@beata puella
Upřímně? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
16.5.14 22:39
@wercina.w píše:
@Camael Lip bych to nerekla :-). Ja se setkala s vlnou kritiky s vyberem jmena Mikulas a rekla jsem, ze u druheho se to prpste nikdo nedozvi driv, nez porodim, natoz abych se radila na netu.. :-) :palec:

Mikuláš se mi pro kluka líbí taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
16.5.14 22:40

@wercina.w
Tak nějak. Navíc, i kdyby se fakt líbilo jen nám, můj názor nezmění ani rodina, natož net. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
16.5.14 22:42

Díky za názory. Jinak se mi na tom líbí i to, že by měla svátek v den mých narozenin, takže bychom mohli slavit spolu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
16.5.14 22:43

Princezna Lada…mě se líbí…znám jednu a i když už je dospělá, říkají jí všichni Laduško, což je hezký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
16.5.14 22:43
@Camael píše:
@jamoni
Protože je to otevřená diskuze? :D A k tématu, nelíbí, ani zdrobněliny.

výborně konečně jsi pochopila o co tady jde :potlesk: takže tvůj názor je nám znám a za mě ano, Laduška se mi líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze