Jak si vyrobit "holčičku"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2304
4.3.05 15:10

Jednovaječná dvojčata jsou jasná, dvojvaječná nemusí být počatá ve stejný okamžik. Už se narodila i dvojčata, kde rozdíl v početí byl víc jak měsíc a dvojčata, kde jedno bylo bílé a druhé černé, prý po nějakém večírku. Už jsem četla na více místech, že je možné počít v rozdílné dny. S porodem při větších rozdílech je to potom komplikované, snaží se po porodu zralejšího dvojčete to druhé ještě udržet a nechat dozrát.
Ta čínská tabulka na emiminu není přesná, natrefila jsem na netu na přesnější, každá žena má individuální tabulku. A tam po prozkoumání úspěšnosti hovoří skoro o 70%. To by se museli kouknout matky dvojčat a vícečat, jestli i jim to sedí.
Dr sice dokáží popsat mechanismus početí, ale taky nedokáží zajistit (vyjma vpíchnutí určité spermijky do vajíčka) určité pohlaví.
Stefinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zet
857
4.3.05 15:24

Ahojky,
zatím děti nemám, ale zkušela jsem tady tu čínskou tabulku se všemi známými matkami a dětmi v okolí cca 23 případů a jen jeden, nevyšel - ale bylo to přenášený, tak kdyby se vzal původní termín - tak to bylo 100% :D :D
Jinak metodou obměny krve za 7 let se řídila má teta, strejda chtěl strašně holku - no a má tři kluky :)
Mějte se a ať Vám to vyjde dle Vašich představ. My by jsme chtěli určitě holčičku :)
 Zet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
4.3.05 15:54

Ahoj,přihodila bych také něco do mlýna.

Mám dva kluky.Vždycky jsem chtěla holčičku.Minulý rok jsme se rozhodli pro další děťátko.
Také věřím teorii,že klučičí spermie jsou rychlejší,ale nevydrží tolik a holčíčí přežijí u mamky v bříšku déle.
Tak jsme zadělávali,ale já jsem špatně použila OVU test a trefili jsme se do ovulace a já otěhotněla.Ale postihla nás tragedie a miminko nám v 17tt zemřelo.Dodatečně jsem se dozvěděla,že to byl chlapeček.
Po půl roce jsme se začali snažit znovu,tentokrát jsem nepodcenila měření BT a OVU,abych mohla přesně odhadnout,kdy se snažit.První měsíc jsme po menstuaci začali se snažením každý den /to se říká,že ty klučičí spermie se po několik stycích unaví/ a 4dny před OVU jsem „manžu odstavila a pak do další OVU už snažení nebylo.Nevyšlo to.Další měsíc jsme to opakovali,jen jsem manžu odstavila 3dny před OVU.Nevyšlo.Další měsíc,jsem si řekla,kašlu na to chci hlavně dítě a je jedno co to bude /v hloubi duše jsem stále toužila po holčičce/.S manžou jsme se snažili od menstruace každý den až do dne OVU,pak už ne a já otěhotněla.Prstýnky mi ukazovaly,že v mém životě budu mít dva kluky a holčičku.Manžnovi jedna psychotronička,se kterou se náhodou setkal řekla,že "budeme“ mít holku.Víc věřím,na to,že to máme trochu v osudě.Než,že to jde ovlivňovat nějakými metodami.Ale určitě bych to zkusila metodou každý den snažení a před OVU přestat.I když příroda je mocnější a koriguje si to sama.
Mám dva kluky 19 a 14,5 let a teď jsem po amniocentéze a čekáme HOLČIČKU.

Přeji Ti úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
4.3.05 16:01

Napsala jsem to trochu chybně,snažili jsme se do dne PŘED OVU,ne v den ovu.A ode dne po skončení menstruace.A pozor na ovulační testy,chce to je kombinovat s měřením BT.Já vypozorovala,že mě se ukážou na testu dvě čárky a ovu mám až za dva nebo tři dny/už si to přesnšě nepamatuji/.
Dandule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
4.3.05 16:07

Dandule,
moc a moc gratuluji,máte se na co těšit,hlavně hodně zdravíčka tobě i mimču.
Anna +Eli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
4.3.05 19:03

Tak to ja budem vdacna za vsetko, len nech v pohode otehotniem. Zatial nic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.3.05 19:17

to dandule: jsem uplny amater, ono se da nejak zjistit (viz test) probihajici ovulace? jinak nez jen vlastnim odhadem podle teploty a hlenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.3.05 08:39

Ahoj Wonco,
můžeš si koupit ovulační testy v lékárně, nemám je vyzkoušené, ale na emiminu se o nich často píše.
Pa Štěpík

• Citovat
  • Upravit
561
5.3.05 12:11

Ahoj Wonco,ty OVU testy se dají koupit v lékarně.U nás je mají buď balené po několika /to se moc nevyplatí/,nebo balené po jednom a koupíš si jich,kolik potřebješ.Pravda,já do nich docela investovala.Vlastně asi 3měsíce tak po šesti kusech,nakonec jsem díky nim aměření BT vypozorovala,že mám OVU až 17den a malinká na ultrazvuku roste přesně podle mé ovulace,tedy početí.Podle tabulek dokrorů by měla být o den,dva větší,předpokládá se OVU tak kolem 14dne.Na těch testech je srozumitelný návod.Hlídala jsem si i ten hlen,ale spíš orientačně,nejsem zas takový pozorovatel a nadšenec.Samozřejmě to jde také za předpokladu,že bys neměla mít problém s otěhotněním.My máme s manželem to štěstí,že tento problém já nikdy neměla a otěhotněla jsem vždy prakticky okamžitě.Proto taky ty „rychlí“ kluci :-). Až teď se zadařila holčička.

Pa,Dandule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
6.3.05 19:53

Ahoj,
mám doma schovaný článek, který jsem si kdysi vystřihla z nějakého časopisu. Čerpal z informací podaných ÚPMD Podolí a v něm stojí: „Chceme-li mít chlapce, je nutné se o to pokoušet v době očekávané ovulace a připravit spermiím co nejušlapanější cestičku. Kyselé prostředí pochvy se zlepší užíváním zažívací sody a též jejím výplachem roztokem sody před pohlavním stykem. Při styku je doporučována zadní poloha. Při pokusu o dceru má styk probíhat pokud možno rezervovaně, asi 4 dny před ovulací a tentokrát se doporučuje výplach pochvy slabou octovou vodou a následná pohl.abstinence až do období pravděpodobné neplodnosti. Kyselost vnitřního prostředí je možné zvýšit i užíváním chloridu draselného (kalium chloratum).
A ještě navíc ten, kdo pojídá potraviny s obsahem vápníku a hořčíku má větší šanci na dceru, naopak potraviny s draslíkem a sodíkem (maso, brambory, fazole, meruňky) na chlapce.“ :lol:
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky