Jak se žije v lázních?

kklara
6.6.11 17:18

Jak se žije v lázních?

Ahoj všem. Mám jet s dvouletými dvojčaty do Zlatých Hor na měsíc do lázní. Je to daleko od domova a mám obavu,jak to tam s dětma zvládnu. Žádala jsme o lázně blíže domova,ale ty nám nechválili..
Hlavně by mě zajímalo, jak to tam chodí, třeba děti oblíkám na přebalováku, mají ještě pleny, tak přebalujem, máme jídelní židličky s kšírama ,aby nezdrhli. Postýlky,nočníky?. V lázních asi toto všechno nebude?? Co všechno pro děti brát u domu? BUde čas na nějaké výlety, kolo,auto?Dá se tam půjčit třeba kolo? Výhledově máme jet v říjnu, pokud už děti nebudou nemocné..,drív termín není,bohužel.. :cry: Brát teplejší oblečení? Ne-li zimní? Dá se tam vyprat prádlo,vyžehlit? Půjčí mě tam vysavač když budu chtít dětem odsát nos?
Ptám se, protože moc informací nemám,vlastně skoro žádné,takže bych se ráda připravila,naplánovala.

Prostě mám z toho trošku obavu a hlavně jestli zvládnu dvě hodně živé děti, možná pojedem celá rodina, to už by bylo fajn. Díky za info. K.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2237
6.6.11 18:50

Zlaté Hory nejsou lázně, ale dětská léčebna (dříve ozdravovna), no dvouleťáci-myslím, že to bude záhul, hlavně v případě, kdy jedno lehne, což lehne 100%, tak jste namydlená a na procedury s druhým nelze chodit. Vím, jak byly na tom mamky v lázních (byla jsem s malou 2× v Luhačovicích), když byly se dvěmi-měli to moc náročné. Asi jsem vás nepotěšila, ale třeba má někdo jiné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.6.11 19:25

Já osobně bych to nedala… ale mám děti s tříletým odstupem, tak si ozdravný pobyt s tak malýma broučkama vůbec neumím představit. Není možné vzít s sebou ještě babičku, třeba po týdnu na střídačku s tatínkem? Náročné to bude, hlavně v případě onemocnění. My byli v lázních Jeseník, ale do Zlatých Hor dojížděla mladší dcera s ostatníma dětma busem v rámci procedur, právě jen na pobyt v jeskyni.Bohužel o tamním vybavení nic nevím. :nevim:
Jinak jen pro představu, my měli v lázních za poplatek k dispozici pračku. Půjčit žehličku na patře taky nebyl problém a pro malé děti v jídelně mají i dětské židličky. Procedury jsou pro předškolní děti hlavně dopoledne. Takže odpoledne a o víkendech čas na výlety určitě bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kklara
6.6.11 20:51

Děkuji za info, no popravdě, nevím jestli do toho jít, ale říkám si ,když už nám to schválili…odřeknu to a pak nám nedají nic..děti neustále hodně nemocné.Žádala jsme Luhačovice,to mám kousek,ale dali Hory zlaté..no a djeden stopro lehne? To jakože s prostředí? Nemám zkušenosti,takže tápu..no,pokud budem dva,problém bych neviděla,i tak babičky nemáme,na vše jsme s přítelem sami,jen ta suma za to zaplacení,ta je tedy závratná,ale pro zdraví dětí to bude muset jít.Tak zatím moc díky K

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty