Jak to chodí v letadle?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3059
29.7.18 00:21
@Wani píše:
Na napoj asi takhle malou lahvicku nesezenes. A pokud se jedna o lahvicky na produkty (sampon atd.), tak bude koupit miniatury nebo napr. v Ikee ci Flying Tigeru mivaji tyto male prazdne lahvicky.

Dekuji. A to si tam tedy žádné nápoje neberete? Ano, miniatury kosmetiky jsem viděla i třeba v Rossmanovi. V te Ikei myslis přímo prazdné lahvičky na produkty nebo právě ty šampionky, sprchace apod.?

Oprava,už to ctu,ze maji prázdné lahvičky. V tuto dobu už mám dlouhé vedeni :)

Příspěvek upraven 29.07.18 v 00:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
29.7.18 00:22

@jindra.kytka miniatury šampon krem mydlo v DM, 100 ml lahev netuším.. možná nějakou mini placatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
29.7.18 00:23
@jindra.kytka píše:
Dekuji. A to si tam tedy žádné nápoje neberete? Ano,miniatury kosmetiky jsem viděla i třeba v Rossmanovi. V te Ikei myslis přímo prazdné lahvičky na produkty nebo právě ty šampionky,sprchace apod. ?

Tak ja si piti kupuji za bezpecnostni kontrolou, takove piti do letadla muze. A ano, myslim prazdne lahvicky na produkty, v te Ikei, co si pamatuji, maji takove barevne (nejsou pruhledne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
29.7.18 00:26

@jindra.kytka Tak v Ikee maji tedka i nejakou jinou sadu, treba tuto https://m.ikea.com/…rt/10328182/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
@jindra.kytka píše:
Dekuji. A to si tam tedy žádné nápoje neberete? Ano,miniatury kosmetiky jsem viděla i třeba v Rossmanovi. V te Ikei myslis přímo prazdné lahvičky na produkty nebo právě ty šampionky,sprchace apod. ?

male děti mohou mít lahvičku s pitím, kterou při kontrole ochutnají…jinak se dá koupit voda v duty free nebo jsou tam i automaty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@jindra.kytka píše:
Dekuji. A to si tam tedy žádné nápoje neberete? Ano, miniatury kosmetiky jsem viděla i třeba v Rossmanovi. V te Ikei myslis přímo prazdné lahvičky na produkty nebo právě ty šampionky, sprchace apod.?

Příspěvek upraven 29.07.18 v 00:24

Ne neberu… Na dlouhém letu pití dostávám, takže svoje nepotřebuju. A po Evropě jsou lety krátké, takže těch pár hodin bez pití vydržím, případně si ho koupím v letadle nebo v bezcelní zóně.

• Citovat
  • Upravit
3059
29.7.18 00:27
@Wani píše:
Tak ja si piti kupuji za bezpecnostni kontrolou, takove piti do letadla muze. A ano, myslim prazdne lahvicky na produkty, v te Ikei, co si pamatuji, maji takove barevne (nejsou pruhledne).

Děkuji. A ten sacek musí byt nějaký speciální nebo stačí nějaký obyčejný co dávají v obchodech na rohliky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.7.18 00:28
@welovefashion píše:
male děti mohou mít lahvičku s pitím, kterou při kontrole ochutnají…jinak se dá koupit voda v duty free nebo jsou tam i automaty..

Na ty automaty bych nespoléhala… Nejsou zrovna nejspolehlivější :cert: alespoň ty, na terminálu mimo schengenský prostor, co jsou už za kontrolou u gatu.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
29.7.18 00:29
@jindra.kytka píše:
Děkuji. A ten sacek musí byt nějaký speciální nebo stačí nějaký obyčejný co dávají v obchodech na rohliky?

Musí být zavírací… Dají ti ho i přímo na letišti u té kontroly, když si o něj řekneš

• Citovat
  • Upravit
10030
29.7.18 00:30
@jindra.kytka píše:

Ne, musi byt uzaviratelny, takovy ten se zipem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65424
29.7.18 08:20
@jindra.kytka píše:

Musi byt jejich,pry jich tam mivaji dost. A trvaji na tom,dcera byla svedkem,jak neuznali v podstate stejny sacek z Ikey.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.18 09:12

Bylo to zavedeno kvuli planovanemu teror. utoku, tusim v roce 2006..
Lahvicky prodavaji taky v sephore. Ja po evrope vetsinou cestuju s pruhlednou tastickou na makeup, nebyl s tim problem. Pytliky vetsinou na letistich k dispozici jsou. Ja tam mam hlavne parfem, makeup, zubni pastu, pletovou vodu, rasenku…ostatni veci jako sampon a shower gel mam v odbavenym zavazadle. Takze jestli nechces mit u sebe tekuty makeup nebo tu pletovou vodu, kam by sis ji event. prelila, tak ty lahvicky nemusis ani shanet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.7.18 10:16

V Evropě si beru pití na palubě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
29.7.18 14:18
@Ijen píše:
Krom elektroniky mi vadi i zouvani bot. Hlavne v USA, jinde to nechteli. Clovek si tam u tech kontrol nekdy pripada jak trestanec.

Na to mám obzvlášť smůlu, loni jsem
M ve Varně šla bosa pěkně daleko, než mi přijeli sandály..... takže pak uvnitř nových Rieker jsem měla pěknej hnůj :mrgreen: a pak mi vadí stěrky břicha na výbušniny. Posledně jsem si musela triko vyhrnout až na prsa :lol: což vzbudilo velké veselí, hlavně u pánů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13782
29.7.18 18:47
@jindra.kytka píše:

V příručním zavazadle vozíme prázdnou lahev a po průchodu kontrolou si do ní napustím vodu na záchodech. Nechci si kupovat předražené vody v bezcelním prostoru nebo v letadle. On let po Evropě je sice krátký, ale častokrát pak následuje ještě čekání na zavazadla, cesta do hotelu… takže se to protáhne a pak se pití hodí, zvlášť v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí