Jak tomu zabránit?

312
7.9.06 22:33

Jak tomu zabránit?

Ahoj holky

Mám na vás dotaz,malej je hodně živej,hlavně v kočárku,moc rád v něm leží na bříšku a pozoruje okolí.No a občas se snaží z kočárku vyklonit a podívat se dolů a to je ten problém,mám strach aby mě z něj nevypadl ven.Dřív se to řešilo řemínky,ale teď jsem ty řemínky,kterými nás naše mamky připoutávaly ke kočárku v obchodě neviděla :(
Filip ještě nesedí,takže ho do sporťáku dávat nechci,můžu se vás zeptat jak to řešíte,nebo jak jste to řešily :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15326
7.9.06 22:38

Dětské kšírky dneska seženeš v každém obchodě s dětskými potřebami.
Holky jsme vozila ve sportáku, ležely na bříšku, připoutané kšírkami, koukaly se ven a bavily kolemjdoucí :D :D Je fakt, že takhle jsem u nás vozit děti nikoho neviděla, ale u nás to byl jediný způsob klidné jízdy, protože když ležely, tak jenom ječely… :D :D, protože neměly přehled. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
7.9.06 22:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
7.9.06 23:00

Určitě kup kšíry. Taky myslím, že je mají v každým krámě s dětským zbožím. Mně se osvědčily ty klasický bílý kožený. Nastavíš si je přesně jak potřebuješ, případně přiděláš dírku. My je používáme furt, i když malá už sedí. Pásy na kočáru jí jsou okolo ramen pořád velký, tak jsme to řešili kšírama. A jestli máš hodně živý dítě, může v kočáru i blbnout, otáčet se, naklánět a tak. Přiděláš kšíry za konstrukci tak, aby dítě nevypadlo. Když má ty pětibodový pásy, musí jen sedět a to se dětem asi moc nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
7.9.06 23:32

Holky díky za odkazy,tyto kšíry půjdou určo i na náš kočárek :D ,zítra se na ně poptám v městě,doufám,že je seženu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
8.9.06 00:40

Ja presne takhle vozim Sarku (od 6,5 mesicu, vcera ji bylo 8m, ale jeste nesedime) a protoze mi ve Spuntiku nebyli schopni rict, kdy dostanou nejake zajimavejsi, tak mam ty kozene klasicke a svuj ucel krasne splni.

Aja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
8.9.06 09:04

My jsme na tom byli stejně, něco přes 5m a nechtěl v kočárku jen tak ležet, přetočil se, přitáhl a sedl si…řemínky jsem koupila ale bylo to na nic, takže hlubokáš jsme odložili a přešli na sporťák :roll: naštěstí šel dávat až ddo lehu,když Domča usnul,jinak jezdil v pololeže,protože chtělů prostě koukat ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
8.9.06 09:38

Taky máme kšíry v kočárku. Přidávám další odkaz: http://www.herngroup.cz/…ducts_id/100

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
8.9.06 11:00

Hvězdičko:V Brně v Tescu-KrPole v Bambuli mají určitě(dívala jsem se na ně před 14dny),na Lidické v Chiccu taky.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
8.9.06 11:20

Já jsem je viděla i ve velkým Tescu - měli i výběr barev 8O
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...