Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@liliankax Určitě pokračuj dál, většina těch preparátů se hlavně používat během menstruace nemá.
Mě vždy zabralo něco z těch normálně volně prodejných věcí z lékárny. Jinak Lactacyd souhlas, můžeš, i když máš menstruaci. Přeji, ať to rychle přejde. ![]()
Souhlas s @kačíkpop zkus nosit ještě spíše bavlněné spodní prádlo a žádná tanga, pouze kalhotky. V lékárně ti něco jako první pomoc určo dají a kdyby to neustalo tak jdi za Dr. Já teda používám lactacyd raději preventivně ne jen když mě něco svědí nebo pálí.
@liliankax píše:
Tea tree olej mam, tak to rovnou zkusímJak dlouho si ho používala, než se dostavili výsledky?
Jo, to už si nepamatuju, ale měsíc možná jo.
@liliankax bez předpisu a suprově zabírá Lactofeel…jinak klasika - žádná aviváž, parfemovaný toaleťák, mýdla intimky…nic co dráždí…zákaz kořeněného, slakého…ale to asi znáš ![]()
Určitě je důležité dbát na prevenci jako takovou a vyhýbat se všemu co by tě mohlo dráždit a to je jak píše @reinkarnace sladké, kořeněné. Celkově je dobré upravit stravu. nenosila bych hodně těsné kalhoty a jiné než bavlněné kalhotky.