Jak spíte ve 23 měsících?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
16.12.12 15:28
@Ani191 píše:
@terka85
to já se probudím a z jedné strany malá, a taťka není vidět, ale pak ho jdeme společně zbudit:-) když tedy není zrovna v práci. Ale minule mě malá úplně dostala, v noci nějak blbnula nemohla spát, tak byla u mě v posteli a ráno se probudí a řekne mi ahoj a chytne mě za hlavu a dá mi pusinku, no já byla úplně naměkko, no vlastně mi teď oplácí, co dělám já jí:-)

jj, malá se taky chodí tulit, je to nádhera… a ráno, když je táta v práci, tak se vždycky dívá kolem sebe a říká: Kdepak je ten tatinek :) a když tam je, tak říká, tatínek spinká, vzbudíme ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
16.12.12 20:29

Malá cca měsíc před druhým rokem začala zlobit večer se spaní, náhle vyžadovala uspávání, ač jsme to nikdy nedělali. Když nejde spát po obědě, tak je to večer daleko lepší, líp usne. Takže ted to máme poslední dobou tak, že vstává mezi 7:30-9:00 hodinou, po obědě už nejde a spát chodí okolo půl osmé. Když ještě spí po obědě, jako např. dnes, tak mi zlobí v pelechu, jak např. zrovna ted :cert: odpo bývá někdy uknouraná, tak si třeba odpočine na gauči u pohádky a to jí nabudí a ještě chvíli funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
16.12.12 21:04

Tak malýmu bude 26 měsíců a máme to tak že ráno vstává mezi 6-7 ale spíš k tý 6,po obědě ve 12 jde spát spí tak do 2 občas do půl 3 a večer jde spát v půl 8 a v pohodě ale máme taky neřest který se nemůžeme zbavit, jelikož nemáme od půl roku dudlíka tak usínáme s flaškou, ale nějak nemám na to mu to vzít, tuhle jsem to zkoušela a to byl řev a hlavně si myslím že by bylo po odpoledním spánku a to opravdu nechci. ještě dodatek většinou se v noci mezi 3-4 budí na mlíko a většinou usne hned ale taky míváme dny kdy třeba 2 hodiny nechce spát a chodí mě volat za dveře.
Od roka a půl spí ve velký posteli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401