Jak si přivydělat na mateřské z domova?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já už to tady někde psala. Začala jsem tvořit a prodávat digi produkty (e-booky). Normálně na živnost vedlejší
. A teda pecka
skvělý přivýdělek
máš nějaký obor, ktery bys mohla předat dalším? Já jsem se začal soustředit na vývoj a spánek dětí, mam za sebou studium spánku, tak jsem si založila účet na tohle téma. Nasbírala sledující, začala přidávat edukační příspěvky.. a během toho napsala pár digi produktů, které prodávám.
Je to fajn, baví mě to a ještě z toho něco je
jinak jsem se chvili zabývala i tématem jak na sociální sítě, ale to mě zas tak nebavilo, techhle lidí co to dělají je kupa, do toho jsem jen zabrousila a nebylo to nic pro mě. Radši si jedu v tom v čem mi je komfortně a co mi vyhovuje, a čemu rozumím a můžu něco předat - a vědomosti zpeněžit ![]()
Jinak kdyby te to zajímalo víc, ja si nejdřív koupila kurz, v nem se vše o digi marketingu naučila (zaklad jak na sítě, jak založit obchod a platební bránu, jak pracovat s canvou atd), a ten doporucuju vsem kdo chtějí začít podnikat v digi - za mě stačí ten základní, ale uz je i verze 2.0, mne stačil ten prvni). No a ten když máš, tak se to z něj naučíš a buď začneš vytvářet vlastní věci (jako já - musíš mit obor ve kterým můžeš něco předat), nebo rovnou ten kurz a další bonusy k nemu muzes prodávat - koupi kurzu získáváš licenci na prodej. Ale to dělá hodně lidi už.
Jinak je to klasicky na ŽL, podnikání no. Ale prvni rok se neplatí zálohy (jako OSVČ vedlejší). Kdyby te to zajimalo, tak mi klidně napiš. Nebo mrkni na ten kurz, ja na něm nechala nejnižší cenu co šla (muzes si tam pak dat jakou chces a prodávat ho)***
*edit admin- smazaný odkaz, reklama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z legrace dělám dotazníky přes populace.cz , je to jen pár stovek kvartálně za desítky minut času… jinak hlídačky. cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co umíš? Nějaké třeba překlady nebo tlumočení? Dorty, ruční práce? Žehleni nebo uklid, úklid sice nejde z domova, ale mohla bys vzít mimčo s sebou…
Hlídání dětí? To by šlo i u vás doma…
Co je tvá původní profese? Od toho bych se asi zkusil odrazit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sousedské hlídání, kdybys mela na to vzdělání. Nic o sobě nepíšeš, tak nevím, ale kdybych mela pedak nebo socku vystudovanou, tak bych sla určitě do toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FraDeu
Jo je toho hafo? Tak mi ukažte neco kde nechcou hned neco platit a bylo by to důvěryhodný.
- Citovat
- Upravit
@smile_xxx
Ano asi bych chtela něco manuálniho. Jeem zdr. Sestra takže toho moc nabídnout nemuzu a jeste s malym mimcem.
- Citovat
- Upravit
Jo rozprodáván všechny přebytečné věci na vinted, co se mi za život nakupily a po stěhování už je v novém domě nechci…dělá to vždy i pár stovek až tisíců měsíčně a furt mám bedny na vystavování ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Ano to já taky dělám pravidelně, ale někdy toho prodám hodne a někdy zase nic
- Citovat
- Upravit
Jestli jsi zdravotní sestra, tak toho umíš snad dost, ne?
Prestehuj se do Tábora a jdi pracovat do nemocnice. O miminko se ti postaraji v dětské skupince
To píšu tedy hodně s „vtipem“, nepíšeš, jak moc malé mimco mas, v jaké si situaci a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně, z domova si slušně přivyděláš akorát různou prací na PC a na to musíš něco umět.
Solidní manuální práci z domova prostě neseženeš, leda tak něco sama vytvářet, o co by byl zájem, nebo to žehlení, ale nevím, spousta lidí už nežehlí prakticky vůbec, natož aby za to chtěli platit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, existuje nejaky privydelek z domu nebo online pri mateřské? Mate s tim nekdo nějaké zkušenosti? Nechci zadny typy Avon, oriflame, herbalife apod. Dekuji budu rada za vsechny typy