Jak to bude s rodičovským příspěvkem?

143
8.7.13 22:45

Jak to bude s rodičovákem?

Ahoj holky, chci se zeptat, máme 20 ti měsíčního Jiříka a čekáme druhé mimi na březen 2014. Rodičovák na Jiříka mi ale mají platit do října 2014. Dá se to nějak udělat, abych nepřišla o půl roku příspěvků, nebo ne? A mám si to vyběhat teď? Díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6536
8.7.13 22:50

Podle mě ten první rodičovák přestane platit a najedeš na druhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
8.7.13 22:51

Urychlene si nahlasit vyssi castku pro vyber rodicaku, protoze narok mas jen do dalsi materske.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 22:52

Jak pise tytyty, zvysit castku at penize vyberes…

• Citovat
  • Upravit
48576
8.7.13 22:53

Rodičovák :lol: rodičák né :lol: Alespon u nás teda:-)

První přestane platit a budeš brát jen na druhé dítě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
8.7.13 23:22

Zajdi si na urad a navys mesicni castku, tak abys zbylou castku vybrala drive nez nastoupis na dalsi materskou. Menit castky jde v prubehu rodicaku :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
9.7.13 07:14

@Janett11 zajdi na úřad, aby si brala Rodičovský příspěvěk měsíčně 11500Kč nebo aby Ti to „vyšlo“ právě do toho března, páč tento pak zaniká a začneš brát nový na mladší dítě, tak ať vybereš co nejvíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
12.7.13 11:56

Holky tak mi řekli, že můj vyměřovací základ je nízký, tudíž nemám nárok na zvýšení. Chápete to? Dělala jsem 9 let v baru, kde jsem byla přihlášená na nejmenší plat a tím pádem o ty peníze teď příjdu. Byla jsem tam dvakrát a vyhnali mě, že mám smůlu. Takže o nějakých 49 tisíc zchudnu. No co, miminko jsme chtěli, tak holt nemůžeme mít všechno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat