Jak to bude s rodičovským příspěvkem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak to bude s rodičovákem?
Ahoj holky, chci se zeptat, máme 20 ti měsíčního Jiříka a čekáme druhé mimi na březen 2014. Rodičovák na Jiříka mi ale mají platit do října 2014. Dá se to nějak udělat, abych nepřišla o půl roku příspěvků, nebo ne? A mám si to vyběhat teď? Díky moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Podle mě ten první rodičovák přestane platit a najedeš na druhý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urychlene si nahlasit vyssi castku pro vyber rodicaku, protoze narok mas jen do dalsi materske.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rodičovák
rodičák né
Alespon u nás teda:-)
První přestane platit a budeš brát jen na druhé dítě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajdi si na urad a navys mesicni castku, tak abys zbylou castku vybrala drive nez nastoupis na dalsi materskou. Menit castky jde v prubehu rodicaku
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janett11 zajdi na úřad, aby si brala Rodičovský příspěvěk měsíčně 11500Kč nebo aby Ti to „vyšlo“ právě do toho března, páč tento pak zaniká a začneš brát nový na mladší dítě, tak ať vybereš co nejvíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak mi řekli, že můj vyměřovací základ je nízký, tudíž nemám nárok na zvýšení. Chápete to? Dělala jsem 9 let v baru, kde jsem byla přihlášená na nejmenší plat a tím pádem o ty peníze teď příjdu. Byla jsem tam dvakrát a vyhnali mě, že mám smůlu. Takže o nějakých 49 tisíc zchudnu. No co, miminko jsme chtěli, tak holt nemůžeme mít všechno:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit