Jak se zbavit odpolední plínky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
4.2.12 23:51

Tak to bude asi nas pripad, plinu ma teplou takze musi curat nekdy pred probuzenim…Myslim, ze to mas velmi dobre zmapovane :palec: takze co ted? Letet tam kdyz zaknoura a rict mu necurat az do nocniku? Neni to nejake trosku tvrde? Jeste bude cely rozespaly… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
7.2.12 13:18

no pokud kňourá, že chce čurat, tak bych letěla rychlostí blesku :mrgreen: ale může taky začít kňourat, protože se probudí, že se počurá :nevim:
Ale na nočník bych posadila vždycky. Pokud by se dítko vzpouzelo, zkusila bych s klidem dosáhnout svého. Tak se jen posaď, pak převlíknem a pujdem si hrát, nikdo ho do čurání nedonutí i kdybychom se stavěli na hlavu :lol: , ale proč by jen neudělal hačí? A pak ustrojit a hrát (nebo to, co bylo slíbeno ;)
Já ji vždycky před spinkáním říkala - kromě dobrou noc a hezky se vyspinkej-když budeš chtít čurat nebo až se probudíš sedni si na nočník. A nastal den, dky opravdu si na ten nočník sama začala sedat, ať ráno nebo v noci.
Ale neboj, taky nastal den, kdy se začala zase počuravat. Manžel ji začal říkat, až budeš chtít čurat přijd tatínka zatahat za pyžamo (jako vzbudit ho) a samozřejmě že se ji tohle začlo líbit víc, tak teď když potřebuje, jde k němu a zatáhá ho. Samozřejmě, že chlapa to nevzbudí, tak do něj šťouchnu loktem :mrgreen: no a nebo se sama vyčura.Jak kdy.
Ale taky jsme se ji před spaním ptali, co uděláš,když budeš potřebovat čurat? MYslím, že si to tak víc uvědomí, když už se jich někdo ptá.
Vím, že je na tohle spousta názoru, proto se mnou spousta maminek nemusí souhlasit, ale jsem toho názoru, že za správný „postup“ pochválit a pokud se nepovede, říct, že to není správné, ale že to zlepšíte.A ne křičet, trestat a dávat hodinové přednášky. Ale taky je rozdíl, pokud se dítě počurá, že se to učí a nebo to udělá na truc schválně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.2.12 21:54

Ja myslim, ze to mas nahodou udelalane fajn. :) Akorat u nas je trosku jina situace, maly mi spi ve spacim pytli, sam v pokoji a v posteli ze ktere nevyleze. Takze nocni spani s plinou mi je ukradene pac mu davam pred spanim hodne mlika a navic mam pocit, ze ma cas a ted se potrebuju vyspat mam par dni pred porodem :roll:
Kdyz ho dam na nocnik odpol.po spani tak place pac vi, ze to podelal a uz se vycural do pliny, to uz jsem rikala. Mas ale pravdu ze by to mel casem ceknout a vydrzet az na nocnik a ne do pliny.
Jak mate starou holcicku? Je sikovna, to moc deti se v noci na curani teda nebudi. :palec: a kolikrat chce curat? Jo plus nase dite by uz zase neuslo, to ma po me…ja kdyz jdu ted curat v noci tak pak hodinu nemuzu zabrat, teror. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
12.2.12 21:56

teď ji je 2,5, ale na nočník začala na 7 měsících a hned napoprvé se vyčurala, ráno vykadila a pak se chovala jako by jsme po ni chtěli něco, co už létá dělá :kytka: ještě nechodila a když ležela na dece, tak ze spokojenýho miminka se stala opička, začla máchat rukama, nohama a krabatila čelo a tak jsem ji posadila na nočník a bylo hotovo.Ale samo, že to v tomhle věku nebylo 100%, ale bylo to obdivuhodné, malé dítě učilo mě mámu začátečníka :mrgreen: Ale stejně, jsme na ni netlačili.
Jestli pláče, že ví, že se mu to nepovedlo, snažila bych se ho naopak povzbudit a uklidnit.Ale to asi děláš, myslím že to che jen čas a vydržet. Vzhledem k tomu, že je ještě v „pytli“ a v postýlce, tak to opravdu nehroť :palec: Kolik je prckovi.A pokud máš před porodem, tak mimčo dle mě muže i zajeté věci změnit. Jen se hezky vyspi, jen klidná máma může mít klidné děti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
15.2.12 13:53

maca 24…vím, že odbočuju od tématu, ale že by vás už bylo víc :kytka:
za poslední týden máme malý pokrok, v noci spí bez plíny, ráno přijde, že chce čurat. V noci se vzpudila zatím jen jednou a to bylo kolem 10 večer a že chce čurat a pak šla zase chrupkat, ale ťuk, ťuk, znáš to :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
18.2.12 21:53

Jeste nas je porad malo-3 :D termin mam az v patek. :think:
To mate sikulku. :palec: Ja kaslu na plinu pac on cura kdyz jeste spi, asi neni ready a ja nechci tlacit zbytecne. Musim si pockat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
19.2.12 10:26

určitě netlač na pilu :kytka: po narození dalšího prcka se muže všechno změnit :mrgreen: Dle mě je duležitý, že to zvládá přes den.Hodně štěstí a ať jste v pořádku i ve 4 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
19.2.12 20:11

Dekuji dekuji, uz bych si prala to mit za sebou…Maly se mi narodil o tyden drive tak jsem cekala ze tenhle taky a ono nic. No to cekani je dost umorne, ach jo. :(
Nebudu ho tlacit, ono se to snad samo nejak vyvrbi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí