Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zlaté Hory nejsou lázně, ale dětská léčebna (dříve ozdravovna), no dvouleťáci-myslím, že to bude záhul, hlavně v případě, kdy jedno lehne, což lehne 100%, tak jste namydlená a na procedury s druhým nelze chodit. Vím, jak byly na tom mamky v lázních (byla jsem s malou 2× v Luhačovicích), když byly se dvěmi-měli to moc náročné. Asi jsem vás nepotěšila, ale třeba má někdo jiné zkušenosti.
Já osobně bych to nedala… ale mám děti s tříletým odstupem, tak si ozdravný pobyt s tak malýma broučkama vůbec neumím představit. Není možné vzít s sebou ještě babičku, třeba po týdnu na střídačku s tatínkem? Náročné to bude, hlavně v případě onemocnění. My byli v lázních Jeseník, ale do Zlatých Hor dojížděla mladší dcera s ostatníma dětma busem v rámci procedur, právě jen na pobyt v jeskyni.Bohužel o tamním vybavení nic nevím. ![]()
Jinak jen pro představu, my měli v lázních za poplatek k dispozici pračku. Půjčit žehličku na patře taky nebyl problém a pro malé děti v jídelně mají i dětské židličky. Procedury jsou pro předškolní děti hlavně dopoledne. Takže odpoledne a o víkendech čas na výlety určitě bude ![]()
Děkuji za info, no popravdě, nevím jestli do toho jít, ale říkám si ,když už nám to schválili…odřeknu to a pak nám nedají nic..děti neustále hodně nemocné.Žádala jsme Luhačovice,to mám kousek,ale dali Hory zlaté..no a djeden stopro lehne? To jakože s prostředí? Nemám zkušenosti,takže tápu..no,pokud budem dva,problém bych neviděla,i tak babičky nemáme,na vše jsme s přítelem sami,jen ta suma za to zaplacení,ta je tedy závratná,ale pro zdraví dětí to bude muset jít.Tak zatím moc díky K
Ahoj všem. Mám jet s dvouletými dvojčaty do Zlatých Hor na měsíc do lázní. Je to daleko od domova a mám obavu,jak to tam s dětma zvládnu. Žádala jsme o lázně blíže domova,ale ty nám nechválili..
Brát teplejší oblečení? Ne-li zimní? Dá se tam vyprat prádlo,vyžehlit? Půjčí mě tam vysavač když budu chtít dětem odsát nos?
Hlavně by mě zajímalo, jak to tam chodí, třeba děti oblíkám na přebalováku, mají ještě pleny, tak přebalujem, máme jídelní židličky s kšírama ,aby nezdrhli. Postýlky,nočníky?. V lázních asi toto všechno nebude?? Co všechno pro děti brát u domu? BUde čas na nějaké výlety, kolo,auto?Dá se tam půjčit třeba kolo? Výhledově máme jet v říjnu, pokud už děti nebudou nemocné..,drív termín není,bohužel..
Ptám se, protože moc informací nemám,vlastně skoro žádné,takže bych se ráda připravila,naplánovala.
Prostě mám z toho trošku obavu a hlavně jestli zvládnu dvě hodně živé děti, možná pojedem celá rodina, to už by bylo fajn. Díky za info. K.